Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 70

Téma: Klávesnice palmOne Universal Wireless Keyboard

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Tak už mám tuhle klávesničku taky.
    Je super a díky této diskuzi a stáhnuté podpoře od SS píše i perfektně česky.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od VILIAM
    Ještě jeden dotaz. Asi mám zatmění ale nevím co stím. Pokaždé když vypnu PDA a klávesnici a opět to zapnu tak mě to píše AN a nemůžu se toho zbavit. Pouze pokud resetuji PDA tak to začne psát v CZ. To tedy nevím kde dělám chybu nebo co jsem zase vymastil. ops:
    Díky.
    Děje se mi totéž. Vyřešil to někdo?
    MDAc, Palm Universall Wireless Keyb. (5ř), ovladač z CD, čeština SS+CZ podpora té klávesnice.

    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    116

    super je, jen mě štve že mi u programů v nabídkch např. před formát ve wordu leze znak & a rozmnožuje se po dvou kliknuní přibude jeden. takže když parkrat kliknu na nabidku upravy vytlačí to format a ostatní podnabídky do neznama a jsou tam jen ty znaky. pokud odinstaluju program dodávaný ke klávesnici je vše ok...ale nefunguje klávesnice..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    102

    Citace Původně odesláno od ing.dr
    super je, jen mě štve že mi u programů v nabídkch např. před formát ve wordu leze znak & a rozmnožuje se po dvou kliknuní přibude jeden. takže když parkrat kliknu na nabidku upravy vytlačí to format a ostatní podnabídky do neznama a jsou tam jen ty znaky. pokud odinstaluju program dodávaný ke klávesnici je vše ok...ale nefunguje klávesnice..
    Mel jsem presne stejny problem, nevyresil jsme to .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    [QUOTE="ninja"]
    Citace Původně odesláno od ing.dr
    super je, jen mě štve že mi u programů v nabídkch např. před formát ve wordu leze znak & a rozmnožuje se po dvou kliknuní přibude jeden. takže když parkrat kliknu na nabidku upravy vytlačí to format a ostatní podnabídky do neznama a jsou tam jen ty znaky. .
    Tak to se mi neděje. Ale štve mi to , že musím provést SR před použitím klávenice (když chci aby psala česky. Už jsem alespoň zvýšil pravděpodobnost toho, že se mi čeština chytne (před SR vypnu "Enable keyboard v ovladači). Mám nainstalovaný novější ovladač od SS - v přehledu ke stažení jsou dva, ten novější je uveden pod HP Bluetooth keyboard.

    Ale to s tím & se mi neděje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    116

    skusim ho stahnout a uvidím...možná je to tím, že mám starší interw. 8.2 zkusím nějakej novější.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Já má IW 8.5. - MDAc jsem kupoval před týdnem.

    Ale ten restart je ne h.......( . Jestli na to brzo nepřijdu (nebo někdo jiný), tak už jí nebudu potřebovat - budu jako bývalý palmista psát přímo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Zdravím.
    Já mám IW 8.5, podporu klávesnice ze SS a funguje naprosto bez problémů. Vždy, jakmile PDA přiložím, se hned chytne a píše česky. Jak jsem to dokázal opravdu nevím )
    Ani jsem to nezkoušel přepínat na AN, snad ani nevím jak

    R.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od richard2
    Zdravím.
    Já mám IW 8.5, podporu klávesnice ze SS a funguje naprosto bez problémů. Vždy, jakmile PDA přiložím, se hned chytne a píše česky. Jak jsem to dokázal opravdu nevím )
    Ani jsem to nezkoušel přepínat na AN, snad ani nevím jak

    R.
    Šťastný to člověk. Kéž bych se zařadil do této skupiny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    102

    Citace Původně odesláno od richard2
    Zdravím.
    Já mám IW 8.5, podporu klávesnice ze SS a funguje naprosto bez problémů. Vždy, jakmile PDA přiložím, se hned chytne a píše česky. Jak jsem to dokázal opravdu nevím )
    Ani jsem to nezkoušel přepínat na AN, snad ani nevím jak
    A mas Acer n10?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Mám MDAc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Tak opravdu mi nic jiného než SR nepomůže:

    Po SR - klávesnice funguje až do doby, kdy se rozpojí (např při jednání nějakou dobu nepíšu a MDAc se vypne. Pak už po zapnutí jede jen US . česky nenapíšu ani řádku. Zase musím použít SR. Zajímavé je,že v případě, kdy funguje čeština, mi při výběru šipkama nahoru a dolů skáče kurzor ob řádek a když ne tak mi to jede po řádcích (například v průzkumníkovi).

    Vše jsem koupil u AHMobilu - má cenu si stěžovat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    24

    Dnes jsem si ji koupil taky. Pouzivam ji s Acerem n10 a cestinou od Sunnysoftu. Nahral jsem ovladac z CD a stahnul podporu od Sunnysoftu. AltGr mi taky nefunguje, ale jde mi prepinat mezi CZ a US klavesnici. Jedine co mi vadi, ze nemuzu docilit, abych mel zhasnute podsvetleni displeje behem psani. Pokud stisknu nejakou klavesu tak se mi vzdycky rozsviti, nevite nekdo co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    A to ti vadí?
    Je to jako když ťapneš stylusem na display. Prostě to zařízení probudíš.

    R.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    102

    Citace Původně odesláno od bryndak
    Dnes jsem si ji koupil taky. Pouzivam ji s Acerem n10 a cestinou od Sunnysoftu. Nahral jsem ovladac z CD a stahnul podporu od Sunnysoftu. AltGr mi taky nefunguje, ale jde mi prepinat mezi CZ a US klavesnici. Jedine co mi vadi, ze nemuzu docilit, abych mel zhasnute podsvetleni displeje behem psani. Pokud stisknu nejakou klavesu tak se mi vzdycky rozsviti, nevite nekdo co s tim?
    Dlouhe podrzeni tlacitka POWER nepohama? A naskakuji ti v kontextovem menu ty "&" pred polozkama?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Universal Wireless keyboard firmy PalmOne aneb jak udělat z PDA malý notebook
    Od bergmann v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 20-09-2007, 14:06