Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: PocketRSS ve verzi 2.0.15

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    http://www.happyjackroad.net/pocketp.../pocketrss.asp

    Těsně po Vánocích vypustila společnost Happy Jack Road novou verzi svého produktu PocketRSS (čtečka RSS zdrojů).

    Vlastnosti:
    - možnost zobrazení jako plug-in do Today obrazovky
    - ukládání dat do databáze
    - uživatelsky definované zobrazovací módy (např. dynamické zobrazení podle klíčových slov)
    - Wizard na přidání/nalezeni RSS zdroje
    - podpora pro bez-stylusové čtení (pomocí D-Padu)
    - možnost stažení celého článku pro čtení v režimu off-line
    - možnost integrace s PocketBreeze
    - Podpora Windows Mobile 2003 SE (VGA, Landscape)
    - celkově nový "look-n-feel"

    Možno zakoupit na Handango či PocketGear za cenu US$5.00.
    Verzi 2.0.15 si pak můžete stáhnout a zaregistrovat na výše uvedených firemních stránkách o produktu.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00040540_PocketRSS_k5C.gif 
Zobrazení: 55 
Velikost: 119.5 KB 
ID: 1087  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    58

    No to je pekne :-) predevcirem jsem to hledal, ale tedka nevim jak to nastavit, zkousel jsem treba www.pooh.cz/rss ale asi se tam musi napsat neco jineho ... poradi nekdo ? diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Programek vypada pekne, Pocket RSS ctecku shanim, takze ho urcite vyzkousim.
    Diky za upozorneni kolego
    Premyslim take, ze bych si napsal plug-in do Pocket Outlooku, protoze na desktopu pouzivam NewsReader integrovany s Outllookem. Newsy IMHO patri k emailu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od Orbb
    No to je pekne :-) predevcirem jsem to hledal, ale tedka nevim jak to nastavit, zkousel jsem treba www.pooh.cz/rss ale asi se tam musi napsat neco jineho ... poradi nekdo ? diky
    RSS je format zalozeny na xml - ta Vase stranka je pouhy RSS agregator zobrazujici v html zpravy z ruznych rss kanalu.

    Zkuste
    http://www.pooh.cz/default.asp?s=export&f=rss

    nebo treba RSS meho blogu
    http://blog.vyvojar.cz/rene/Rss.aspx
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... na Handango píšou, že je to verze 2.0.16 ... ono je to ale jedno ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... na Handango píšou, že je to verze 2.0.16 ... ono je to ale jedno ...

    PavelR.
    Je to 2.0.16..Možná,že než jsme koukli na Beecherův odkaz,vyšel upgrade
    Ale přijde mi takový pomalejší.Asi ho udělali zbytečně graficky nároční.Do teď jsem používal NewsBreak a toto svištělo :-D Mno vyzkouším a možná zakoupím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    88

    Nainstaloval jsem si to na SD kartu a zamrzlo mi to při vytváření novéd PRDB databáze. Oživil jsem to až po přesunutí z SD karty
    Použito na LOOX720. Jinak se mi to zdálo také docela líné a poměrně i instalční CAB 1,7 MB velký :O
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Suhlas je to celkom pomale. NewsBreak je rychly ale chyba mi zase Today plugin co je moc sikovna vecicka
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    58

    Jeste se chci zeptat ... je nejaka moznost tyhle news stahnout do offline ? Mimo moznosti klikani na kazdy odkaz :_( zkousel jsem pocket rss a tam jsem to neobjevil, mozna v jinem programu ... poradi nekdo ? Neco jako je ve WorldOffline2 od sunnysoftaku ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Citace Původně odesláno od Orbb
    Jeste se chci zeptat ... je nejaka moznost tyhle news stahnout do offline ? Mimo moznosti klikani na kazdy odkaz :_( zkousel jsem pocket rss a tam jsem to neobjevil, mozna v jinem programu ... poradi nekdo ? Neco jako je ve WorldOffline2 od sunnysoftaku ...
    Vždyť Beecher psal: - možnost stažení celého článku pro čtení v režimu off-line. To je myslím to co chceš vědět
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Nevíte zda se dá někde nastavit font.Nezobrazuje mi to korektně české znaky v Today V nastavení jsem to nenašel a nebo jsem slepej :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    Citace Původně odesláno od Orbb
    Jeste se chci zeptat ... je nejaka moznost tyhle news stahnout do offline ? Mimo moznosti klikani na kazdy odkaz :_( zkousel jsem pocket rss a tam jsem to neobjevil, mozna v jinem programu ... poradi nekdo ? Neco jako je ve WorldOffline2 od sunnysoftaku ...
    Vždyť Beecher psal: - možnost stažení celého článku pro čtení v režimu off-line. To je myslím to co chceš vědět
    tak to by me zajimalo jak se to dela, zkousel sem vselijake nastaveni a nikde nic, pokazde to pri kliknuti na odkaz zobrazi (pokousi se zobrazit) slozitou HTML stranku v prohlizeci
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    resi se to v jinem threadu ... je tam i navod


    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=8662
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Jelikoz jsem presel na WAD (Wisbar Advance Desktop) potrebuji nastavit velikost zobrazovaneho okna pro Pocket RSS. V nastaveni je mozne nastavit maximalne 125 pixelu, coz je pro zobrazeni v realVGA modu docela malo. Predtim jsem to mel jako soucast Pocket Breeze, takze tam to okno bylo podle velikosti okna PB.
    Nevite tedy nekdo jestli by to neslo uporavit v registrech, nebo nejaky napad.

    P.S.: Ty hodnoty co jsou v nastaveni na vyber jsou pevne a nelze tam napsat vlastni hodnotu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Na strankach pisou pozue pro WM2002/2003. Jak je to s WM5 ???
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. rozdíly verzí TT6 pro PDA
    Od Furbo v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-08-2007, 16:21
  2. Chyby ve verzi 5.xx
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-02-2006, 17:52