Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Jak nastavit internet na MDA....??

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    34

    Chtěl bych se zeptat,jak mám u svého mda nastavit internetové připojení....???Za každou odpověď budu rád...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    154

    nenapsal jsi pro jakeho operatora. Jinak staci hledat, treba tady.

    laca
    __________
    T-Mobile MDAIII (dočasně) ... jinak:
    T-Mobile MDA II
    ROM 1.72.00WWE
    radio: 1.17.00; ExtROM 1.72.176
    400MHz
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    34

    Eurotel go
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    A nebo si zajdi do prodejny Eurotelu, tam ti poradí.. Nebo je možné to řešit i přes operátora, je to snadné..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    aktivuj si gprs, pak uz je nastaveni otazkou minuty, kdyztak si nebudes vedet rady, tak se mi ozvi na icq
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    34

    TAk jsem si GPRS aktivoval a pořás si nevím rady...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Napsal jsem o tom cely clanek. MDA to ma trochu jednodussi, misto kodu a vytaceciho retezce staci do policka APN zadat slovo gointernet (pro ET go).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od habitat3
    TAk jsem si GPRS aktivoval a pořás si nevím rady...
    budu vecer na icq, tak se ozvi. poradim ti, jak na to
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. U cingularu nejde nastavit internet
    Od krabicka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-05-2007, 12:32
  2. Jak nastavit MMS
    Od Henry13_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 19:06
  3. Jak nastavit u Windows CE 3.0 připojení na internet přes GPRS mobil ?
    Od dj.kure_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2005, 11:33
  4. Jak nastavit internet na Loox 720
    Od Maeglin_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-11-2004, 18:23
  5. Jak nastavit připojení na internet pro iPAQ a WM2003
    Od Marcus v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-12-2003, 15:39