Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 30

Téma: Velká recenze zařízení HP iPAQ h6340

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    15

    6340tka jako GPRS modem pro notebook pres BT jak uz tu padlo... nastavit to jde, pripojeni funguje, vsechno krasne rychly, stejne tak i nasledny pad... nejdyl to vydrzelo asi 15 minut (ale to bylo jednou, byl jsem mlady a moh za to alkohol), jinak opravdu par vterin a buch, je to dole... Doufam, ze se to casem zlepsi novym ROMem (nejspis jsem naivni, ale aspon se mam na co tesit)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    4

    h6340 vs. Eurotel Kombi karta

    Dobry den vsem,

    pres veskere usili mi funguje jen jen profil ET, resp. pouze jedno cislo. Ani manipulaci s dostupnym nastavenim site se mi nepodarilo prepnout na druhe cislo, nehovoric o tom, ze nevidim nabidku Eurotel Kombi, ani u viditelneho uctu moznost zapnout Banking. Jedinym resenim bylo v jinem telefonu prepnout SIM kartu do pozadovaneho profilu a potom vlozit zpet do 6340 - coz je silenost!
    jen pro uplnost u profilu A (hlavni cislo bez bankigu) se automaticky nastavi GPRS, u profilu B se GPRS nenastavi vubec.
    Dekuji timto p. Kozovi za odpoved k tomuto problemu (psal jsem primo), bohuzel jsem nenasel nikde v menu moznost profilu "letadlo ", resp. letovy rezim, pomoci nehoz by bylo mozno cisla prepinat.
    Jen potvrzuji, ze obcas neni SD karta videt po zapnuti a vypnuti mobilu.

    Jinak spokojenost, 6340 toho umi hodne, ovsem nastavit vse je tedy honicka, navod je prakticky k nicemu.

    Tom
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Muze nejaky majitel kouknout do slozky \Windows, jestli tam ten SIM Toolkit neni jako soubor? Zobrazte si vsechny soubory a seradte to podle koncovky, at to hledani mate lehci
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    15

    nasel jsem STK_loader.exe, coz je asi tak nejbliz SimToolKit Co to dela po spusteni netusim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Muze nejaky majitel kouknout do slozky \Windows, jestli tam ten SIM Toolkit neni jako soubor? Zobrazte si vsechny soubory a seradte to podle koncovky, at to hledani mate lehci
    Ve slozce jsou dva simtoolkit soubory: "simtoolkit.htc" o velikosti 1,47 KB a "SimToolKit.lnk", ktery ma 33 B. Po kliknuti na druhy soubor se objevi bila obrazovka a uprostred je "Cekejte prosim...", ale nic se, ani po delsi chvilce, nestane, iPAQ nezatuhne a akci lze kliknutim na krizek normalne vratit zpet.
    Lucid
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    4

    Ahoj,
    pro Zacka - jak dopadlo spusteni STK.exe? K problemu Kombi karty jeste doplnuji popis: ve vyberu site se mi mimo Eurotel CZ automaticky objevi mnou pojmenovany profil prislusneho cila A nebo B, ovsem pojmenovat lze jen v normalnim telefonu. Tento vyber nelze fakticky zrusit zaskrtnutim volby proisteho Eurotelu, oznacit takto sice lze i potvrdit, ale situace se ve skutecnosti nezmeni.

    Tomas
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od tomasewski
    h6340 vs. Eurotel Kombi karta

    Dobry den vsem,

    pres veskere usili mi funguje jen jen profil ET, resp. pouze jedno cislo. Ani manipulaci s dostupnym nastavenim site se mi nepodarilo prepnout na druhe cislo, nehovoric o tom, ze nevidim nabidku Eurotel Kombi, ani u viditelneho uctu moznost zapnout Banking. Jedinym resenim bylo v jinem telefonu prepnout SIM kartu do pozadovaneho profilu a potom vlozit zpet do 6340 - coz je silenost!.....................
    Po dnesni osobní poradě s technikem ET, kterému tímto děkuji, mohu ostatnim předat návod jak přepínat profily - A, B čísla v Eurotel Kombi kartě. Návod by měl fungovat i pro např. Motorolu nebo SE při využití Kombi karty.
    Nejprve je nutné zapnout v IPAQ "letový profi" = žádná komunikace a po přihlášení k GSM zadat PIN, který musí být vždy na SIM kartě nastaven!. K čtyčmístnému PIN je nutno současně přidat pátý znak, číslice 1 nebo 2, a tak se přihlásit k požadovanému B nebo A číslu. Pokud se zadá pouze PIN, karta se přihlásí k účtu (profilu), který byl napolsedy označen jako hlavní.
    Tedy nakonec jednoduché, ale bohužel jsem tento návod nikde nenašel.

    Tomas
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    147

    V článku pan Koza píše ... a pokud mohu věřit aplikaci WiFI Graph... z čehož vyplývá, že mu chodila.
    Mně to nejede a nejede. Mám jen bílou obrazovku a dole menu. Není to nějaká typická user chyba?

    Jinak nastavit MMS byl opravdu zážitek! :? Ale povedlo se.

    Celkově jsem s 6340kou téměř spokojený a až bude simtoolkit tak budu úplně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od tomasewski
    Ahoj,
    pro Zacka - jak dopadlo spusteni STK.exe? Tomas
    nic to nedela (teda neco jo, ale neprisel sem na to, co) ... kdyz se to spusti pres zastupce (taky to tu uz nekdo zminoval), tak to nahodi bilou obrazovku a ceka... vzhledem k tomu, ze ja na simce nic nemam, tak neoverim, jestli to funguje, nefunguje... nicmene to v systemu je
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Lucid
    SIM Toolkit ale neumí a byl jsem z toho docela zklamaný. U takového zařízení by to člověk očekával spíše jako standard, ale bohužel....
    NEW ROM UPDATE

    http://h18007.www1.hp.com/support/files/handheldiPAQ/us/download/22420.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    147

    Ten nový firmware SimToolkit bohužel neřeší. Je třeba opět použít návod uvedený zde v jiném tématu: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=5854
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Termiter

    Jinak nastavit MMS byl opravdu zážitek! :? Ale povedlo se.
    Dobrý den,

    mohu se zeptat na postup zprovoznění MMS, protože mě se to tedy nedaří ( (možná, že se o tom již někde mluvilo a ja to jenom nenašel, v tom případě bych poprosil o link)

    Děkuji za pomoc

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    147

    Je třeba nastavit operátora zcela znova. Postup je pro Oskara, pro jiné operátory si nahraďte správné adresy.

    iPAQ Wireless - Settings u telefonu
    Operator - Select Carrier
    Create connection
    Connection name - OSKAR - Next
    GPRS Connection - Next
    APN - internet - Next
    Dynamic IP address - Next
    Dynamic DNS addresses - Next
    MMS Center Address - 10.11.10.111
    APN - mms - Next
    WAP Gateway - 10.11.10.11
    Port - 9201 - Next
    ok

    Vytvoří se GPRS připojení a také záložka MMS v poště. Poté neprovádějte autodetekci, budete to pak muset nastavit znova...
    Enjoy! :c)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Prosim Vas dá sa pouzit tento komunikator na volanie cez WiFi na Skype????
    Stiha hlasovu konverzaciu takyto slaby procesor????? 200 MHz...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    24

    Dobry den.
    V dokumentaci je uveden "Hands-free Speaker" na zadni strane H6340. Mam tedy dotaz na majitele zarizeni - ma iPAQ H6340 hlasite handsfree?
    Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Velká recenze zařízení HP iPAQ h5550
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-03-2007, 13:01
  2. Velká recenze zařízení HP iPAQ hw6900
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 10-02-2007, 09:19
  3. Velká recenze zařízení HP iPAQ hx4700
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 30-03-2005, 11:57
  4. Velká recenze zařízení HP iPAQ rz1710
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-02-2005, 10:13
  5. Velká recenze zařízení HP iPAQ h4150
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-05-2004, 11:34