Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: Funkčnost customize cabů na Windows Mobile 2003 Second Edition

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Tyto caby byly vytvořeny beecherem na původní verze ROM Windows Mobile 2003 . Většina z nás je nyní již na Second Editionech. Když jsem opakovaně zkoušel cab vytvořený pro T-mobile, zjistil jsem, že to korektně nastaví již jen GPRS, na MMS mi to jaksi již nefunguje. Můžete někdo ozkoušet i ty ostatní caby? Případně raději i ten T-mobile. Zda fungují či nefungují, popřípadě co všechno nastaví.. Po jejich instalaci by vám mělo chodit korektně GPRS a MMSky. Jak jejich odesílání, tak přijímání. A nejen to. Viz popisek u jednotlivých beecherových cabů, jež vám sem dávám opět ke stažení. Své zjištěné poznatky prosím napište sem, ať už vám to fungovat bude či ne, ulehčíte tím tak mnoha lidem práci. Díky


    Jen pro jistotu opakuji, že caby na této straně jsou ty které byly vytvořeny na původní ROM beecherem (1.52.00, 1.60.00, 1.66.00, 1.72.00), cílem této diskuse je na základě vašich poznatků a zkušeností ověřit zda korektně fungují i na nové ROM Second Edition(2.02.00, 2.06.00, 2.20.00)!
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    ET Slovensko Qtek 9060
    Bojoval som pomerne dost dlho s modifikaciou pre pripojeni na internet priamo zo zariadenia...
    Internet (cely) isiel v pohode, ale dostat sa na interny ET wap server - strasne tazke. Pripajalo sa to cez CSD no katastrofa 9600 bps :sarcastic :
    a este to ET spoplatnuje mimo programu DATA NONSTOP
    Nakoniec som to k plnej spokojnosti vyriesil s automatickym prepinanim takto:

    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00044458_gprs2_NXlK.jpg 
Zobrazení: 45 
Velikost: 46.0 KB 
ID: 1204  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    Je to v slovenskom CABe tak ?
    Skusim to, ale poprosim XP upozornit na dosledky instalacie!
    a ako pripadne odinstalvat CAB
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Jenže tady jde o to otestovat funkčnost cabů na MDA 2 přeflešovaných na Second Edition.. Ale klidně testuj také. Jinak netuším co vám to může v zařízení přesně "napáchat". Raději to testujte na čistém zařízení, aby jste případně mohli udělat HR, v nejhorším případě.. A příliš toho nelitovali..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    Neviem ci sa mylim, alebo nemylim
    ale CAB je CABom, v tomto ponati nastavenia, ked funguje na MDA 2, alebo MDA X. Ide o nastavenie pristupu GPRS a to by malo (mohlo) byt jednotne!!??
    )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ano, GPRS je jednotné. U MDA2 i MDA3. Ale nastavení MMS, respektive správce MMS se může lišit, jelikož jak pro MDA2 tak pro MDA3 existují různé varianty správců MMS.. A každý má trošku odlišnou stavbu, tudíž u některých ten cab nemůže prostě nic nastavit..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak GPRS aju MMS ( obojsmerne) fungujú úplne v pohode. Nastavenie regiónu taktiež,akurát miestny čas hodí na Casablancu ...ale myslím že to je to najmenej . A ozaj testoval som obidva caby určené pre Slovensko Eurotel aj Orange
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    79

    Na Oskara výše uvedený CAB jsem na SE zkoušel již před časem a není funkční.
    Ale ve vedlejší debatě o Cabech Beecher zveřejňuje RC2 Cabu na Oskara a ten mi funguje bez problémů. Teda alespoň maily přijímám i posílám a MMS jusem také odeslal.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    :yes: :yes: :yes: Skvělé. Ještě nám někdo otestuje Eurotel, a máme to kompletní. Přikládám funkční caby pro T-mobile na Second Edition.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Takova OT pripominka - na ce4you.cz je napsano v sekci Bleskovky & další krátké zprávy:
    Snadné nastavení vašeho XDA II s Windows Mobile 2003 Second edition
    pritom se jedna teprve o otestovani cabu a ne jeste uplne vychytanou verzi (vim, ze uz je skoro vychytana, ale tato diskuze je o poradnem otestovani). Cili tim chci jenom naznacit, ze nadpis bleskovy je trochu zavadejici - sam jsem to cetl nekolikrat, nez mi doslo, ze nadpis bleskovky a fora se lisi. Jinak samozrejme opet skvela prace :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    134

    Citace Původně odesláno od xp
    Eurotel CZ: ETCZCustomize.CAB
    - nastavuje GPRS a MMS připojení
    - konfiguruje MMS klienta
    - nastavuje GPRS always on, v bublině připojení tlačítko "Odpojit" a dobu připojení
    - nastaví české Regional Settings a správnou časovou zónu
    - GPRS, MMS bez problemu
    - u mne v MMS Composer Version1.5.0.24 (v outlooku) nefunkcni, rozhodil stavajici nastaveni
    - regional settings OK
    - casova zona, spatna - GMT Casablanca namisto spravne GMT+1 Prague
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od romix
    - GPRS, MMS bez problemu
    - u mne v MMS Composer Version1.5.0.24 (v outlooku) nefunkcni, rozhodil stavajici nastaveni
    - regional settings OK
    - casova zona, spatna - GMT Casablanca namisto spravne GMT+1 Prague
    Nějak nechápu. Funguje ti to nebo ne? Jde mi o to, aby se ti po instalaci toho cabu korektně nastavilo GPRS a MMS, a abys okamžitě bez jakýchkoliv dalších úprav v nastavení mohl odeslat a přijmout MMS. Ano či ne...? Díky
    Je tu prosím někdo s MMS cabem verze 2.0.0.00 a vyšším( 2.0.0.12, 2.0.0.16), a zároveň je u Eurotelu, kdo by mohl ten customize cab pro Eurotel vyzkoušet?.. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    37

    Jo funguje to uuuplně bez problému, ihned po instalaci můžu posílat a příjímat mms i připojit se na síť.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    28

    Možná trochu off-topic, ale hodně mě to zajímá: Ono je možné upgradovat XDA II na second edition ? Legálně či nelegálně? V každém připadě mě zajímá jak (popř. za kolik)? Funguje se Second Edition česká lokalizace ? Velmi uvítám odpověd, popř. link do diskuse. Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows Mobile 2003 Second edition pro LOOX 600
    Od fiu v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 10-11-2005, 22:43
  2. Windows Mobile 2003 Second Edition Adaptation Kit Update (AKU2.6)
    Od Pavel Koza v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 01:02
  3. Windows Mobile 2003 Second Edition na XDA II již existuje!
    Od Miloš Strouhal v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 23-11-2004, 12:59
  4. Windows Mobile 2003 Second Edition a VGA rozlišení
    Od Pavel Koza v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 06-10-2004, 15:18
  5. Nová verze OS Windows Mobile 2003 Second Edition
    Od eXEden_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-03-2004, 22:13