Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Nejde instalovat software

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    157

    Dnes jsem se dostal do situace kdy jsem potřeboval doinstalovat zpět již jednou odinstalovaný program. (jednalo se o Jeyo personalizer) Bohužel se nedaří. V telefonu se nic neukáže. Dokonce se ani neukazuje hláška o tom kam program nainstalovat jestli do telefonu nebo na kartu. Zjištění bylo o to horší , že se to týká všech programů. Telefon se chová naprosto stejněi u pokusů nainstalovat úplně nové programy. V Active Syncu se to ukáže v seznamu programů, ale v telefonu nic. Měl jste někdo podobný problém?
    Díky.

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Citace Původně odesláno od VILIAM
    Dnes jsem se dostal do situace kdy jsem potřeboval doinstalovat zpět již jednou odinstalovaný program. (jednalo se o Jeyo personalizer) Bohužel se nedaří. V telefonu se nic neukáže. Dokonce se ani neukazuje hláška o tom kam program nainstalovat jestli do telefonu nebo na kartu. Zjištění bylo o to horší , že se to týká všech programů. Telefon se chová naprosto stejněi u pokusů nainstalovat úplně nové programy. V Active Syncu se to ukáže v seznamu programů, ale v telefonu nic. Měl jste někdo podobný problém?
    Díky.
    Hard reset



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    7

    Já bych ho raději vyreklamoval ....

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    157

    HR je dobra rada ale potřebuji aby v telefonu zůstala čeština a proto momentálně nepřichází v úvahu.

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    157

    Problém je vyřešen i bez HR. Nevím z jakého důvodu, ale programy které jsem normálně instaloval do telefonu se najednou místo samotné instalace ukládaly do adresářeIPSM\Windows\AppMgr\Install\ a z tohoto místa se dají bez problému nainstalovat nebo smazat. (a že tam těch pokusů bylo) Tím se zároveň vyřešil i problém kdy telefon už po zapnutí hlásil málo paměti. No úplně jednoduché. Ten telefon je pro mě jedna záhada za druhou. Jen doufám, že všechny věci co se v něm odehrávají mají svůj pevný řád a nedějí se náhodně.

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Citace Původně odesláno od VILIAM
    Problém je vyřešen i bez HR. Nevím z jakého důvodu, ale programy které jsem normálně instaloval do telefonu se najednou místo samotné instalace ukládaly do adresářeIPSM\Windows\AppMgr\Install\ a z tohoto místa se dají bez problému nainstalovat nebo smazat. (a že tam těch pokusů bylo) Tím se zároveň vyřešil i problém kdy telefon už po zapnutí hlásil málo paměti. No úplně jednoduché. Ten telefon je pro mě jedna záhada za druhou. Jen doufám, že všechny věci co se v něm odehrávají mají svůj pevný řád a nedějí se náhodně.
    Jo to tak dela, ze pokud se nezdari instalace nejakeho programu, tak se to supne do toho installu. Vidis, ani me nenapadlo, ze by to mohlo byt tim.

Podobná témata

  1. A639 - nejde nic instalovat
    Od reni v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 22:11
  2. Kam instalovat software?
    Od Petrplzen v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-03-2006, 17:41
  3. nejde mi instalovat z .cab
    Od pato_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-10-2005, 12:59
  4. Nejde kopirovat a instalovat .cab soubory
    Od Josef Svoboda_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-03-2005, 10:06
  5. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-07-2003, 22:18