Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 35

Téma: Který mobil na připojení přes GPRS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Který mobil je na připojení přes GPRS dobré pořídit.
    Rád bych pořídil nějaký mobil jen připojování se na net.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Sony Ericsson T 610, T 630, Z 600 nebo novejsi (hlavne s bluetooth). Chces-li i EDGE u T-Mo, zatim jen Nokia, ale uz to tu bylo snad 100 x reseno, tak si vyhledej v diskuzich.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    134

    urcite ericsson t610 alebo t630 alebo vyssie rady. S tym nikdy nieje problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Taky se priklaknim k telefonu T610.. Pouzivam ho pro pripojeni k inetu jiz mesic a nikdy jsem nemel zadny problem :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    74

    Jen si dovolim upozornit ze T610 i T630 maji GPRS tridy 8 (4+1 timesloty), takze bych doprucil spis Siemense (S55,S65) nebo nejakou Nokii (pozor na 6230) s Bluetooth s tridou 10 (4+2)

    Peter GARD
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od gard
    Jen si dovolim upozornit ze T610 i T630 maji GPRS tridy 8 (4+1 timesloty), takze bych doprucil spis Siemense (S55,S65) nebo nejakou Nokii (pozor na 6230) s Bluetooth s tridou 10 (4+2)

    Peter GARD
    Rozdilu 4+1 a 4+2 si nevsimnes. Nokii 6230 (se spravnym softem) jedine pro EDGE a to ma zatim jen T-Mo v 5 mestech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    Nokia 6230 s FW 3.15 nebo 5.26
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    74

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Citace Původně odesláno od gard
    Jen si dovolim upozornit ze T610 i T630 maji GPRS tridy 8 (4+1 timesloty), takze bych doprucil spis Siemense (S55,S65) nebo nejakou Nokii (pozor na 6230) s Bluetooth s tridou 10 (4+2)

    Peter GARD
    Rozdilu 4+1 a 4+2 si nevsimnes. Nokii 6230 (se spravnym softem) jedine pro EDGE a to ma zatim jen T-Mo v 5 mestech.
    Tak to teda vsimnes, ale samozrejme jenom kdyz je potreba neco nekam nouzove nahrat. To pak poskoci z kategorie "priserne pomale" do "hrozne pomale"

    Peter GARD
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    33

    já jsem asi před hodinou celkem uzpěšně propojil můj nový asus 730w s nokii 6310i a funguje to přes gprs skvěle. ani nevím kde ten telefon ted leží. jsem mile překvapen praktickým použitím intrnetu na tomto pda. dokonce se mi zobrazí i přiložené soubory v emailu. a tento text píšu taky pomocí pda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    T610 a novsie SE s BT. Akurat ten BT ma jednu "nevyhodu" ) V poslednej dobe kecam na ICQ a pritom si lezim v posteli.A uz sa mi asi 3x stalo ze mobil napriklad spadol za postel a ja som to zistil az potom ako som z neho chcel volat Keby som mal mobil spojeny s pda kablom tak ho aspon rychlo najdem
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od gard
    Jen si dovolim upozornit ze T610 i T630 maji GPRS tridy 8 (4+1 timesloty), takze bych doprucil spis Siemense (S55,S65) nebo nejakou Nokii (pozor na 6230) s Bluetooth s tridou 10 (4+2)

    Peter GARD
    Mám oba telefony (T630 i S55) a přikláním se k názoru, že si toho nevšimneš. Při běžném provozu jako stažení pošty, prohlédnutí pár stránek ... nevšimneš.

    Navíc, S55 měla tendenci sebou občas seknout a nefungovat (i po přehraném FW)
    T630 je podle mě a z mé zkušenosti bezproblémový telefon, taky ho doporučuji ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Možná se pletu, ale v 4+1 a 4+2 je, resp.by měl být rozdíl jen v odesílání. Stahování do mobilu (PDA) by mělo běžet stejně rychle (pomalu).
    Očekávat od GPRS či EDGE rychlost nebo dokonce náhradu za ADSL, kabel, "mikrovlnku"... je naivní, jako vládní politika ČSSD.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Možná se pletu, ale v 4+1 a 4+2 je, resp.by měl být rozdíl jen v odesílání. Stahování do mobilu (PDA) by mělo běžet stejně rychle (pomalu).
    Očekávat od GPRS či EDGE rychlost nebo dokonce náhradu za ADSL, kabel, "mikrovlnku"... je naivní, jako vládní politika ČSSD.
    Ano, rozdíl je jen v odesílání, ale je dvojnásobný, což není až tak zanedbatelné.. 1 x 2 = 2 )
    (příšerně pomalu krát dva rovná se pomalu, jak to tu již někdo trefně popsal..)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    27

    Připojuji se k těm kteří doporučujíSE T610 nebo T630.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od Sanyn
    Připojuji se k těm kteří doporučujíSE T610 nebo T630.
    Take mam T610 a ET DATANONSTOP. Jsem velice spokojen. Spojeni nepada. GPRS pouzivam jiz od 9/2003 a v te dobe jeste platilo ze lze pouzit max. 5 timeslotu. Tzn. 4+1 nebo 3+2. Zmenili operatori nastaveni a da se pouzivat 4+2 timesloty? Pokud se mylim budu rad kdyz me nekdo uvede na spravnou stranu. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-03-2011, 12:34
  2. Nastavení VPN klienta přes mobil a GPRS
    Od Šubi v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-06-2007, 15:24
  3. Připojení hw6515 na internet přes jiný BT mobil
    Od Erdkin v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 23-12-2005, 12:40
  4. Jak nastavit u Windows CE 3.0 připojení na internet přes GPRS mobil ?
    Od dj.kure_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2005, 11:33