Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: h6340 jako modem

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    50

    Zdravim, rad bych obcas pouzival h6340 jako modem pro PC. Optimalni by bylo vrazit ho do kolebky, pripojit se a surfovat. Jde to vubec? Jestli ano, mohl by mne nekdo nakopnout jak se to da udelat? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od jabba
    Zdravim, rad bych obcas pouzival h6340 jako modem pro PC. Optimalni by bylo vrazit ho do kolebky, pripojit se a surfovat. Jde to vubec? Jestli ano, mohl by mne nekdo nakopnout jak se to da udelat? Diky
    H6300 jsem mel v ruce jen chvili, pouzivam MDA II, takze moje nazory berte s rezervou.

    Protoze se jedna o Pocket PC Phone Edition budete pravdepodobne potrebovat program typu Wireless Modem a take ovladace pro USB modem.
    Aby mohlo byt vase zarizeni v kolebce rozpoznano jako modem, musite v Connection Settings Active Syncu zakazat pripojeni k USB

    Program Wireless Modem neni vetsinou potreba, kdyz se propojute pres Bluetooth. Pak staci genericky BT modem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pres kolebku jsem to zatim nezkousel, ale urcite to funguje pres Bluetooth. Jen to obcas funguje tak nejak divne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    3

    Mam uplne stejny problem u ipaqu 6340, oficialne mi bylo sdeleno v sunnysoftu kam mne odkazali z HP ze bluetooth nebude obousmerne dobre fungovat do vydani patche a jako modem nelze zarizeni pouzivat vubec -ani v kolebce do vydani patche, nemluve o tom ze pristroj nestahuje maily protoze spatne pracuje s SSL( nelze realne vypnout)-----jestli ma nekdo jinou zkusenost budu jen rad.

    zdravim
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ssl nejde vypnout? to jake v cem? jinak existuje utilitka, co SSL disabluje, je na CD s MIS2000
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    3

    SSL ------- pri nastavovani mail klienta- po nastaveni mboxu a smtp- je mozno na dalsi strance zaskrtnout nebo odskrtnout "policko" SSL ( MS pocket PC version 4.20.0) .......pres vsechny anabaze jsem se az sesel s providerem a ten mi ukazal fyzicky v realnem case ( na monitoru serveru) ze ipaq vyzaduje na serveru stale SSL prestoze jsme ho vypnuli (odskrtli) a restartovali a zkontrolovali ze SSL zustalo odskrtle......i kdyz pak nastavili na serveru SSL tak se ukazalo ze ipaq s nim stejne neumi pracovat ...jen se tak tvari

    tak za tu utilitu diky MIS2000 rikas hmm , ja uz se jen smeju, diky podivam se na to
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Pres kolebku jsem to zatim nezkousel, ale urcite to funguje pres Bluetooth. Jen to obcas funguje tak nejak divne...
    A opravdu vam to funguje? Ja se z PC (WXP SP2) pripojim pres BT na 6340, vidim modem, disgnostika rika, ze modem funguje, ale GPRS spojeni se mi nikdy nepovedlo navazat. Muzete mi, prosim, napovedet kde by mohl byt problem?
    Dekuji
    MT
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ja postupoval podle svelho navodu a skutecne se mi to spojilo. Nicmene stabilita byla bidna a rychlost jeste horsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Ja postupoval podle svelho navodu a skutecne se mi to spojilo. Nicmene stabilita byla bidna a rychlost jeste horsi.
    Nechodi mi Active Sync pres BT, vse je v poradku, ale spojeni udela COM10 a COM11 (protoze nizsi porty obsazuje jine zarizeni) a ty vyssi AS nedovede (nebo spis ja?) pouzit. Ale modem pripojit jde, diagnostika hlasi OK, ale spojeni nenavazu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    3

    Zdravim, MIS2000 a tam obsazenou utilitu na vypnuti SSL jsem nesehnal ...k diskusi vyse --bluetooth spojeni atd.- vsechno se navaze modem je opravdu virtualne na com 10,11 i u mne ( asi vsude bez toho ze by byly nizsi porty obsazeny nevim) ale neumi nic poslat PC -umi ale odeslat data -slava---dale jsem se s tim netrapil kdyz mi rekli ze je to oficialni chyba
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Milos Tygl
    Nechodi mi Active Sync pres BT, vse je v poradku, ale spojeni udela COM10 a COM11 (protoze nizsi porty obsazuje jine zarizeni) a ty vyssi AS nedovede (nebo spis ja?) pouzit. Ale modem pripojit jde, diagnostika hlasi OK, ale spojeni nenavazu...
    Mam takovy VELMI mlhavy pocit, ze ActiveSync neumi pracovat s COM > COM9... Ale ten pro to nemuzu najit dukaz.ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Mám h6340 po upgrade firmware (ROM v 1.00.36).

    Dle info od HP by bluetooth modem měl fungovat bez problemů.

    Nepodařilo se mi to rozchodit.

    Mám dongle BELKIN (měl by být čip WidComm), ale nechodí mi to. Při konfiguraci mi to ani DUN nenabídne ( ikdyž jednou jsem nabídku měl, ale nechodilo to).javascript:addstring( ':no:' );
    No

    Testoval to někdo další ?

    MaPo v diskusi u firmware (http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=5970) tvrdí, že mu to taky nejede.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    OS Windows 2000CZ SP4
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    15

    DUN ve vyberu mam, odeslu, navaze se spojeni, ale pak to hlasi, ze je problem s modemem, ze je vyuzivan (ne, nejsem s nim pripojeny k netu a ani si to neskrtne... pred updatem v pohode (az na fakt, ze to spojeni padlo na hubu par vterin po navazani). System XP SP2. Mozna neco delam blbe a nejaky krok vynechal...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    15

    Takze hlasim, ze s aktualnim bluesoleil bt ovladacem a povolenou domaci siti bluetooth spojeni notebook - h6340 funguje a modem bezi bez problemu. Jestli je i v pohode rychlost momentalne neposoudim, protoze se poslendich par dni strasne vlece gprs jako takovy... nicmene ciste teoreticky to vypada, ze update fakt problem DUN resi...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. h6340-modem k PC
    Od pichlak_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-07-2006, 16:40
  2. XDA jako modem
    Od melichz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-12-2005, 08:35