Mam prvni vydani Cykloatlasu (verze mapy 1). Vzhledem k tomu, ze nejsem s detailnosti mapy spokojen, chci se zeptat uzivatelu SmartMaps:
1/ Je nejaka podrobnejsii verze mapy (ne programu - to vim, ze ano), nejde mi ani tak o vrstevnice, ale o turisticky zajimave objekty, cile, stezky, atd.. (zakreslene v mape - ne tzv. body zajmu).
2/ Jaky je opravdovy rozdil mezi Autoatlasem a Cykloatlasem - nedokazi si predstavit, ze bych mel nekam jet autem s pomoci Cykloatlasu - na jejich webu je napsano, ze Cyklatlas je autoatlas doplneny o c. stezky.
3/ Kdyz si koupim novou verzi SmartMaps Navigator napriklad AutoAtlas - bude mi v tom Navigatoru fungovat routovani cesty i na me stare mape Cykloatlasu - jak je reseno navigovani - programem samotnym nebo daty v mape, ktere jsou jen v novych verzich.
4/ Mate jiz nekdo zkusenost s verzi Navigator - jak to funguje napriklad v porovnani s PocketKim.
5/ Mate nekdo turisticke mapy od SmartMaps - jsou pouzitelne pro turistiku nebo je to stejne tak nepouzitelne jako moje verze Cykloatlasu pro poradny vylet na kolech?
Diky