Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: time

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    6

    Hi , rozne PDA vlastnim uz nejaky cas ale nedavno sa mi na mojom Ipaq-u nezobrazuje cas na TODAY obrazovke . Poradte ?

    dik l
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od ludo_z
    Hi , rozne PDA vlastnim uz nejaky cas ale nedavno sa mi na mojom Ipaq-u nezobrazuje cas na TODAY obrazovke . Poradte ?

    dik l
    Myslis asi cas na horni syst.liste, ze? Nebo nejaky soft jako sporic?
    Nastalo to samo od sebe nebo po instalaci nejakeho noveho softu-treba WISbaru? Stav je trvaly nebo obcasny? Zkousel jsi soft reset?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    6

    Po hard resete mi to ihned naskoci ale po backupe opat nic, je to trvale - nevsimo som si kedy mi to zmizlo .
    ludo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Co pouzivas za backup?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    6

    Klasika IPAQ BAckup .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od ludo_z
    Klasika IPAQ BAckup .
    A zkousel jsi to s backup a restore, co je v Active Sync?
    Tipnul bych to, ze problem nastane pri restore-obnove dat po HR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    18

    a co takhle Start > Settings > Today > Items a zaškrtnout Date
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od klubo
    a co takhle Start > Settings > Today > Items a zaškrtnout Date
    Nezobrazuje se mu cas, ne datum. Jeste jsem se nedozvedel, zda mysli ten na horni system.liste nebo se jedna o nejaky setric, plugin ci tak neco.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    6

    Pani takze na hornej list , v pravom rohu vedla nastavenia zvuku nemam cas a neviem z akeho dovodu ma to trosku irituje - asi to HARD resetnem a a znovu vsetko preinstalujem ak mi neporadite .
    dik ludo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Nemate tam nejaky WisBar ci jiny soft pro horni listu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Citace Původně odesláno od klubo
    a co takhle Start > Settings > Today > Items a zaškrtnout Date
    Nezobrazuje se mu cas, ne datum. Jeste jsem se nedozvedel, zda mysli ten na horni system.liste nebo se jedna o nejaky setric, plugin ci tak neco.
    aha tak to sem blbě pochopil... :O
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. SPB Time 3.x
    Od Skipy v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-04-2010, 17:03
  2. Spb Time 2.0
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 61
    Poslední příspěvek: 03-06-2008, 11:50
  3. SPB Time - nastavení
    Od Furbo v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-09-2007, 11:12
  4. SPB Time - nebudí
    Od Sady_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-09-2007, 18:22
  5. Recenze Spb Time
    Od eXEden_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 23-03-2007, 14:10