Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: Pocket ICQ v češtině

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    98

    Ahoj lidičky tak jsem se rozhodl taky něčím přispět tak když někdo budete chtít zde jsem přeložil DLL knihovnu pro Pocket ICQ do češtiny. Třeba se Vám to někomu bude hodit i když to použít v ENG umí používat určitě každý :-) Jen doufám že jsem neporušil nějaká práva protože jsem musel překreslovat i bitmapy protože nějaký text byl ve formě obrázků. Kdyžtak to nechám na Ce4you aby to smazalo a je to :-)
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Proc jsi radeji neprelozil Agile? Umi vic, nez jen ICQ a jde na nem i diakritika.
    Jinak nic proti Tobe a prekladu, spousta lidi to urcite oceni.
    Ja jsem na radu jednoho recenzenta c4y vyzkousel Agile a Pocket ICQ sel pryc. Nejak ustali ve vyvoji a taky mi to porad padalo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Supr - diky moc jdu to testnout A CHODI SKVELE :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    spousta lidi to urcite oceni.
    ... ano, každá podobná aktivita se cení, zvlášť to překreslování bitmap muselo být časově náročné ... ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    98

    ani mi nemluvte, jen mě štve pár věcí které se mi prostě v tom přeložit nepodařilo - jsou to sice prkotiny jako názvy skupin ale chtěl jsem to přeložit prostě celé :-)
    Jinak díky za díky :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    spousta lidi to urcite oceni.
    zvlášť to překreslování bitmap muselo být časově náročné ... ...

    PavelR.
    To urcite. Ja bych s tim po chvilce asi prastil o zed. Takova piplacka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Sqelá práce
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Proc jsi radeji neprelozil Agile? Umi vic, nez jen ICQ a jde na nem i diakritika.
    Jinak nic proti Tobe a prekladu, spousta lidi to urcite oceni.
    Ja jsem na radu jednoho recenzenta c4y vyzkousel Agile a Pocket ICQ sel pryc. Nejak ustali ve vyvoji a taky mi to porad padalo.
    Mno nevím.Testovali jsme s kamarádem Agile a pokud já z orig. ICQ poslal zprávu na Agile, tak nedošla.Opačně to chdí.
    Bylo to Agile 3 beta..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Citace Původně odesláno od Magua
    ani mi nemluvte, jen mě štve pár věcí které se mi prostě v tom přeložit nepodařilo - jsou to sice prkotiny jako názvy skupin ale chtěl jsem to přeložit prostě celé :-)
    Jinak díky za díky :-)
    Nejsem si jist,ale nejsou názvy skupin uloženy na serveru pro každého usera zvlášť?Jaké si vytvoří,takové tam bude mít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    zrovna ICQ je jeden z mála programů, který jde zvládnout i bez znalosti jazyka cizého Nechť tvá snaha i nadále své plody přináší - např MultiIE atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Citace Původně odesláno od Suoraj
    zrovna ICQ je jeden z mála programů, který jde zvládnout i bez znalosti jazyka cizého Nechť tvá snaha i nadále své plody přináší - např MultiIE atd.
    No nevím - zdali je toto vhodne podekovani za snahu - jinak multiIE je castecne pršelozeno - diky kolegovi Crusaderovi. ¨
    ZDE možna to chce misto kritiky někdy více hledat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Ale já nic NEKRITIZOVAL!!!! Ba "pochválil sem" !!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Je to super, doufám že ti to nedá a přeložíš nám ještě i jiné, hojně používané prográmky! Jinak díky ti za výběr ICQ, Agile je sice novější, ale pro MDÁčkaře je to hotová tragédie, jelikož při každém telefonátu dojde k odpojení, a po ukončení hovoru se již nepřipojí.. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Proc jsi radeji neprelozil Agile? Umi vic, nez jen ICQ a jde na nem i diakritika.
    Jinak nic proti Tobe a prekladu, spousta lidi to urcite oceni.
    Ja jsem na radu jednoho recenzenta c4y vyzkousel Agile a Pocket ICQ sel pryc. Nejak ustali ve vyvoji a taky mi to porad padalo.
    Mno nevím.Testovali jsme s kamarádem Agile a pokud já z orig. ICQ poslal zprávu na Agile, tak nedošla.Opačně to chdí.
    Bylo to Agile 3 beta..
    Ja mel podobny problem se symbianem. Kamosi, co maji nejaky ST ICQ pro symbian mi na agila neposlou zpravu. Na original ICQ to chodi v pohode. Nemate s tim nekdo podobne zkusenosti? Ja bych pouzival agila, je lepsi, ale proste mam spoustu lidi na symbianu a tak je to pro me nepouzitelne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Me Agile funguje sqele, chodi i diakritika. Jediny problem byl u bratra na PC. Nechodily mu ode mne zpravy, ale chtelo to jen spravne nastavit Mirandu (nebo Mirindu).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. OS v4.21-v češtině
    Od Alex0006 v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-06-2007, 20:19
  2. Pocket Informant 5.61 v češtině
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 18-10-2006, 12:21
  3. Pocket Informant 2005 Release 2 (6.1.0.308) v češtině
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 67
    Poslední příspěvek: 19-06-2006, 11:06
  4. Pocket Informant 2005 R4 v češtině
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-12-2005, 07:55
  5. Pocket Informant 2005 v češtině
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 11-06-2005, 09:16