Opraveno pár drobností pro verzi 2.4.0.
Opraveno pár drobností pro verzi 2.4.0.
wow, rychlík :yes:
cestina je super, akorat mam dotaz .. bylo by mozne prelozit i ten list v nabidce? kde jsou ucty, darky, atp. .... ?
dikes
Tak a je tu další verzička překladu a to pro verzi 2.5.0.
Pár drobností nebylo přeloženo. Seznamy kategorií jsem začal překládat, ale jelikož používám svoje vlastní, tak jsem velmi rychle skončil, tzn. v tuto chvíli nejsou přeloženy.
Jinak platí stále, pokud najdete něco nepřeloženo, dejte vědět přes SZ.
Do jakých podrobností jdete při pořizování záznamu do SPB Financí, jaké členění kategorii používáte? Nějak si to nemůžu ujednotit a tak zvlaště u nakupů mam jednou jako příjemce XY podruhe YZ a po žřetí to nevyplním vubec atd. Jaký postup se vám nejvíce osvědčil ?
Děkuji
Bude i verze 2.6.0?
Doufejme ze ano![]()
Hmmm, a proč nepoužijete češtinu pro předchozí verzi. Už v prvním příspěvku píši, že čeština bude fungovat i na budoucích verzích, pouze nové texty nebudou přeloženy.
Zkontroloval jsem texty a kvůli jednomu nepřeloženému slovu Vám ji sem pro klid Vaši duše dám :sarcastic:
Diky![]()
![]()
Bude i překlad na verzi 2.7.0? První čeho jsem si všiml po počeštění verze 2.6.0 je okno "Loading data" při spuštění. Já vím že je to blbost, ale ať je to pěkně vše česky...
Musím uznat, povedlo se.
byla odvedena dobrá práce a autorovi děkuji. Mnohem lépe se s programem bude dělat.
cestina je super, ale mam problem s exportem dat. z nejakeho duvodu prestal fungovat export do XML, resp. v exportovanem souboru je pouze par zaznamu, presto, ze ve zdrojovem uctu jich jsou desitky .... netusite nekdo prosim , jakym smerem nakopnout?
Mám přesně stejný problém,ale čaštinou to nebude,tohle mi to dělalo i předtím než jsem ji nainstaloval.Import mi správně nefungoval nikdy,možná je to "verzí"...Původně odesláno od sosanek
Zdravim,
bude autor cestiny prekladat i verzi 2.7 ?
Beru zpet. :-)