Původně odesláno od
Johana
Dobrý den
Prostřednictvím internetového obchodu jsem u Sunnysoftu zakoupila PALM & Pocket PC Wireless Keyboard Universal 5tiřadá pro MDAII (WM CE). Před objednávkou jsem si kompatibilitu ověřovala u prodejce v Kotvě. Ten se mi dušoval, že s MDAII běží klávesnice v pohodě. Totéž mi tvrdili na objednávkách, kde jsem si to znovu ověřovala. Ovšem po zakoupení a vyzkoušení jsem zjistila, že sice čeština by snad i šla, ale nefunguje klávesa <Shift>. Na technické podpoře mi poprvé sdělili, že je to problém ovladače od Moravie. Podruhé mi jako řešení bylo nabídnuto zakoupení češtiny od Sunnysoftu.
Nikde ani na internetových stránkách ani v obchodě ani na technické podpoře mi nikdo nedal na vědomí, že kvůli koupi klávesnice za 2,4T (jinde nyní ke koupi za 1,5T) budu muset koupit SW za dalších 1-2T. Mimochodem. Doporučenou češtinu jsem si stáhla jako demo a zjistila jsem, že <Shift> běží i s češtinou, ale nejde přepínat mezi českou a anglickou klávesnicí a navíc zmizela LengKeyboard dodávaná v MDAII a byla nahrazena klávesnicí podstatně méně praktickou.
Prosím o pomoc, ovladač, češtinu nebo alespoň radu, jak a kde snadno a rychle provést reklamaci.
Děkuji za pochopení