Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: ActiveSync + internet

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    68

    Ahoj.
    Mam win2000 + FS LOOX420BT .Pri prvni instalaci AS mi FS pezproblemu umoznil pristup z PDA na internet (Prez USB kabel).Pak jsem provedl HW Reset a nainstaloval vse znovu i Win na stolnim PC . AS funguje naprosto bez problemu (Synchronizace ) Ale na internet se nedostanu! Furt mi to hlasi " Nelze se pripojit atd.." Nevite v cem by mohl byt problem ?? Ty dve sipky vedle repracku mi ale hlasi PC pripojeni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    42

    <font color="blue">cau, pokud si muzes stahnout postu a jiny jako ftp nebo ping atd.., je problem v ie na pda a pak musis kliknout na windows\welcome.exe, pokud nic nejde, zkus na pda smazat vsechna nastaveni a pak je znovu nastavit. pak napis.</font></br>
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jestli i win na desktopu, tak kouknete do ActiveSync -> Tools -> Options -> Pass Through a pokud je tam Work, dejte Internet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Citace Původně odesláno od Valheru
    pristup z PDA na internet (Prez USB kabel)
    Jako, Wokna na PC máš připojený a na Siemensu (kterej je na kabelu) serfuješ? To sem eště nezkoušelops: ALE já bych se podíval do vytvořeného připojení v PC jestli je nasdílené - že můžou ostatní počítače sdílet jeho připojení k internetu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    68

    Uz sem na to dosel.Mel sem blbe nastavenou spravu site ! Melo tam byt PRACE )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    23

    Chcem synchronizovat pocketweather pomocou activesync-u. Vie mi niekto poradit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Citace Původně odesláno od podoba pavol
    Chcem synchronizovat pocketweather pomocou activesync-u. Vie mi niekto poradit?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od podoba pavol
    Chcem synchronizovat pocketweather pomocou activesync-u. Vie mi niekto poradit?
    ... mělo by se synchronizovat, jakmile si připojíš PDA k PC.
    Dostaneš se z PDA přes PC na internet?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    23

    Cez PDA a PC [pomocou activesync-u] som sa na internet este nedostal [v podstate som to ani neskusal - ved preco aj?]. Nemam dial up pripojenie ale cez podnikovu siet, kde sa pouziva prihlasovacie meno a heslo [preto sa obavam ze to nebude az take jednoduche].
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Víš on ten weather čerpá aktualizace z netu a už ten tvuj první dotaz vypadá tak, že to nevíš? Bylo b
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    23

    To ze pocketweather cerpa aktualizacie z webu mi je uplne jasne. Nie som idiot. Doteraz som aktualizoval informacie tak, ze som sa pripojil cez mobil [GPRS] a zaktualizoval som to. Potrebujem to, ale to urobit tak, ze dam PDA do kolisky a udaje sa zaktualizuju, co mi doteraz nefunguje. Ak niekto vie nech poradi ak nevie tak to nemusi komentovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    102

    vim co myslíš..... internet na ppc přes as ti teda jede normálně???
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    23

    Dakujem vsetkym, ktori sa snazili pomoct, ale aj tim ostatnim. Problem som vyriesil [nastavil som pripojenie cez proxy server a aj ostatne enastavenia sa mi podarilo zvladnut]. Takto to vyzera ze islo vsetko hladko, ale trosku mi to teda trvalo. Este raz dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Internet via ActiveSync / Připojení via ActiveSync
    Od SixMan v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-10-2007, 23:24
  2. Internet přes ActiveSync
    Od Filip Veškrna_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-08-2007, 20:43
  3. activesync a internet
    Od Baltazarek_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-07-2007, 13:28
  4. MDA Compact ActiveSync Internet
    Od kenda v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-01-2006, 23:29
  5. activesync a internet
    Od paya99 v sekci Toshiba
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 22-02-2005, 10:06