Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: RS232

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    39

    Dokáže mi někdo poradit k čemu je na LOOXe 720 dobrý připojení přes port RS232? Já bych ho teda použil na připojení scaneru,ale nevím jestli se to na tenhle účel dá použít, nebo se takové zařízení musí připojovat přes karty? Nebo by šel připojit ten scaner přes USB hosta? Nemá někdo zkušenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1

    Připojení přes RS 232 už moc používané není, ale využití najde při spojení se satelitním telefonem (Iridium, Thuraya apod.) jako modemem. No, moc praktický využití to není... Vyzkoušel jsem to s HP 3870.
    Kdyby někdo mohl zapůjčit serial sync kabel pro FS nebo věděl, kde se dá ihned koupit, tak bych to i vyzkoušel. Nebo stačí zapojení RS 232 do 26 pin FS konektoru. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Myslim , že toto by mělo uvedený problém řešit.
    Porovnaní konektoru LOOX 720 a 600.
    U 720 nejsou zname všechny pin ale dle meho názoru k zapojení serioveho kabelu oznaceni - postacuje.
    Viz. přiloha.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    nebo treba externi GPS ala Garmin, prumyslova zarizeni a podobne
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    1

    Ačkoliv to ze zapojení konektoru vyplývá, tak bych se chtěl ujistit. Jsou na konektoru u LOOX 7xx pro sériový port úrovně RS232, nebo je nutný převodník?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Jestli je napsany, ze to je RS232, tak tam MUSI byt urovne RS232. Jinak to je jen nejaky UART..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    86

    u looxe 410 je to RS232 i s odpovidajici urovni (testovano s GPS Garmin Legend)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    RS-232 leze primo i ze 720. Osobne jsem ho pripojoval na GPS i na PC, jako terminal a funguje skvěle. Jen ty urovně co z Looxe lezou jsou na hraně resp. norma rika 5 až 15V a -5 až -15V a z Looxe leze 6V a -6V. Jinak kabel jsem koupil jako autoprislusenstvi k nejake GPS. Vyhodou je, že je i jako nabijec Looxe do auta. Kde jsem ho koupil jsem tu už psal, tak si to najdi.

    Radek
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Dá se někde sehnat kabel pro looxe 410, který by měl na druhém konci 9pin seriového samečka, tj. to co je u PC vzadu na piksle PC? Chtěl bych připojovat sériový modem a Garmin GPS a využít kabely co mám pro připojení těchto zařízení k PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Acer n35 - RS232
    Od PICOM v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-03-2010, 22:07
  2. RS232
    Od barnstormer v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-06-2006, 16:20
  3. GPS s RS232 do CF nebo s BT
    Od spam_ce4you v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 27-02-2006, 09:43
  4. RS232 -> USB ?
    Od code v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-10-2005, 06:15