Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Synchronizace pres wifi u 4700ky

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    ahoj

    wifi mi normalne funguje, BT taky.

    Pres BT v pohode synchronizuju ale pres wifi mi to nejde, cim to?


    Klidne muzu brouzdat na disku meho stolniho PC pres ipaq ale sctive synch proste ne a ne se spustit


    PLS help

    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Namornik.
    Klidne muzu brouzdat na disku meho stolniho PC pres ipaq ale sctive synch proste ne a ne se spustit
    To uz se tady taky resilo...
    V AS v Connection Settings povolit take pripojeni pomoci Ethernetu/RAS...
    Pak by to melo fungovat...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    to samozrejme mam zapnuty, ale stejne to nejde

    proste normalne se pripojim, sdilet soubory taky muzu, ale synchronizovat ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Mam podobny problem.

    Mevidim totiz zadny "okolni pocitac" v nastaveni AS na PPC .... proste tam neni zadny.

    Je fakt, ze to jeste chci zkusit s druhym strojem co ma sitovku.

    Jinak taky muzu bez problemu brouzdat po tom stroji se kterym chci synchronizovat, ale nemam ten stroj na vyber v nastaveni AS na PPC ...

    Achjo, proc tam proste nemuze byt jednoduse ip adresa ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od JiH
    Achjo, proc tam proste nemuze byt jednoduse ip adresa ?
    Muze ;-)
    1. vytvorit partnership po kabelu

    2. Na iPAQu: START -> Settings -> Connections -> Network Cards

    Zalozka Network Adapters -vyber-> HP iPAQ Wi-Fi Wireless Adapter

    Zalozka NameServers -> do polozky WINS zadej IP adresu sveho pocitace, se kterym mas vytvoreny partnership po kabelu.

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Mne to nejde :-(
    Pro pokusu o spojeni mi to pise, ze se nemuze spojit a jen to tak problikne.
    Pry abych zkontorloval cilovy stroj.

    Namorniku, taky to mas pres router, nebo primo na wifi sitovku stroje ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Abych se priznal, tak to ani tolik nepotrebuju, protoze jsem pred chvili zjistil, ze WIFI jede taky tech cca 280kb/s ....

    A ja jsem si sliboval, ze AS pres WIFI bude rychlejsi.

    Pres Bluetooth mi to chodi bezva a to mi staci ...

    Ale stejne mi to vrta hlavou ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    mne nakonec pomohlo si to prehodit z internet na work.

    Ja totiz synchronizuju se 2 PC. S jednim emaily a net a se druhym vse ostatni.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Hmmm mozna az bude zase lepsi nalada a cas, znovu to zkusim ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    27

    Já jsem na tom presne opacne - synchronizace pres wifi mi jde, internet ne. Nevite co s tim? Na pocitaci si dam ping na ipaq a ten jede prumerne 2ms. Mam nastaveno sdileni internetu na pocitaci a pda se ne a ne pripojit, prosim pomozte, uz me to nici...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. AS 4.1 - synchronizace pres wifi?
    Od Zax_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-10-2007, 19:40
  2. synchronizace s outlookem a exchange uctem ve vpn pres wifi
    Od mallox v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-03-2007, 21:09
  3. Navrat synchronizace pres wifi? Aneb AirScanner AirFix beta
    Od cenebris v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-01-2006, 08:13
  4. Synchronizace iPAQu 5450 pres WiFi
    Od samponek v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 17:06
  5. Synchronizace ActiveSync 3.7.1 pres Wifi iPAQ h5450
    Od cz_stalker v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-11-2004, 15:10