Zdravim vsechny, chci se zeptat, zda nekdo nevi o PDA, ktere ma wifi (pripadne o SDIO karte), u ktereho jde zmenit MAC adresa wifi karty. Pripadne nejaky SW, ktery to dokaze? Diky.
Zdravim vsechny, chci se zeptat, zda nekdo nevi o PDA, ktere ma wifi (pripadne o SDIO karte), u ktereho jde zmenit MAC adresa wifi karty. Pripadne nejaky SW, ktery to dokaze? Diky.
... zatím jsem na nic podobného nenarazil . tj. obávám se, že zatím MAC adresu WLAN na PDA měnit nelze.
PavelR.
U klasickych Windows staci zmenit udaj Local Network Adress v ovladaci sitove karty kam vepises novou MAC adresu. U WinCE jsem tuto moznost nenasel..(
Zdravim,
rad bych tak nejak osvezil tento dotaz. Nahodou nenasli jste nekde nejaky takovy programek? Nebo nekde v registrech? Bylo by to fajn. Diky za odpoved. Necht zije wardriving)
Proc, proc, proc? :sarcastic:ops:
1. Get a nice registry editor like RegEdit CE (use Google to find it dammit!)
2. Edit the following keys:
At [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Comm\WLLUC461\Parms] change the empty key "NetworkAddress" to whatever MAC you want, for example 022CDEADBEEF (yes, it's a string type)
At [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\SOFTWARE\ORiNOCO\Driver\ Config01] change the same empty key to the same MAC you entered before.
3. Exit the editor, re-insert your card, and yo u're done!
---------------------------------------
bohuzel me to s CF WiFi kartou Fuji-Siemens CF-1100 nefunguje
Mno urcite jiz vsichni vite proc bych chtel zmenit MAC adresu u wifi. Myslim si, ze bych to zrovna vam vysvetlovat nemusel, kdyz se v pdacku hrabete kazdy denPůvodně odesláno od beecher
Pro ty mene chapave, ale myslim si, ze to tu asi nikdo neni, me umysly jsou ciste cerne
: Proste jen serfovat zadarmo
![]()
![]()
Zdravim a klid v dusi
Tak bohuzel nemam wifi v cf slotu. Vlastnim HX4700 a ten ji ma integrovanou. Takze bohuzel to bude v mem pripade jinak. Ale alespon jsi mi pomohl kde priblizne hledat v registrech. Zkusim se v tom trochu pohrabat a uvidime. Ale diky.Původně odesláno od ninja
Kdyby jsi mel nejaky jiny napad, tak kdyztak dej vedet. Dik
Zdravicko,
jeste jedna vec mne trapi.Precetl jsem si urcity clanek o wifi. Tam se pojednava o tom jak sniffovat wifinu urcitym softwarem. (vxsniffer)Popravde jsem asi na nejake hodine o wifi chybel nebo jsem proste tupej
![]()
Vysvetlim problem:
Mam hx4700 s vestavenou wifinou. Kdyz jsi spustim najde mi to asi 4 AP. K nejakymu mi to proste pise connected,ale za chvily jen available. To je logicky... proste me tam nepustej. Kdyz spustim program wififofum najde mi to ty AP se silou signalu kolem 70 dBm.coz by doufam melo stacit na pripojeni. Vypise to samozrejme i na jakem kanale komunikujou. Ted bych potreboval sniffovat ty AP-cka. Dle meho musim nekde v settingu nastavit kanal a ssid nebo ted fakt nevim. potrebuju se nejak dostat na ten kanal. Protoze kdyz spustim vxsniffer, tak to posloucha jen moji komunikaci. Kde nastavuju komunikacni kanal na ktery se chci pripojit? V tom fakt nejak tapu. Pomuzete mi, nebo na tyhle otazky radeji nechcete odpovidat? Staci jen rict a otazky tohoto typu sem posilat nebudu. Zatim preji krasny den
1. vxSniffer je pro spiclovani komunikace na WiFi karte tveho zarizeni, ne ciloveho APcka.
2. Pokud se chces bavit o nelegalni cinnosti, bez prosim tak cinit na server, kde to nevadi. Diky.
Jasne v pohode...Uz takovy otazky pokladat nebudu. Sorry a dik za odpovedPůvodně odesláno od beecher
Sniffovat provoz nemusi byt nelegalni. Ja si muzu zcela legalne logovat provoz na svem APcku a jestli to delam pres commandlinu primo na routeru, nebo pres PDAcku a nejaky sniffer je celkem jedno.Původně odesláno od beecher
Ja nerikam, ze je striktne nelegalni...Původně odesláno od ninja
To byla jenom poznamka tak obecne... Tento server neni k tomu urcen.
Samozrejme ze sniffovani neni nelegalni, ale uz z mych predeslych otazech bych taky usuzoval, ze zrovna nemam ciste umysly. Ale vcelku bych ocenil radu, ktery software bych mohl pouzit pro monitorovani paketu urcite AP pres me pda-cko.Ale pokud nechcete odpovidat, vse dobre a proste se na to vykaslem. Ale v teto otazce zatim neni nic nelegalniho![]()
nic z toho co xces robit nieje vlasne nelegalne lebo wifi je volne pasmo cize ked sa ti podari napojit tak si nesposobil ziadnu ujmu a neporusil ziadny zakon ak sa nemilim a tato tema by ma osobne tiez zaujimala