Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: ActiveSync přes MS BT Radio (XP SP2)

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    47

    Podařilo se někomu???
    Na pc funguje, ipaq se spáruje. Ale pokud pustím na hx4700 průvodce přidáním activesync v BT manageru, tak při výběru počítače to hodí chybu, že nejde zjistit podporované služby nebo počítač nepodporuje tento druh připojení. PC je nastaven v discovery režimu, takže je viditelný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    No mě to taky nešlo musíš odinstalovat service pak 2 a pak to bude fungovat přečti si článek tady na ce4you nebo na http://pda.site.cz.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od ArnieX
    No mě to taky nešlo musíš odinstalovat service pak 2 a pak to bude fungovat přečti si článek tady na ce4you nebo na http://pda.site.cz.
    To by určitě šlo, ale to není řešení. Navíc ten SP už mám integrovanej v instalaci. Na jiným stroji mi funguje upgrade ms ovladačů původními ovladači k zubu a pak se dá používat například widcomm. Nicméně na druhým stroji mi to nechtělo fungovat. Našel jsem ale pár návodů a ani jeden nejde. Vždycky se zaseknu, když chci přidat zástupce pro AS v BT manageru na ipaqu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od xmaster
    Citace Původně odesláno od ArnieX
    No mě to taky nešlo musíš odinstalovat service pak 2 a pak to bude fungovat přečti si článek tady na ce4you nebo na http://pda.site.cz.
    To by určitě šlo, ale to není řešení. Navíc ten SP už mám integrovanej v instalaci. Na jiným stroji mi funguje upgrade ms ovladačů původními ovladači k zubu a pak se dá používat například widcomm. Nicméně na druhým stroji mi to nechtělo fungovat. Našel jsem ale pár návodů a ani jeden nejde. Vždycky se zaseknu, když chci přidat zástupce pro AS v BT manageru na ipaqu.
    BT stack Microsoftu je ve Windows XP prolezly chybami (nektere profily nepodporuje vubec, jine jsou nepouzitelne).

    Nejdrive postupujte podle tohoto navodu v KB MS
    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;883258

    Pokud to nepomuze, deaktivujte MS BT Stack a nainstalujte Widcomm ovladace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ted jsem dopsal svuj navod, i kdyz uznavam, ze je to dost alchymie a obcas se to chova slusne receno podivne... Schvalne, jestli tento muj postup zabere
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Ted jsem dopsal svuj navod, i kdyz uznavam, ze je to dost alchymie a obcas se to chova slusne receno podivne... Schvalne, jestli tento muj postup zabere
    Dobra prace pavle :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    47

    Hezký návod, ale vypadá to, že hx4700 asi využívá jiný BT profil a né a né se k počítači připojit. Prostě nejde vytvořit ten zástupce v BT manageru. Zkoušel jsem i starší IPAQ 3870 s jiný USB modrým zubem na jiným počítači s MS BT stackem a efekt stejnej. Ale tam se mi povedlo "upgradovat" na widcom drivery.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    iPAQ h4705 jsem uz na XP se SP2 rozchazel IPFovi a fungovalo to... Az ke me dorazi, zkusim to jeste jednou. Nebo zkusim jiny iPAQ, koleguh h3970.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tak jsem zkusil ten iPAQ h3970 a stejnym postupem (napred pridat na desktopu a pak vytvorit ActiveSync spojeni) to proslo na prvni pokus... Ted mam na PDA zelenou ikonku a na desktopu dialog na vytvoreni partnershipu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Tak jsem zkusil ten iPAQ h3970 a stejnym postupem (napred pridat na desktopu a pak vytvorit ActiveSync spojeni) to proslo na prvni pokus... Ted mam na PDA zelenou ikonku a na desktopu dialog na vytvoreni partnershipu...
    Jo a měl ten ipaq WM2003? Ta moje stará 3870 byla na todle upgradovaná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ano, WM2003.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    47

    Tak už se to povedlo.
    Ihned po zapnutí počítače než sem jakkoliv sáhnul na BT, tak jsem na ipaqu dal přidat AS připojení v BT manageru a napoprvý se to chytlo. Pokud sem předtím třeba jen poklepal na bt ikonku na pc nebo byl připojenej přes bt modem, tak nebyla šance. :no:
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. ActiveSync přes BT
    Od Borisivan v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-06-2006, 12:30
  2. RSS do PDA přes activesync
    Od Ellie_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 16-03-2006, 16:23
  3. ActiveSync přes bluetooth
    Od mmoobbyy v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-02-2006, 21:02
  4. Vario Activesync přes BT
    Od Dawe_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-02-2006, 11:19
  5. ActiveSync přes Infra
    Od Josef Melka v sekci Motorola
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-06-2005, 09:28