Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 36

Téma: iPAQ rx3715 a SE K700i Prosím pomožte.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    8

    Po dvou dnech nastavování, jsem propadl naprostému zoufalství. Nejsem schopen nastavit připojení k internetu přes GPRS u Eurotelu a BT. Přenos obrázků nebo kontaktů z telefonu na iPaq chodí, takže zpárované to mám. Bohužel telefon se nezačne vytáčet ani na *99.. ve všech různých kombinacích, ani když jsem už ze zoufalství zkoušel připojení přes HSCD na číslo +4206029.... Telefon mám propojený i s notesem přes BT a jede to všechno OK. V telefonu mám pouze jeden datový profil, který používám pro spojení notesu na inet. Při vytáčení mi na telefonu problikne spojení BT a tím to končí. Nevíte někdo jestli se musí něco dalšího nastavovat v telefonu SE K700i, extra pro PDA. Zkoušel jsem to i v kombinaci Loox410 nebo T630. To samé. Asi jsem holt blbej. Prosím pomožte, než to hodím o stěnu. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jelikoz je to vas prvni prispevek, tak se zeptam - tento clanek jste cetl? Podle meho nazoru je problem v nastaveni PDA, ne telefonu. Jake presne mate nastaveni v PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    8

    Článek jsem četl a nastavení mám přesně podle něj. Zkoušel jsem i varianty: číslo *99#, *99***1#, ATD*99# (podle webu eurotelu), čekat na oznamovací ton ano-ne, do extra dial string jsem taky zkoušel přidat AT na začátek. Nic. Nezačne vůbec vytáčení spojení. Dokonce jsem odstranil párování BT telefonu s notesem a vypnul jeho BT, jestli to třeba nevadí. Stále nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    8

    Ještě jsem přišel na další věc, nefunguje mi SD karta, po zasunutí se nic neděje, v záložce paměťové karty se objevuje jenom iPaq File Store. Mám AGFU 256MB, v notesu, i v kolegově Loox410 jede. Je možne, že některé SD karty nejsou kompatibilní s iPaq?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Podle toho popisu bych rekl, ze se Vam tim iPAQem chtel nekdo pomstit Pokud jde o karty, tak takova situace nastat muze, ale ja uz vystridal spoustu karet i zarizeni a nikdy jsem na nic podobneho nenarazil.

    Pokud jde o BT, kouknete-li do Bluetooth managera -> Tools -> Paired devices, vidite tam jmeno telefonu? Pokud ano, zkuste vymazat a zacit znovu. Napred sparovat, pote spustit pruvodce pro pripojeni k Intenretu pres BT.

    Nebo me napadlo - pokud se podivate do Settings -> Connections -> Connections -> Advanced -> Select Networks, co tam mate vybrane?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    8


    Tak SD už funguje, chtělo to jinou kartu,AGFA prostě nejede, sehnal jsem TRANSCEND 128MB, a vše je OK.
    Odstranil jsem z Paired devices telefon a nechal ho znovu najít. Našel, spároval, ale když jsem spustil "Průvodce připojením k internetu přes BT", spárovaný telefon se neobjevil, musel jsem přepnout na "all device", kliknu na něj a objeví se "Vyhledávání služby" "Průzkum zařízení K700i" po chvilce naskočí Průzkum služeb byl neúspěšný.

    V Select Networks mám vybráno u obou "Bluetooth setings"

    Pokud spustím v průvodci BT "Prozkoumat Bluetooth zařízení", objeví se Výběr služby: Dial-up Networking, Serial Port, Serial Port2, a OBEX File Transfer. Je to OK nechybí mi tam něco?
    Pokud použiju Dial-up Networking, přehodí mě to na výběr připojení, vyberu "Eurotel GPRS" a končím na pokusu o vytočení čísla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    8

    Pozn. WiFi jsem rozjel na první pokus, tady nad tím trávím třetí den.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... v jakém tvaru máš zapsán AT příkaz pro GPRS (+cgdcont=1 atd.)? S prefixem AT nebo bez?

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    8

    zkoušel jsem obě varianty, myslím, že problém bude spíš ve spojení BT
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... správná verze je bez AT; nicméně důvod proč jsem se ptal je, že někde tady na ce4you jsem viděl, že se někomu podařilo rozchodit připojení přes GPRS s K700i pouhým resetováním modemu - tj. ten AT příkaz vypadal následovně:

    z;+cgdcont=1,"IP","internet"

    Přes IrDA jsi to zkoušel?

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    27

    po přečtení mi svitla naděje, přečetl jsem článek a zkusím to. Jelikož se ale nejedná o můj iPAQ tak to bude později. Nicméně dám vědět. Než však odejdu z této diskuse, popíši co se nám stalo.
    S kolegou jsme si pořídili společně "soupravu iPAQ 4150 a SE T610. Nastavili na T610, iPqu snad vše co jde. sinchronizaci, internet atd. Pak jsme si ale pořídili každej jiný telefon, zatímco já T630 (tím pádem se pro mne nic nezměnilo) tak kolega K700 a tím začali problémy. a zkoušeli jsme všechny kombinace a tak víme že obě pda se připojí na net přes T630 a ani jedno přes K700.
    Vyzkouším návod a napíšu jak jsme dopadli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...ze by byla K700i takovy previt? Zabavim telefon me pritelkyni a uvidime Mozna je to vic fotoaparat nez telefon.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    ...ze by byla K700i takovy previt? Zabavim telefon me pritelkyni a uvidime Mozna je to vic fotoaparat nez telefon.
    Jo, ona si totiž nějak blokne svůj modem a bez jeho resetu to nepřipojíš ani za... Jsem se s tím trápil na 1. PPS (pravidelnem prazskem srazu)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    25

    Já používám SE K700i asi dva měsíce. Připojuji se z IPAQ 5450 přes BT na ETDN a vše funguje OK. Jenom když se chci připojit musím v IPAQu navázat spojení z bluetooth managera (dostupný ze stránky zapnutí BT-ikonka vpravo dole). Když chci přímo např. z IE prohlížeče, tak chvíli dělá že se připojuje a potom napíše, že spojení nelze navázat. Myslím že moje PDA by potřebovalo po dlouhé době HR a znova nainstalovat :?
    Vyzkoušej připojit se z bluetooth managera.
    Předtím jsem měl SE T68i a tam to fungovalo zcela korektně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    6

    Zdravim, tak SE K700i nepřipojite přes BT k žádnému PDA tento MT tuto službu prostě nepodporuje, týká se tp připojení pouze přes BT k PDA k normálnímu desktopu to funguje. Pokud se zeptáte přímo na sony Ericssonu tak vám řeknou že to bude řešit možná nějaká další verze SW, takže SE K700i nekupovat k připojení k PDA přes BT
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. nefunguje spojení na ipaqu series h1900 prosím pomožte
    Od maeko v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-03-2006, 20:41
  2. Synchronizace PDA HP iPAQ 4700 a SonyEricsson K700i
    Od Radomír GRYGAR v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 28-06-2005, 17:48
  3. update rom u rx3715 prosim pomoc
    Od AmFe v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 22-03-2005, 14:50
  4. K700i + iPAQ 4150
    Od snoopy_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-11-2004, 13:04