Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Instalace certifikatu, asociace souboru, problem s ICQ

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    3

    Dobry den,
    mam FSC Pocket Loox 720 a chtel bych se optat na:

    1) Jak nainstaluji certifikat (el. podpis od CA Czechia)
    2) Jak priradim/ asociujuji soubory s dannym programem
    3) Registrace pres orig. ICQ klienta skonci chybou. Jak jej spustim, popr je nejaka alternativa (mel by mit staly adresar a ne ze budu muset kopirovat vzdy ICQ cislo nekoho do adresare.

    Chtel vsem podekovat za odpovedi

    Pekny den, Vasek-Litomysl
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    68

    Citace Původně odesláno od Vasek - FSC Loox 720
    Dobry den,
    mam FSC Pocket Loox 720 a chtel bych se optat na:

    1) Jak nainstaluji certifikat (el. podpis od CA Czechia)
    2) Jak priradim/ asociujuji soubory s dannym programem
    3) Registrace pres orig. ICQ klienta skonci chybou. Jak jej spustim, popr je nejaka alternativa (mel by mit staly adresar a ne ze budu muset kopirovat vzdy ICQ cislo nekoho do adresare.

    Chtel vsem podekovat za odpovedi

    Pekny den, Vasek-Litomysl
    Jak priradim/ asociujuji soubory s dannym programem
    tohle by mne taky zajimalo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    1. Ja certifikat instaloval tak, ze na nej v Exploreru tapnu, ono mi to napise, jestli ho chci instalovat a ja dam ano.
    2. PocketTweak
    3. Mam pocit, ze registrovat se musite na desktopu, vse ostatni uz na PDA jede bez problemu. Jinak lidi si dost pochvaluji Agile Messenger
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    68

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    1. Ja certifikat instaloval tak, ze na nej v Exploreru tapnu, ono mi to napise, jestli ho chci instalovat a ja dam ano.
    2. PocketTweak
    3. Mam pocit, ze registrovat se musite na desktopu, vse ostatni uz na PDA jede bez problemu. Jinak lidi si dost pochvaluji Agile Messenger
    Dik Zas sem chytrejsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    měl bych menší problém s PocketTweakem-na mém MyPalu 620 jsem ho nainstaloval na kartu, avšak jediné, co se po instalaci změnilo, že v místě instalace přibily soubory ptweak.cpl a ptweak.html s nápovědou, avšak nikde jinde ani ň-tak nevím, kde může být problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Citace Původně odesláno od Vasek - FSC Loox 720
    Dobry den,
    mam FSC Pocket Loox 720 a chtel bych se optat na:

    1) Jak nainstaluji certifikat (el. podpis od CA Czechia)
    2) Jak priradim/ asociujuji soubory s dannym programem
    3) Registrace pres orig. ICQ klienta skonci chybou. Jak jej spustim, popr je nejaka alternativa (mel by mit staly adresar a ne ze budu muset kopirovat vzdy ICQ cislo nekoho do adresare.

    Chtel vsem podekovat za odpovedi

    Pekny den, Vasek-Litomysl

    2) podržíš na tom souboru "ťapátko/open vith a pak už vybereš ze složky windows nebo z program files příslušný exáč...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Kája
    měl bych menší problém s PocketTweakem-na mém MyPalu 620 jsem ho nainstaloval na kartu, avšak jediné, co se po instalaci změnilo, že v místě instalace přibily soubory ptweak.cpl a ptweak.html s nápovědou, avšak nikde jinde ani ň-tak nevím, kde může být problém
    Koukal jste do Settings? .CPL neni program ale aplet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2

    Vite nekdo jak na certifikat: xxxx.crt (ta zpropadena koncovka). Kdyz prejmenuji na xxxxx.cer, spravne se mi chce zpustit pridani certifikatu, ale skonci to samozrejme s chybou.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Instalace certifikátu
    Od xIndian_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 06-05-2008, 16:02
  2. Asociace souboru k programum
    Od gampik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-11-2007, 18:38
  3. Instalace .cab souborů
    Od zdenpok v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-10-2006, 08:12
  4. Problém s instalací certifikátu
    Od Rudla75 v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-05-2006, 00:42
  5. Instalace certifikátu na smartphone ve formě .CAB souboru
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 20-04-2005, 21:48