Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: iPAQ 3870 + Nokia 6310 a internet

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    61

    V tejto konfiguracii som pouzival postu a internet cez Data internet prostrednictvom bluetooth v pohode az do update. Po update ROM, som znovu naistaloval bluetooth manager 1.1 a nakoniec updatol windows EUU 2.
    A tym skoncila moja spokojnost. Pri stahovani posty mi nokia skoro vzdy po 18-20 sekundach zlozi s oznamom odpojene Ipaq PocketPC. Na 3-4 pokus spojenie zostane a posta sa prenesie. Podobne je to aj s internetom. Po par zlozeniach dojde ku komunikacii a ta uz drzi dobre. Neviete mi poradit co som nenastavil, alebo zle nastavil ?

    dik,
    Peter
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    61

    Tak v zufalstve som si precital topic z diskusie software PocketIE. Spustil som welcome, on ma vyskusal ci viem cut a copy a strafit sa do krizika, no a za odmenu mi teraz iPAQ nesklada Nokiu. Jenoduche ze ? [] [] []

    Peter
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    71

    Mám to samé, iPaq 3870 a N6310i a chodí mi to v pohodě i po update ROM. A myslím, že už snad nebylo třeba instalovat znovu BT Managera, ten je snad ve verzi ROM 2.20 standardně. To samé myslím platí o EUU.

    Jerry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    bt manager 1.1 je soucasti rom 2.20. soucasti rom 2.20 je euu1, euu2 se musi dodatecne doinstalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    61

    Ano problem bol ze som po update nespustil welcome. Mozno sa to niekde pise, ale navody citam az ked nieco nejde spravit. Welcome asi robi aj daku inicializaciu WinCE. Teraz vsetko chodi ako ma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    9

    Nokia 6310i má nový firmware

    Nejnovější firmware 4.80 do Nokie 6310i přináší zlepšenou spolupráci s dalšími přístroji - např. Compaq iPaq.

    http://www.mobil.cz/mobilni_komunikace/mobilni_telefony/abecedni_prehled_mt/nokia/novyfirmware020827.html
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-03-2009, 15:10
  2. ipaq 3630 a nokia 7110 s internet
    Od vurmik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-04-2004, 21:47
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-09-2002, 08:28
  4. Compaq Ipaq 3870 a Nokia 8190 přes BT
    Od Paullus_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-07-2002, 08:09
  5. Software pro praci s SMS a seznamem na Nokia 6210, 6310 a další
    Od Kiwisek_oldd v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-04-2002, 22:55