Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Závažný problém, prosím pomoc!!!!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    3

    Koupil jsem si Compaq iPAQ H3630 pocket pc.Chci si zapojit muj pocket k pc ale vubec mi muj oprecani system windows xp nezjisti nove pripojeny harware a pripojuji to pres seriovy kabel.Nemam ani cd k nemu a tak se ptam jestli mi ho nekdo neproda.Velmi to specha.Dekuji

    Poradte jak spravne zapojit pocket pc k pocitaci pres seriovy kabel aby aspon pc nasel nove pripojeny hardware.


    speedtouch@seznam.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Stahnete a nainstalujte si ActiveSync. To je prvni a naprosto nezbytny krok.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    37

    Také je potřeba říct, že ta největší výstražná samolepka, co jsem kdy viděl, varuje před připojením cihly PŘED instalací ActiveSync!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    3

    Velmi dekuji za radu Pavlu kozalovi.Zkusim to a sand jsem stim nic nezku**** kdyz jsem to uz pripojil.Uvidime.A co dal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od ghostrider
    A co dal?
    ... co myslíte tím co dál? První kroky s PDA jsou myslím popsány v každé uživatelské příručce (nemyslím to nijak zle - to jen pro jistotu). Základ je propojit a zprovoznit ActiveSync, pak už záleží co všechno chcete se svým novým PDA provádět. Doporučuji přečíst články v sekci "Začínáte" (seznam najdete na úvodní stránce tohoto serveru) a rovněž v sekci technická podpora ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    3

    Velmi Vam vsem dekuji za radu,opravdu jste mi pomohli.Uz mi to slape.A tou otazkou a dal se omlouvam, nevedel jsem ze to pojde tak hldce.Chci se zeptat v mem pocket pc Compaq iPAQ H3630 mam prehravac windows player a packetvideo Player jake formaty videi prehravaji?MUseji se nejak konvertovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Koukni sem zcela jistě najdeš odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od ghostrider
    Velmi Vam vsem dekuji za radu,opravdu jste mi pomohli.Uz mi to slape.A tou otazkou a dal se omlouvam, nevedel jsem ze to pojde tak hldce.Chci se zeptat v mem pocket pc Compaq iPAQ H3630 mam prehravac windows player a packetvideo Player jake formaty videi prehravaji?MUseji se nejak konvertovat?
    On zasadni problem bude v tom, co tam mate za verzi systemu - kdyz udelate SW reset, jaka cislicka to tam pise?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Prosím POMOC
    Od tweil_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-03-2010, 16:07
  2. Mám problém s SW na Jornadě, prosím pomoc
    Od amg124 v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-12-2008, 22:25
  3. Moc velkej problem s wifi na PL 710...prosim pomoc?!?!
    Od fbrunato v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-06-2008, 19:52
  4. prosim o pomoc
    Od ing.dr v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 12-01-2005, 20:00