Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Velky problem s iPAQ File Store u rx3715

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    Znicehonic se mi nedari jakkoliv pristupovat na ipaq filestore...aplikace ktere tam jsou spustit nejdou - zatuh PDAcka, smazat jakykoliv adresar - zatuh, format storage - zatuh, smazani pres PC - zatuh, tak jsem provedl flash ROM a zkusil smazat to co tam je - zatuh.....vi nekdo co s tim ? dik

    edit: no tak dle zahranicnich diskuznich for koukam, ze tenhle problem je uz skoro vicemene vlastnost 3715ek ((( - takze servis
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    tak sem volal na servisni podporu HP a pan na druhe strane byl opravdu odbornik vypadalo to, ze vubec nevi, ze HP dela PDAcka...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Kouknete sem
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    diky :yes: , asi jeste zkusim pred odnesenim do servisu...nicmene, tusi nekdo, zda je filestore pamet ta od intelu konkretne v tomto modelu ? jinak reseni jako jsem se docetl ze se dela v USA, ze dotycny dostal vymenou novy iPAQ a jeste navic za zpusobene problemy bluetooth sluchatka se asi nedockam....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    16

    Jelikož uvažuji o koupi tohoto modelu, tak by mě moc zajímalo, jak pokus o obnovu či smazání dopadl.:?:

    Přeji hezký den.

    Huhy
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    no pokus o obnovu nedopadl, takze jsem to vcera odnesl do servisu a pry do 5 dni daji vedet...predpokladam ze udelaji bude nejaky svuj super format (flash) anebo mi daji rovnou novy, nepredpokladam, ze by se vyplatilo menit jen flash ROM....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    no vyborne, tak jsem se na jednom forum dozvedel od cloveka, ktery ma ten samy problem, ze pote co se mu po 3 tydnech vratil ipaq3715 ze servisu, tak po 2 dnech to zaclo delat znovu : : :
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    tak byla provedena vymena zakladni desky..... :?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s iPAQ File Store na iPAQu hx 4700
    Od lacoln v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-09-2007, 16:07
  2. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 20:11
  3. Problem s IPAQ File Store u iPAQ rx3715
    Od horicky v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 11:04
  4. HP iPAQ rx3715 a problemy s File Store
    Od orionsenica v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 15-12-2005, 01:56
  5. rx3715 rom backup +ako na ipaq file store kaput problem
    Od LX v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-05-2005, 21:04