Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: ActiveSync 3.8 EN a .NET Compact Framework SP3 ke stažení

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    ActiveSync 3.8

    .NET Compact Framework SP3

    ActiveSync 3.8 je tak nové zboží, že k němu bohužel chybí popisek nových funkcí, vylepšení a oprav chyb. Alespoň tedy můžeme doufat, že tam možná něco opravili...
    (Bude doplněno.)

    K .NET Compactu Frameworku SP3 pouze to, že hlavně byly opraveny "memory leaks" při přechodech mezi nativním a managed kódem na ARM architektuře. Zbytek oprav je anglicky pod uvedeným odkazem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    hmm zatial som sam nic nenasiel. 3.7.1 mi fungovala ok, 3.8.0 tiez. Asi tam budu len nejake specificke opravy pre konkretne PDA
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Tak nejake novinky su tu:
    http://www.microsoft.com/windowsmobile/downloads/as-new38.mspx
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Dulezitejsi jsou IMHO tyto dve vety:

    • Windows XP SP2 security pop up warnings that appear the first time a Windows Mobile devices is docked have been eliminated.
    • Remote PC Sync (via Wifi or LAN) is turned off by default. However, users can turn this functionality back on by navigating to File > Connection Settings and checking "Allow network (Ethernet)..."


    Tedy ze to pri prvni instalaci nehodi hlasku firewallu na XP + SP2 a ze je defaultne vypnuta moznost pripojeni pres sit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    11

    Klucí, jak to, že si to nemůžu na Win ME nainstalovat? Ono se mi to rozbalí, pak zkopíruje "někam" a pak konec......verze stále 3.7.1 a jsem už celkem naštvaný...

    Nevíte co s tím? Díkes.

    P.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Takze se neobjevi zadny pruvodce? Zkuste vymazat vsechny TEMPy a pote restartovat pocitac.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Alebo zmazat WinME a nainstalovat 2000 alebo XP :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    11

    2ifco: jako reakce možná cool, ale protože pro mne ActiveSync 3.8 nepředstavuje prioritu a můj Win ME systém je podle zkušeností jedním z nejstabilnějších pro oblast muziky, na tento návrh NEPŘISTOUPÍM

    2Pavel: Zmíněné akce jsem samozřejmě několikrát udělal ( ale nemělo to vliv - soubory se extrahují do systémového TEMP a poté přesunou (podle informace v okně) "kamsi". Kdyby se jen zkopírovaly, tak je to oki, páč bych instalaci spustil z TEMP. Ale takhle se ty soubory po rozbalení vlastně ztratí... Už mi to dělal i předchozí update..... Ale obávám se, že to opravdu bude systémem :?
    p.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    88

    Citace Původně odesláno od pavlii
    Klucí, jak to, že si to nemůžu na Win ME nainstalovat? Ono se mi to rozbalí, pak zkopíruje "někam" a pak konec......verze stále 3.7.1 a jsem už celkem naštvaný...

    Nevíte co s tím? Díkes.

    P.
    Stalo se mi to taky na WinXP SP2 EN. Teď jdu restartovat ( . Snad to pomůže
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    266

    Asi nemáte ve Windows Millenium nejnovětší instalátor! Stáhnout ze stránek Mrkvosoftu a nainstalovat před instalací vlastního AS3.8. Jinak mě na XP+SP2Cz instalace proběhla spořádaně a vše funguje OK. A na první pohled se zdá, že přes WiFi navazuje synchronizaci rychleji a i vlastní synchro proti 3.7 je rychlejší - teda na WiFi - jinou cestu nepoužívám. To navázání spojení je ověřeno stopnutím času, používám ruční povel k synchronizaci (z ~11s na ~6s), to druhé jen subjektivní dojem.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    17

    Mě se ta mrcha (msactivesync) taky jenom "kamsi" extrahuje a dal nic. Nemam se jak dostat do cihly. Mam win98
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Kolega bude mit asi pravdu, problem muze byt v tom installeru. Na MS jsem nasel verzi 3.0, ta ale dle popisu nepodporuje Win98. Takze zkuste dvojku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    17

    Už je to okey, stačilo jenom we spráwci úloh vypnout asi půlku prográmků a je to good. Teď mě spíš jebá to že cihla s kompíkem nekomunikuje, možná špatnej kabel, to by ale přece neukazovalo že se nabíjí. No nic meine problem, ale kdyby snad měl někdo nějakou radu, tak sem s ní.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. NET Compact Framework
    Od In.Take v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-03-2009, 11:18
  2. Compact .Net Framework 3.5 - redistribuční cab ke stažení
    Od RStein v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-12-2008, 14:39
  3. Net compact framework 2.0
    Od kank v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 29-05-2006, 13:41
  4. .NET Compact Framework
    Od gonzales_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-05-2006, 20:11
  5. NET compact framework
    Od Petrplzen v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-03-2006, 15:58