Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 12 z 17 PrvníPrvní ... 21011121314 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 250

Téma: Pocketweather od SBSH, lokalizace

  1. #166
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    154

    Jako za starych, dobrych, casu ... kazdy tyden, novy build

    Uz to tam hrnu

  2. #167
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Hned sem poslal dekovny prispevek za * When selecting automatic timezone/etc setup, the dialog updates to report that the current timezone includes the day light saving offset
    Natlak se vyplatil



  3. #168
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Ano, ale i ty máš u nás pochvalu "před nahozenou vejtřaskou" za neodbytnost, sledoval jsem vývoj na fóru SBSH ... ještě jsem to tam nenacpal, právě jsem přivezl cihlu ze servisu - konektor... ale u ranní kávy jsem našel tu novou betu 96, dal jsem hned echo...

    Stále ale nemáme info, zda fungují METAR pro Liberec a Přerov, resp. zda fungují METAR stanice při jejich manuálním zadání místo ponechání AUTO..., možná lokální METAR neposkytují data po celý den, nevím...

  4. #169
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    mam tam tu 96 verzi, koukam na zemetreseni a prave byla velka "prda" u australie, ale kde zobrazuje jmeno lokality kde se zemetreseni udalo? V predchozich verzich to fungovalo docela dobre...

  5. #170
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    No jo, máš pravdu, údaje o místě zemětřesení tam nejsou... podařilo se nám s Lacou (pokud mne paměť neklame) rozklíčovat i ty údaje, které se zobrazovaly (lokaci, sílu atd.)... nyní je tam jenom kružnice... ale byla to prda = 7,7 ..
    Pro zvídavé, TADY jsou podrobnosti, k nim se proklikáte na mapě/oranžovém čtverci, je to v místě Rabaul, to je místo známé všem milovníkům válečné historie a literatuty faktu od Hubáčka...

  6. #171
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    To nestalo za rec,taky mi to lezelo v zaludku,ze nevim,jak to teda s tim timezone je..a musel sem si do Adriana parkrat rypnout, ze je to tam blbe napsany a ze uz nema smysl skoro rucni nastaveni,kdyz to automaticky dela vse jak nejlip muze :-)
    Vy me s tema zemetresenima vazne stvete Rikal sem si,ze takovou blbost si zapinat nebudu,ale kdyz si tu o tom takhle vypravite,asi mi nic jineho nezbyde :

  7. #172
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Tak sem koukal a opet to pro Liberec bere data z LKPR, bohuzel Fakt nechapu, proc pro jina mesta jak si psal Jarousi to sosa z Liberce a zrovna pro nej to taha z Prahy..je vazne divny.. skoro vaham, zda zas neotravovat Adriana



  8. #173
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Tak já nevím, ale zadal jsem novou lokaci = Liberec. Po přidání do seznamu jsem kliknul na řádek Liberec, podbarví se modře, kliknu na Configure a dále na METAR a do obdélníku místo <AUTO> zadám LKLB a odklikám OK. Zadám "aktualizovat vše" a mám to tam. Pokud nastavím METAR jako AUTO, tak to sosá data z Drážďan (EDDC). Pokud zadám jako METAR LKPR, jede to také. Na úvodní stránce jsou ve všech třech testovaných zdrojích METAR vždy stejné údaje, není tam žádný rozdíl, vždy stejné teploty, tlak atd. Nevím proto jak zjistit, resp. jak potvrdit, že METAR LKLB je funkční, potřebovalo by to alespoň v jednom případě odlišné údaje....

    Důležité upozornění: Pokud testujete nastavení nějaké lokace a po ukončení testování lokaci vymažete a program zavřete, můžete se dostat do nekonečného soft resetu = cihla po soft resetu naběhne a okamžitě se samovolně resetuje. Jediná pomoc je HR : . Mám to 2x ověřeno. Jedu na MDA2 v WM2003, WisBar, PocketWeather... Může někdo toto upozornění dát i do fóra SBSH? Díky předem.

  9. #174
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Jarouš
    můžete se dostat do nekonečného soft resetu = cihla po soft resetu naběhne a okamžitě se samovolně resetuje. Jediná pomoc je HR : . Mám to 2x ověřeno.
    Jarouši, copak ty neznáš Safe Mode? A tady máš k tomu návod.

  10. #175
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Citace Původně odesláno od Jarouš
    můžete se dostat do nekonečného soft resetu = cihla po soft resetu naběhne a okamžitě se samovolně resetuje. Jediná pomoc je HR : . Mám to 2x ověřeno.
    Jarouši, copak ty neznáš Safe Mode? A tady máš k tomu návod.
    A není náhodou safe mode také součástí SPB Pocket Plus verze 3?
    jinak co se týče zemětřesení, tak na foru SBSH je napsáno:

    Jason has already stated that the earthquake reports will come soon he wants to sort the weather console first.

    takže v dalších betaverzích...

  11. #176
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Tak nevim,ja sem schvalne liberec vymazal a zkusil ho vyhledat znova..v kolonce lokalnich metar stanic je na zacatku "auto", ve chvili kdy zvolim prvni aktualizaci dat, samo (pri nastaveni automatickeho nastaveni latitude atd...) mi to hodi LKPR..tak opravdu nevim, jak to tobe Jarousi muze hodit Drazdany

  12. #177
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    2 Malinsky & jeenik: Zdeňku díky, jsem po HR a před instalací jsem na iNetu ověřoval poslední verze užívaných programů, mám to v kupě, ale jako první tam cpu Safe Mode... nějak jsme tento program nezaregistroval ops: ... jeeniku, SpbP+ neužívám, jedu iLauncher a tvé info na SBSH jsem četl

    2 xkovi: Já to taky nechápu, zadal jsem u Liberce AUTO a po načtení dat tam byly jako zdroj METAR Drážďany, potom jsem zadal LKLB, následně LKPR a poslední opět AUTO... a to tam zůstalo, nenaskočil opravený údaj o Drážďanech nebo Praze ...



  13. #178
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    jeenik - ano Safe Mode je (resp.jeho obdoba) také součástí SPB Pocket Plus 3
    Jarouš - také jsem Safe Mode nainstaloval až po HR

  14. #179
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    95

    Česká PW verze 96
    Připojené soubory Připojené soubory

  15. #180
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Hm, dobrý, ale podívej se SEM, on JP alias JanP asi pracuje na překladu s autorem programu i nadále, jen tak nějak pro nás utajeně ... jen doufám, že v podkladu pro překlad nepřehlédl pár drobností, jako Pressure apod....
    Pro zvídavé připojuji podklad pro překlad
    Připojené soubory Připojené soubory

Strana 12 z 17 PrvníPrvní ... 21011121314 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SBSH PocketWeather 2.0
    Od Jarouš_ce4you_oldd v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 81
    Poslední příspěvek: 13-02-2009, 11:04
  2. Nastavení a konfigurace programu SBSH PocketWeather v. 1.3
    Od Jarouš_ce4you_oldd v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-12-2007, 11:22
  3. PocketWeather - další předpovědi
    Od mmambo v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-11-2005, 14:04