Chtel bych se zeptat na jednu drobnost. Zakoupil jsem si tento strojecek (Acer n35) a uplne nateseny jsem se vrhnul do ulic se zaplou GPSkou. Mam 2 mapy, tou privni je Smart Maps Praha a pak PocketKim. Prave u SmartMaps jsem narazil na jeden zajimavy ukaz. Kdyz zapnu GPS, ma poloha je presne nalezena a vse je ok, jakmile se rozjedu, zacne gpska tak trochu pozaostavat za mou skutecnou pozici. Pokud vypnu/zapnu cteni udaju v programu z gps, je pozice opet spravne, ale za chvili se zase zacne zpomalovat. Myslel jsem si, ze je to tim, ze nestiha prekreslovat obrazovku a zobrazuje stare udaje, no ale pokud hybu s mapu rucne, vse je svizne. Lekl jsem se, ze je neco spatneho s GPS prijimacem (pokazde vycuchal 6-9 satelitu, coz bylo ok), tak jsem dneska vyzkousel mapu od PocketKim a tam je pozice ukazovana naprosto presne, bez jakychkoliv zpozdeni. Nevite nekdo cim by to mohlo byt zpusobene? Chci zakoupit mapy od Smart Maps Autoatlas Navigator a pokud by to delalo to same co dela Praha, nebyl bych zrovna stastny ;-)
Dekuji!
Trueman