Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Activ synch ignoruje BT COM port :/

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    11

    Mám problém od té doby co jsem přeinstaloval PDA (FS LOOX 410) se mi nedaří docílit synchronizace přez BT. Activ Synch (v. 3.7.1 sestavení 4034 v čseké lokalizaci) prostě skončí u COM3 a to že mám BT COM port na 16 už ho nezajímá :-(. Nevíte někdo jak to zprovoznit:?:

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Bud BT COM port dat treba 3 nebo zkus novejsi verzi AS (myslim 3.8). Vic me nenapada.
    Co jsi preinstalovaval v cihle? AS pres kabel bezi?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od Stenly.k
    Mám problém od té doby co jsem přeinstaloval PDA (FS LOOX 410) se mi nedaří docílit synchronizace přez BT. Activ Synch (v. 3.7.1 sestavení 4034 v čseké lokalizaci) prostě skončí u COM3 a to že mám BT COM port na 16 už ho nezajímá :-(. Nevíte někdo jak to zprovoznit:?:
    Myslim, ze Active Sync dokaze zobrazit a pozit max port 8. V nastaveni BT odeberte exitujici serial porty a zkuste je pridat znovu (U Widcommu se starsimi ovladaci to zabralo))
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    11

    Ani když je odeberu a nainstaluju znova (Ovladače k BT) tak mi dovoli nejmenší port 15 zkusím sehnat novější ovladače díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od Stenly.k
    Ani když je odeberu a nainstaluju znova (Ovladače k BT) tak mi dovoli nejmenší port 15 zkusím sehnat novější ovladače díky
    A cim mate obsazeny ostatni COM porty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    11

    COM 1 je prazdny port
    COM 2 neni
    COM 3 je virtualní k internímu modemu

    A pak je jsou až COM 15 - 17 (BT)
    Sám to nechápu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A pred tim to slo BT AS na 16 portu? Je to divne, ze by s tim preinstalace PDA souvisela.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    11

    No ono to slo jedno s druhym preinstalovával jsem i PC a myslim ze pred tim byla na COM 5 a nevim proc ted je na 17
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Také se mi to kdysi stalo. Nakonec jsem raději přeinstaloval celý komp, a začal s obsazováním COM portů u BT.. 7(AS),8(seriový),9(dial up). Pak teprve další porty.. Ale to je asi už opravdu ta krajní varianta..:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    Ja mam na jednej masine vo firme BT porty s cislom 63 :-)

    samozrejme ActiveSync sa na ne nechyta ani novy...

    Neda sa to nejako zadat rucne ???
    alebo kde to hladat v registroch na PC

    Ale urcite to maju na vine viacere reinstalacie ....
    a niekde sa to uklada !!!???
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    6

    Ked som to prvy krat robil trvalo mi to 3 dni ( po 3 hod) - a pri opatovnom instalovani to bolo rychlejsie . Skus v Activesync odstranit stare partnerstvo a nasledne cez PDA synchronizovat. Mozno to pomoze .
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    hm ... stara choroba Microsoftu...

    ak chcete nastartovat je nutne vystupit ... zavriet dvere ... znovu odomknut...
    nastupit a mozete zase skusit nastarovat...

    neuveritelne ... Plug & play ???

    - dostali sme gratis call na riesenie incidentu....

    za n- rokov som nepotreboval pomoc, ale trez to urcite vyuziem.....

    ale dopredu upozornujem FATALNA chyba.... NEDOROBOK !!!

    uz som videl na PC aj com port COM255 !!!!! a fungoval...

    ActiveSync nic....

    zavolam na MS a budem informovat !!!!



    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To uz jsem tady nekdy resil...
    V PDA jsou COMy nastaveny na porty 4 (smer do PC) a 5 (smer z PC)...
    Pokud se vam objevuje nejake nesmyslne cisla, je potreba sahnout do registru na PC a zmenit ty cisla COMu (hledal se retezec COMx, kde x je cislo toho vaseho portu)... Kdybych ja si ale vzpomnel, kde jsem to psal...
    Pak je treba nastavit ten COM4 v AS...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    39

    sice to není o portech,ale neví někdo jestli jde někde nastavit něco tak aby kdykoli si zapnu BT na PPC tak abych nemusel neustále otevírat "správce BT" a pořád dokola se připojoval na AS kdykoli se chci připojit na PC? Myslel jsem, že když budu mít zaplej BT na PPC a přijdu do dosahu PC s BT tak se to automaticky spojí,ale to jsem se asi přepočítal, nebo ne? :? :? Díky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    31

    Zdarec,
    kdo mate problem s BT AS, ze tam mate blbe porty, a sedite u pc, na kterem to potrebujete rozjet, zkuste nasledujici sw. Zajima me, if to funguje, ja to budu moc testnout az zitra :?

    Tady
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-10-2006, 08:55
  2. Ako zalohovat sms cez Activ sync
    Od bobby333 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-12-2005, 07:21
  3. WOL verze 1.8 problém po přerušené synch.před koncem stahování
    Od Jerry Salcer v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-02-2004, 14:36