Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Mizi tel. c., pridavaji se ID obrazky...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    Zdarec,
    pres svatky jsem zacal pouzivat mda2 jako mobil a hned se mi stalo par "nehod" coz vyvrcholilo dnes - HR. Kdyz priradim ke jmenu obrazek tak se mi ulozi a vse je ok, ale po par hodinach pouzivani (par restartu) se mi sami pridavaji ty samy obrazky k jinejm cislum! Dalsi supr vec je ta ze kdyz si treba ve fotokontaktech pridam druhe cislo ke kontaktu a pak ho pozdeji zmenim tak se mi neukaze v kontaktech - tzn. ze se mi neukaze pri odesilani sms. No a dneska pri prichozim hovoru se mi pri prijeti proved sam HR. Jde s timhle neco delat nebo se mi to bude stavat v budoucnosti dal a je to normalni jev? Muze to delat PocketZenPhone nebo PhoneFixies?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    ...aaaaa tak panove tu maji samy bezporuchovy windoze
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Teda chlape - takový horory po ránu:O Co máš za verzi rádia a ROM? Rozhodně Zen to nepůsobí - to druhý neznám.:? IA Caller je mrška, která i mne překvapila jinou fotkou u volajícího kontaktu... Nyní ale pohoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od Suoraj
    Teda chlape - takový horory po ránu:O Co máš za verzi rádia a ROM? Rozhodně Zen to nepůsobí - to druhý neznám.:? IA Caller je mrška, která i mne překvapila jinou fotkou u volajícího kontaktu... Nyní ale pohoda.
    Strucny popis Phone Edition Fixies
    Nevim jak zjistit verzi rom, tak aspon ty cisla co se objevujou pri resetu :sarcastic:
    R 1.10.00
    G 1337.18
    D 1.60.00 WWE
    Vcera sem do mda narval vse co potrebuju a udelal zalohu (sim mam v rock stable dedeckovi t68:!: ) a dnes ho zase zacnu pouzivat jako mobil ale beda, beda jestli udela kravinu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od .::Richmond::.
    Nevim jak zjistit verzi rom, tak aspon ty cisla co se objevujou pri resetu :sarcastic:
    R 1.10.00
    G 1337.18
    D 1.60.00 WWE
    Dle tvé ROM a Rádia usuzuji že máš hodně starou ExtROM ve které je nějaká problémová verze CallerID. Určitě by se vyplatilo upgradovat. A to jak ExtROM, tak rádio..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    jeste nevim jak na upgrade, ale prohledam to tu :yes:
    jen tak informacne - jakou verzi pouzivate vy?
    je k tomu upgradu potreba kolibku nebo staci usb kabl?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    To není důležité co používám já.. Jelikož to každou chvilku střídám.. Spíš ti mužu říct jaké máš dle mého názoru možnosti:
    1. Windows Mobile 2003 Spolehlivost, stabilita, relativní bezpečnost pro data = ROM 1.60.00 ExtROM 1.60.999 a Rádio 1.17.00
    2. Nové Windows Mobile 2003 Second Edition, pár výhod navíc, včetně podpory Landscapu bez nutnosti Soft Resetu, ale má to zatím i pár much.. ROM 2.06.00 ExtROM 2.06.100a a Rádio 1.17.00. Máš ale určitě i jiné možnosti.. Tohle doporučuji já.
    PS: stačí USB kablík, kterým synchronizuješ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od xp
    To není důležité co používám já.. Jelikož to každou chvilku střídám.. Spíš ti mužu říct jaké máš dle mého názoru možnosti:
    1. Windows Mobile 2003 Spolehlivost, stabilita, relativní bezpečnost pro data = ROM 1.60.00 ExtROM 1.60.999 a Rádio 1.17.00
    2. Nové Windows Mobile 2003 Second Edition, pár výhod navíc, včetně podpory Landscapu bez nutnosti Soft Resetu, ale má to zatím i pár much.. ROM 2.06.00 ExtROM 2.06.100a a Rádio 1.17.00. Máš ale určitě i jiné možnosti.. Tohle doporučuji já.
    PS: stačí USB kablík, kterým synchronizuješ..
    ...tak to mi spad kamen ze srdce, kolibka bohuzel zemrela tesne po pulnoci 2005 :sarcastic:
    jeste k tomu landscapu - cim to otocim ve wm2003?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    Mě sa zatim jenom párkrát stalo že po soft-resetu se zrušilo zobrazování obrázku když mi někdo volá. Obrázek byl u člověka přidaný i všecchno nastavení ale když mi ten člověk volal tak nic. stačilo se proklikat až k nastavení zobrazování u toho člověka a pak zase "ok, ok, ok, křížek, ok, křížek" zpátky.

    To xp: neruší se náhodou instalací WM2003SE záruka...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od .::Richmond::.
    jeste k tomu landscapu - cim to otocim ve wm2003?
    Ničím. Je starší verze Windowsu, jež to neumožňuje. Pouze s použitím nějakého placeného softu, a musí se vždy celé MDA zrestartovat. Navíc to nepracuje a nezobrazuje příliš korektně. Kdežto u WM 2003 SE již ano. A bez soft resetu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Citace Původně odesláno od kopec
    To xp: neruší se náhodou instalací WM2003SE záruka...?
    Záruka? Co to jééééé? Ruší ale vzhledem k tomu, že již lze zálohovat to co tam máš (prodejní verzi) tak pokud něco můžeš vše dát do původní podoby. Otázka je jestli toho bude cihla schopná...:sarcastic:

    Jinak panickou cihlu tu má málokdo
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Citace Původně odesláno od xp
    Citace Původně odesláno od .::Richmond::.
    jeste k tomu landscapu - cim to otocim ve wm2003?
    Ničím. Je starší verze Windowsu, jež to neumožňuje. Pouze s použitím nějakého placeného softu, a musí se vždy celé MDA zrestartovat. Navíc to nepracuje a nezobrazuje příliš korektně. Kdežto u WM 2003 SE již ano. A bez soft resetu.
    a navíc ono v SE je to otočení se vším všudy. Vše se ti roztáhne tak aby to využilo celou šířku. Například samotná klávesnice si k té podobě, kterou znáš přidá po překlopení panel se znakama ()!&@":%*+?#c€L$.
    Co se mi ale na SE líbí - zvolíš si velikost veškerého písma
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    wm203se nepotrebuju, radsi stabilitu nez pismo
    btw nekdo tady mel podpis s prehistorickou romkou - nemam ja to nakonec starsi???
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    33

    hi mam mda compact I, ROm version 1.12.00 / Radio ver 1.13.00 / ExtROM 1.12.119, ROM je od Qteku a mam nasledujuci problem - ak mi niekto vola tak sa meno a indikacia ze mam hovor objavi az po chvili, ked som si skusal na mda zvonit tak su to 2-3 zvonenia co sa mi zda vela, a to nehovorim, ze obcas mi neukaze meno a melodia nie je taka ako ma byt u daneho cloveka, co som zatial vycital ide o problem s CallerID,co mi sice vadi ale skor ma trapi prvy problem, vie niekto poradit aka verzia CallerID resp ROM by riesial moj prvy problem???dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. displej Vario - mizi
    Od stavitel ignor v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-03-2008, 02:17
  2. Mizí háčky a čárky
    Od bufan1 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-10-2006, 14:32
  3. Mizi data z MMC a SD karty (MDA I)
    Od Dave0401_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-08-2006, 09:40
  4. Háčky č,ř, atd mizí při uložení
    Od petdvorak v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-07-2005, 10:55