Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 31

Téma: upgrade mda1 prez SD nebo Kolibku?????

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    Ahoj, prosím poraďte mi jestli mam flashnout svoje mda z ppc2002 na wm2003 prez kolibku nebo SD... je to prez tu kolibku opravdu nebezpecny? dost sem cet ze se to nedoporucuje? proc? mam notebook takze kdyby nahodou vypadl proud tak to dotahne baterka.. moc dík za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    prez to sd je to promne trosku slozitejsi musel bych si ji vytvorit prez kamosuv mobil..tak kolibka by byla jednodussi.. dík
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    88

    No co ja vim tak nebezpecny to je ale staci, kdyz na PC vsechno vypnes. jako rpogramy, zadnej net, zadny ICQ ci neco jinyho... a pak muzes flashnout a modli se aby nespadl proud... jinak ses s pda v hajzlu.. tahle instalace se nesmi prerusit. a trva to nekolik minut.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    jj dik za radu ja wim mam ipaq 3970 a ten sem uz parkrat flashoval a doted zije :yes: o proud se taky nebojim mam notebook..baterka by to podrzela.. takze povypinam vsechny rezidentni programy a nebudu na netu a doufam ze mě wokna nezklamou :
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    88

    fpoho, ja sem malem strachy.... no mel sem ICQ, IRC, net, DC++ a ja kreten sem to pustil DD nastesti sem to ustal.. ale tedka mam zmrzly prsty.. to vis, slaveni no
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    f pondeli to flashnu a uvidime vidim to na kolibku :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... to zda flashuješ přes kolébku nebo paměťovou kartu je poměrně jedno. U zařízení jako je MDA/XDA (kvůli "skvělé" podpoře českých operátorů) spíše záleží v jaké formě ROM upgrade pro své zařízení získáš. Spíše než běh aplikací na pozadí je důležité mít notebook i PDA na AC adaptéru (např. u PDA je programovací napětí flashROM vyšší než běžný provoz PDA) a mít vypnuty veškeré úsporné režimy a spořiče obrazovek.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    mam rom update z lumpistefans rom kitchen.. vybral sem si rom podle toho co sem si zde precet ze je nejspolehlivejsi.. je tahle kuchyne spolehliva ?:? :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    JO a jeste posledni dotaz ma mda neco jako muj ipaq 3970 remote rom upgrade?? proste kdyz se nepodari upgrade tak jestli se to da nak prez bootloader opravit ??:?: :!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    88

    Citace Původně odesláno od aaischa
    JO a jeste posledni dotaz ma mda neco jako muj ipaq 3970 remote rom upgrade?? proste kdyz se nepodari upgrade tak jestli se to da nak prez bootloader opravit ??:?: :!:
    Ne tohle mda nema.. ale lze tu rom jednoduse prehrat starsi verzi... teda co sem se ptal
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od aaischa
    JO a jeste posledni dotaz ma mda neco jako muj ipaq 3970 remote rom upgrade?? proste kdyz se nepodari upgrade tak jestli se to da nak prez bootloader opravit ??:?: :!:
    ... pokud se dostaněš do bootloaderu neměl by být problém obnovit systém např. z SD karty, která byla vytvořena na jiném zařízení shodného typu. Stejně by tomu tak mělo být i v případě upgrade ROM z PC. Opravdu stačí jen fungující bootloader a nepodařený uprade lze celkem jednoduše zopakovat. V začátcích MDA2, kdy jsem měl k dispozici jen testovací vzorky tohoto zařízení s verzí ROM 0.89 jsem několikrát tímto způsobem po nepodařeném upgradu křísil MDA2 .

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    moc vám všem děkuju za rady.. MDA sem upgradnul a je to OK :yes: ) a i upgrade radia je ok
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... to zda flashuješ přes kolébku nebo paměťovou kartu je poměrně jedno. U zařízení jako je MDA/XDA (kvůli "skvělé" podpoře českých operátorů) spíše záleží v jaké formě ROM upgrade pro své zařízení získáš. Spíše než běh aplikací na pozadí je důležité mít notebook i PDA na AC adaptéru (např. u PDA je programovací napětí flashROM vyšší než běžný provoz PDA) a mít vypnuty veškeré úsporné režimy a spořiče obrazovek.

    PavelR.

    flashoval jsem sve MDA poprve na 3.17.03 od xda dev pres kolebku, notebook, a pohoda, spise mi ted vrta hlavou, jakou ROM do nej narvat s W2003PPE. Mam zkusenost s A30.09, ale sim toolkit nepotrebuju, zato bych bral PDF ctecku (i kdyz na kartu svihnu Adobe reader a jedu taky), kterou mela myslim 4.0.16. Poradite dobrou kuchyn? Nebo uz hotovou ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od aaischa
    moc vám všem děkuju za rady.. MDA sem upgradnul a je to OK :yes: ) a i upgrade radia je ok
    smim se zeptat, jakou ROM jsi ndo nej nakonec nahral a jak jsi upgradoval? ja uz mam radio 4.21 a ted vaham, jakou ROM s W2k3 do nej narvat
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    Ja sem plně spokojen s ROM kterou sem si ukuchtil na http://lumpistefan.dyndns.org/ pouzil sem : ROM win2k3 final 4.01.16 je to Tmobile ENG a radio sem upgradoval na 4.21 a je to super rom trosku sem si tam pridal nakej SW je stabilni ani jednou semi nesekla zadnej SW restart az na instalaci radia ) rad poradim nejdriv sem se upgradu celkem bal a ted sem spokojen :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Upgrade OS pres bluetooth nebo z SD karty
    Od 211 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-01-2008, 11:44
  2. Pripojeni prez Vario na Internet na PC prez BT nebo kabel
    Od xslide_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-12-2006, 23:02
  3. vymena dat prez BT nebo WiFi
    Od Borek_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-08-2006, 18:58
  4. Pomoc!!!!!! - upgrade MDA1 na WM2003
    Od evergrace v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-02-2005, 12:15
  5. Upgrade mda1 přez kartu
    Od Afro v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-02-2005, 16:34