Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Spuštění JAVA aplikací na MPX200

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    157

    Podařilo se někomu rozchodit program JavaMan, a následně spustit nějaký program v tomto telefonu? Případně jakým způsobem toho lze dosáhnout. Potřebuji doinstalovat nějaké věci v Javě a nevím jestli to půjde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od VILIAM
    Podařilo se někomu rozchodit program JavaMan, a následně spustit nějaký program v tomto telefonu? Případně jakým způsobem toho lze dosáhnout. Potřebuji doinstalovat nějaké věci v Javě a nevím jestli to půjde.
    ja použivam Java Virtual Machine uploaded by VXD2000 a jde to v poho
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    157

    A co s tím dělat můžeš to trochu objasnit? Nějak z toho nejsem moudrej. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Cooper-jbc_ce4you
    Guest

    Kde se dá ten Java Virtual Machine stáhnout. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Cooper-jbc
    Kde se dá ten Java Virtual Machine stáhnout. Dík
    jo dej to do vyhledavače
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    157

    Ale pořád si mě neřekl jak se ty JAVA aplikace dají za pomocí toho rozběhnout.Nějak mě to nejede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    5

    stahni to treba tady
    http://pardubice.misto.cz/_MAIL_/Motorola_MPx200/Appz/
    jinak ja normalne pouzivam Oskarek i GiboSMS a to jsou JAVA aplikace
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    jak mam dostat doMPx220 pres ten prograsm javu!(virtual java machine)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Je tam položka Install, kam musíš zadat cestu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    nevim na MPx220 je asi java k nicemu pres nic to nejede a prej to jede jen prs internet nejak coz ani nevim jak takze nevim
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    21

    Nahraj tam jar i jad, zadana cesta k jad musi zacinat "file:///....." (3 lomitka).
    Nejlepsi je to asi pretahnout primo do rootu mobilu, at se clovek porad nemusi vypisovat s "Mounted Volume".

    Problém může dělat i "špatný" jad soubor, podívej se jak je u "MIDlet-Jar-URL" nastavena cesta k jar. Pokud jad soubor nemáš, vytvoříš jej programem JADgenerator.exe
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. A701 a podpora JAVA aplikací?
    Od Jarda Lukas v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-10-2006, 21:58
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-10-2006, 12:12
  3. Java na mpx200
    Od X_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 12:29
  4. mda compact - klávesnice a ovládání java aplikací ?
    Od jakub kout v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-01-2006, 09:30