Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: zabezpeceni cihly

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    42

    <font color="blue">Dobry den pro vsechny,mam takovou pripominku,mam wm2k3 a looxe a zadany heslo pri prihlasovani pri resetu a po ctvrt hodine ale! staci provest hard reset a zakodovani je fuc. Myslim ze tohle zabezpeceni neni dukladne. telefon mam taky chranen kodem telefonu proti kradezi(ktery nejde smazat) a kdyz mi nekdo ukradne pda,tak mu staci hs a muze ho pouzivat. zajimalo by mne kolik lidi ma stejny prob(asi vsichni) a jestli se da udelat neco pro ochraneni pda pri kradezi.timto bych chtel apelovat na ty,co udelali nejake opatreni,aby poradili.jde mi o to,aby byla cihla v pripade kradeze co nejvic nepouzitelna.</font></br>
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    88

    Mě to takhle netrklo. Pro mě bylo na prvním místě zabezpečení dat, než samotné PDA .
    Pokud by jsi chtěl mít ten vstupní kód i po Hard Resetu, tak to by se muselo šáhnout do Flashpaměti. Nevim, že by to některé PDA již z výroby podporovalo. Osobně si nedokáži ani představit, kam by se ten kód zapsal, aby jsi k němu měl přístup i po HardREsetu. Jedinej způsob ,co znám, jak zapsat něco do FalshPamětí je ji celou Fashnou. Něco jako přepsat FirmWare.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    A ja to pak v PDA i v telefonu necham flashnout a zase je vse OK a pne funkcni. Data jsou pro vetsinu z nas dulezitejsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    13

    A je nějaký bezpečný soft pro data které můžu současně používat a upravovat i na PC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Zalezi na tom, co chcete a jak si to predstavujete. Treba Resco Explorer nabizi sifrovani Offline i pro PDA i pro PC, pripadne muzete pouzit online sifrovani Sentry2020.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od hybo
    Zalezi na tom, co chcete a jak si to predstavujete. Treba Resco Explorer nabizi sifrovani Offline i pro PDA i pro PC, pripadne muzete pouzit online sifrovani Sentry2020.
    Jedna se mi o program pro dulezita data ktery bude dobre zabezpecen a ktery lze upravovat v PC a nasledne synchronizovat s PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    zalezi na stylu prace, udelaji to oba programy
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Cadek
    Jedna se mi o program pro dulezita data ktery bude dobre zabezpecen a ktery lze upravovat v PC a nasledne synchronizovat s PDA.
    Tedy ne o soubory, ale pouze pro informace? Desktop a PDA verzi schopnou sdilet data nabizi napriklad eWallet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    13

    Díky, to bude ono :yes:
    Akorát to není free. No asi budu muset investovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    37

    Co se týče zabezpečení, umí můj h5550 vyžádat heslo i po HR, resp. mám to tak nastaveno a kdykoliv po HR musím zadat heslo (samozřejmě i po každém SR nebo po nečinnosti delší než mám nastaveno). Občas je to po HR problém, když ještě není zkalibrován displej a musím se různě strefovat kamkoliv jinam, jen ne na ta patřičná místa, abych se vůbec dostal přes intro a mohl dál. Takže jestli šlo o co největší nepříjemnosti pro zloděje, toto považuji za dostatečné. Cihla nejde připojit ani používat bez znalosti hesla, a to ani po hardresetu. Je to součástí VM2003.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od jumbo77
    Co se týče zabezpečení, umí můj h5550 vyžádat heslo i po HR, resp. mám to tak nastaveno a kdykoliv po HR musím zadat heslo (samozřejmě i po každém SR nebo po nečinnosti delší než mám nastaveno). Občas je to po HR problém, když ještě není zkalibrován displej a musím se různě strefovat kamkoliv jinam, jen ne na ta patřičná místa, abych se vůbec dostal přes intro a mohl dál. Takže jestli šlo o co největší nepříjemnosti pro zloděje, toto považuji za dostatečné. Cihla nejde připojit ani používat bez znalosti hesla, a to ani po hardresetu. Je to součástí VM2003.
    ...a co kdyz iPAQa uvedu do servisniho modu a flashnu tam novy system?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    ...a co kdyz iPAQa uvedu do servisniho modu a flashnu tam novy system?
    Netuším, nikdy jsem to nezkoušel, neumím to. Ale na druhou stranu, kolik "poctivých" nálezců to umí? A myslím, že žádný dohraný SW to neumí zabezpečit lépe než ten, který je součástí systému, protože HR na něj nemá vliv.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    pokud se nepletu, po 10 spatne zadanych heslech se iPAQ celej smazne a jde vse bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    4

    uf no ja mam opacny problem ako sa zbavit hesla pda nemam nove a po resetu to pyta heslo a som z toho zufaly predosli majitel tiez nevie, papiere mam k nemu vsetky.. uz mam posledny pokus na zadanie hesla a pak to zrejme bude nemozne je pisane:

    Pokud jste zapomneli heslo, mužete kapesní pocítac restartovat a uvést jej do výchozího nastavení
    (viz kapitola „Reset kapesního pocítace (tvrdý reset)“). Pokud jste heslo nastavili jako permanentní,
    budete muset v prípade zapomenutí kontaktovat odborný servis.

    hm tak to heslo bude permanentni a som z toho zuuufali do servisu sa mi veru nechce nezmaze sa to po dlhsie vybratej baterky? popripade nejaky iny tip nemate?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    37

    ...mal som ten isty problem...

    ...nic z toho co by si si zelal nedosiahnes :? ...

    ...budes musiet ist do servisu, spravili mi to za jeden den, bol som v Getronics v BA...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 17:45
  2. Zabezpeceni dat
    Od vsa_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-09-2006, 22:04
  3. Dostali jste nekdo do cihly JAVU?
    Od d.devil v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 08-10-2004, 15:59