Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: Velká recenze zařízení Acer n35

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    9

    Chtel bych se zeptat na jednu drobnost. Zakoupil jsem si tento strojecek (Acer n35) a uplne nateseny jsem se vrhnul do ulic se zaplou GPSkou. Mam 2 mapy, tou privni je Smart Maps Praha a pak PocketKim. Prave u SmartMaps jsem narazil na jeden zajimavy ukaz. Kdyz zapnu GPS, ma poloha je presne nalezena a vse je ok, jakmile se rozjedu, zacne gpska tak trochu pozaostavat za mou skutecnou pozici. Pokud vypnu/zapnu cteni udaju v programu z gps, je pozice opet spravne, ale za chvili se zase zacne zpomalovat. Myslel jsem si, ze je to tim, ze nestiha prekreslovat obrazovku a zobrazuje stare udaje, no ale pokud hybu s mapu rucne, vse je svizne. Lekl jsem se, ze je neco spatneho s GPS prijimacem (pokazde vycuchal 6-9 satelitu, coz bylo ok), tak jsem dneska vyzkousel mapu od PocketKim a tam je pozice ukazovana naprosto presne, bez jakychkoliv zpozdeni. Nevite nekdo cim by to mohlo byt zpusobene? Chci zakoupit mapy od Smart Maps Autoatlas Navigator a pokud by to delalo to same co dela Praha, nebyl bych zrovna stastny ;-)

    Dekuji!
    Trueman
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    67

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Podle mych informaci je uvedeni n50 na trh v nasi republice otazkou spis mesicu nez tydnu, proto brzkou recenzi slibit nemohu. Kazdopadne recenze urcite bude
    Já jsem mluvil s firmou ACER CR - vyhradnim dovozcem. Dozvedel jsem se, ze uvedeni teto masinky bude již v půlce února! Tuto informaci mam potvrzenou od jedenoho internetoveho obchodu! Tak ze, se muzeme na co tesit v blizske dobe.
    Ptam se Pavla Kozy - jestli na to bude nejaka recenze? Doufam, ze jo!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    10

    Nikde sa mi nepodarilo najst, ci n35 podporuje WAAS/EGNOS. Nevie niekto? Dakujem.

    Peter
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    2

    Zakoupil jsem víše zmíněný Acer n35 s programem PocketKim.Po instalaci a následné registraci programu PocketKim, jsem navolil trasu, nastavil GPS-ku (port com8, přenosová rychlost 9600) a vesele vyrazil do terénu. Ovšem ani jednou po celou dobu používání, PDA nenavázalo spojení se satelity a v PocketKim na mě bliká jen červený otazník. Teď nevím, jestli náhodou Amíci nesestřelili navigační satelity nad ČR, nebo jestli je GPS modul u PDA špatný a nebo jestli dělám něco špatně já. Může mi prosím někdo poradit co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Mam pocit, ze to same se stalo kolegovi z prace - byl vadny modul GPS...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Mam pocit, ze to same se stalo kolegovi z prace - byl vadny modul GPS...
    Děkuji Vám za odpověď. Ještě než se někde ztrapním, mení náhodou nutné někde anténu zapnout, zapojit nebo ještě nějak jinak nastavit? Já nastavuji komunikaci s GPS akorát v programu PocketKim, který chci používat. Nerad bych reklamoval něco, co je plně funkční a přitom můj problém je řešitelný např. dvojím kliknutím stylusem někde v nějakém skrytém nastavení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    5

    tak jsem si chěl přečíst další recenzi n35 a co nevidím

    http://www.pdagold.com/articles/detail.asp?a=227
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    3

    Ahoj vsem. Mam Acer n35 a Loox718. Resim dilema zda jsou konektory na tyto drobecky stejne zapojene..? Vypadajhi stejne, pasuji, ale zda jsou piny stejne mi neni znamo. Jde mi o to zda by se dal kabel a nabyjecka z Looxe pouzit na Acera a opacne. Zdroj ma stejne parametry, tkaze ten by sel, jen nevim zda ten konektor je stejne usporadan a nechci riskovat odpaleni ani jednoho meho drobka. Pokud to nekdo vite a date vedet budu vdecny
    Dik. Mejte se. Martak
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Velká recenze zařízení Acer c530 / c510
    Od Pavel Koza v sekci Acer
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-07-2007, 19:24
  2. Velká recenze zařízení Acer n300
    Od Pavel Koza v sekci Acer
    Reakcí: 497
    Poslední příspěvek: 20-03-2007, 01:30
  3. Velká recenze zařízení Acer n50
    Od Pavel Koza v sekci Acer
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-03-2007, 11:00
  4. Velká recenze zařízení Acer n30
    Od Pavel Koza v sekci Acer
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 23-01-2005, 11:30
  5. Velká recenze zařízení Acer n10
    Od Pavel Koza v sekci Acer
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 26-05-2004, 18:54