Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Vido a Pocket PC 2002

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    9

    Zdarek
    uz nejakou dobu resim problem s videem na me toshibe e310.. kterekoliv video otevrene v divx ukaze titulni obrazek, zazni sekunda hudby a okamzite se vypne nevite nekdo co stim ?
    Nedavno sem ale narazil na Pocket TV, problem se zdal byt vyresen, registrace zadara a video slapalo, ale doba bez registrace uz mi vyprsela a vyrobce se nema k tomu aby mi zaslal heslo..


    Muze mi ho poslat nekdo komu se to jiz povedlo diky ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    61

    Toto robil divx player 0.8 aj mne a bol som dost zmateny, lebo som myslel ze je nekompatibilne video. Instaloval som verziu pre PocketPC 2002. Potom som stiahol verziu pre iPAQ a ta slape super na ipaq 3870. Hesla pre Pocket TV evidentne vybavuje automat. Pri instalacii som poslal kod a heslo prislo.

    Peter
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    9

    Dik za poradu, to mpg se mi nastesti povedly zprovoznit, ale prozmenu , kdyz chci pustit avi video (konkr. hands.avi ze splachovac.cz), tak se objevi bud Failed to load file nebo incompatible video format .. tak co s tim ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    61

    To spomenute hands.avi nie je divx, ale cinepak codec. Skonvertoval som to do divx pomocou vitualdub-u a teraz ide aj v iPAQu bez problemov, velkost sa zmensila dokonca pod 600 kB.
    mam ho poslat e-mailom ?


    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    9

    Tak to by bylo vyborne..

    Zrovna sem se chtel zeptat na nejakej konvertor videii , takze rikas, ze vitualdub je OK ?
    dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    9

    Jo a ete nevite nekdo jak prevadet videa do w.media formatu .wma ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    61

    Virtualdub je open source a je zadarmo. Je to vynikajuci program na spracovanie avi videa a audia, ma moznost pri konverzii zapojit mnozstvo roznych filtrov (npr. resize) a komprimaciu videa a audia roznymi codecmi - musia byt samozrejme nainstalovane. Skusal som konvertovat dvojhodinovy film a pri formate 240x102 s mono zvukom sa vojde do cca 110 az 150 MB. Ale toto je mimo hranice zamerania tejto diskusie a ak mate zaujem, informacie najdete v prislusnych video forach.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2002
    Příspěvků
    33

    Ideální a velice jednoduchý konvertor je přímo od Microsoftu dá se stáhnout z jejich stránek a jmenuje se Windows media encoder. Někde se tam dá najít i profil s rozlišením přímo pro ipaqa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Guest

    Zkusil jsem ten encoder, ale mám problém se zvukem. Při konverzi jsem v nějakém dialogu vybral PocketPC, jinak jsem nechal všechno být (ten profil pro Ipaq se dá najít kde?). Po konverzi to na desktopu jde bez problémů přehrát i se zvukem - ale něco si stáhnul. Po přenesení do Ipaq se video přehraje bez problémů, ale bez zvuku. V properties souboru je uveden audio codec wmaudio 9. Nainstaloval jsem i update wmplayeru, ale zvuk pořád nikde - neví někdo, v čem dělám chybu?
    Díky Petr
    german.petr@centrum.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Guest

    To nastavení pro iPaq je tady: iPaq
    Proč tam nejde zvuk nevím, mně to funguje normálně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Guest

    Díky za tip, ale po pravdě řečeno, stejně nevím, jestli to pomohlo. Ty profily jsou pro verzi 7.1, já jsem si nainstaloval 9 a ta se asi ovládá nějak jinak. Profily sice má - jako zvlášť aplikaci, Ipaq se tam objeví, ale v samotném WME to vypadá pořád stejně. Možná se to někde v hloubi projevilo - každopádně zvuk už funguje. Jenom nevím, jestli je to profilem, nebo tím, že jsem změnil audio kvalitu z CD na voice. Bohužel , neměl jsem ani nemám čas to hlouběji zkoušet, snad o vánocích bílých. Díky za dobrý tip.
    Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Lokalizacia XDA s Pocket PC 2002
    Od Karol Krasnan v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-08-2006, 09:13
  2. Upgrade iPAQ H3630 pocket pc 2000 na pocket pc 2002
    Od St.mik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-07-2006, 10:00
  3. pocket pc 2002 na 2003
    Od p_e_t v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-10-2004, 06:48
  4. CD k upgradu Pocket PC na Pocket PC 2002
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-11-2002, 10:05
  5. Pocket PC 2002 SDK
    Od Mac_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-08-2002, 12:26