Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 22 z 22

Téma: Problémy s Agile Messengerem

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    No mi to prislo vo formate .exe a nemozem to otvorit..Mi vypise AgileMessengerSP is not a valid Windows ce apllication to iste vypise aj pri tej druhej aplik..Ja mam v tel.AgileMessenger,ale pri pokuse o spustenie programu mi telefon zamrzne..pomoze iba restart a pridem o nastavenia wap-gprs ale aspon ich viem naspamat
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Ak mate problemy pri otvarani aplikaci Agile Messenger (mrzne,nechce sa otvorit,tak ako mne) zmente si temu na standartnu a vsetko dajte na Default.Potom vam pojde Agile v pohode,ziadne mrznutie smartphonu pri otvarani aplikacie.. Skoda,ze som na to neprisiel skor hi :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    To by na to vůbec nemělo mít vliv.U mně teda problémy nebyly, ani když jsem default neměla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    20

    no tak to tady trosku exhumuju. tak jsem si rekla ze to taky vyzkousim, kdyz jsem pripojena pres BT jestli to pojede, a tvarilo se ze to jede az na to, ze se mi motorce zobrazila jen asi polovina kontaktu, vypadalo to ze pobira jen kapacitu co se vejde na monitor, kurzor asi nezna, a navic nektere kontakty byly pouze jako #. ukoncila jsem to a chtela spustit na pc, ale stale hlasilo ze uz je muj ucet spusten jinde. snazila jsem se to nejak jinak ukoncit ale na nic moc noveho jsem neprisla, tak jsem to odebrala, restartovala telefon, ale ani pak to na pc nejelo, az po restartu pc. jestli je to standartni postup, tak to dekuji, nechci, ale mozna jsem neco delala spatne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Pravděpodobně ti zobrazoval jen on-line uživatele. Jinak posuvník tam samozřejmě je. Stačí dát options -> preferences a zaškrtnout show oflline contacts.Mě agille funguje naprosto bez problému, nemůžu si stěžovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    20

    A jak to vypada se zpoplatnenim Agile Messengeru. Na Symbian uz je pry placeny cca mesic, po uplynuti trial lhuty sam odesila premium SMS za 2,99€. Udajne na Windows platforme je jeste zdarma. Jak je to doopravdy, uzivatele Agile Messengeru?
    Ja jej nepouzivam, pouzivam Prelude (a spokojenost).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    20

    zdenicka: nene, takoveho detailu bych si samozrejme vsimla, zobrazovani offline uzivatelu jsem mela zaskrtle i tak jich tam byla polovina stejne jako online a posuvnik zadny :/
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. ICQ a Agile messenger
    Od Chrobu v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 12-11-2006, 17:24
  2. Agile messenger
    Od Scythe_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 147
    Poslední příspěvek: 04-06-2006, 00:20
  3. Agile Forces
    Od Zdenek Malinsky v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-08-2005, 12:55
  4. Problém s Agile messenger
    Od Petr Schinzel v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-11-2004, 22:23
  5. Agile mesenger
    Od lout_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 29-04-2004, 10:38