Ale já tu chválu myslím v dobrém, prohlížel jsem si tvůj web už minulý týden, když vše fungovalo jak mělo..![]()
Ale já tu chválu myslím v dobrém, prohlížel jsem si tvůj web už minulý týden, když vše fungovalo jak mělo..![]()
No vidím že sa tu rozpútala vášnivá diskusia. Ale toto nieje o konkurenci ako poznamenal limon, ale o ďalšom kvalitatívom rozvoji ce4you. Máš to pekné, ale prečo tie temata nedáš sem ? Staráš sa o freeware tak ho pridávaj sem. Každý ked začína s PDA začína i končí na ce4you.
A aj ked máš návštevnosť teraz je náročné si ju udržať. ale je Tvoja vec čo si robíš a ako som napísal moje slová niesu namierené proti Tebe. Iba ma štve že každý si robí stránky a diskusie na to svoje a pritom by to mohlo tvoriť pekný celok na ce4you.
To vis. Tady bych nemel takovou volnost. A hlavne mam nejradsi na strankach tvorit graficky design.... Ono se to asi neda vysvetlit. Ale to jako by se sebraly vsechny noviny a vytvorili jeden platek ( to by asi nebylo nejlepsi )... Je to proste zdrava konkurence
Tak diky. Taky mi to dalo plno prace......Původně odesláno od xp
Tak uz ty stranky bezi
NebeziPůvodně odesláno od limon
( 19:42
Clovece nerob si srandu :OPůvodně odesláno od limon
Fakt v dobrom som sa tam chcel pozriet .... Co tam je ...
Platis za to ?
tak im to zuctuj !!!!
A nabuduce sa presvec, ci ti to funguje a potom rob propagandu !!!
:!:
No ty boduješ - to jsou nefunkční stránky - né poskytovatelJméno si svému sajtu udělal na místě kde se o něm mnoho pocketářů určitě dozví.
![]()
Přeji mnoho úspěchů.
... no já nevím, ale mně to běží normálně ...
Uz joPůvodně odesláno od Pavlucha
)
Tak už ho proboha nechte žít.. To je prostě asi jenom zákon schválnosti, že mu to teď nejede.. Přes týden jsem tam koukal, a běželo to bez problémů. A docela mne ten obsah příjemně překvapil. Ale zase mi přijde docela nefér hledat si potencionální přispěvatele zrovna na ce4you..:?
No fakt to beha. Jediny problem je v tom, ze jednou za cas vypadne databaze protoze forpsi.cz freehosting dovoluje jen 750 pristupu k databazi za hodinu. Ale dneska dopoledne to byla technicka porucha u nich na serveru. No proc ja to vlastne vysvetluju...........
Proste to zkuste ( nejsem clovek , ktery by propagoval neco co neexistuje )
Tak se mrkni sem. Tady jsme to projednavali je to forum poskytovatelePůvodně odesláno od Suoraj
http://freeforum.forpsi.com/forum/forum.php?tema=1694
Tak si to procti ty "nefunkcni stranky"
Vzhledem k reklamě, kterou svému webu děláš by možná prospělo opustit freehosting a zaplatit si cca. 200/měsíc. Pak bys po nich mohl něco vůbec chtít.
Taky pravda. Ale to je presne jejich taktika. Prvni dva mesice to beha v pohode a najednou to zacalo padat.... Nevim jestli to je nahodanebo me chteji presvedcit k prechodu na placeny hosting
ale jak koukam tak se jim to dari....zas kratky vypadek