Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: PocketPC2002+S45+TWIST+GPRS+WAP(Inet)

  1. #1
    Guest

    Pratele,
    chtel bych se zeptat zdali tu nejni nekdo s Twistem (pripadne
    tarifem TM) a chodi mu spojeni PocketPC2002 (Ipaq) a S45 (Me45) per Infra. Vse jsem napsal podle navodu co jsem dostal, ale nic [(]
    Po spojeni pres IRDA mi naskoci okno s prihlasenim (nechavam vse prazdne a
    dam OK) se spojeni prerusi a opet jeste jednou skoci okno s prihlasenim a
    pak se to opet rozpoji a nic se nedeje []
    Poradi mi tu nekdo kde bych mohl mit chybu ? SP mam instalovano. GPRS mam aktivovano. (Pro TWIST ma jit y internetu aspon prohliyeni webstranek T-mobilu - a to by my na odskouseni spojeni stacilo)

    Jeste jeden dotaz mam pokud bych chtel pouzivat externi Wap browser na Ipaqu (treba EzWap) tak jak udelam GPRS pripojeni pro Wap ? co musim mit nastaveno na externim wap browseru a co na telefonu ? Na pripojeni staci zmenit APN
    internet.t-mobile.cz na wap.tmobile.cz ? uff nevim proc mi to nende ...
    Dik za pripadnou radu ..., nebo natuknuti.
    Condor2 [:dead:]
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    nejsem si jist, ale myslím že v twistu ti pojede jenom click a stranky TMO, nic jineho.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Guest

    OKI, vim ze s Twistem mi pujdou jen weby T-mobilu a o to mi presne jde zkusit to. Ale nejak mi nejde spojeni s Ipaqem.
    U TWISTU je ale pres GPRS plne funkcni WAP (interni wap browser na S45 mi funguje) a to znamena ze bych mohl po spojeni na APN wap.T-mobil.cz pouzivat externi wap browser, ale nevim kde co mam nastavit []

    PLZ lidi poradte ! To to nikdo nepouzivate ?
    Condor2
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Myslím, žese to zde již řešilo, co zakhle zkusit search?
    Mohlo by pomoci něco jako username a heslo zadat (cokoliv).

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    136

    tak na twistu bych zatím GPRS nepoužíval, jestli chceš mít relativně levný GPRS tak si pořiď OSKARA ten tarif za 10,-Kč a můžeš to plnohodnoťně používat. Já vím, že je to blbá rada[]
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    vyjadril bych se k druhe casti (mam t39, takze specificke s45kove dotazy nemuzu zodpovedet). pokus chces s twistem wapovat na ipaqu, musis pouzivat browser, ktery se spoji s t-m wap branou (ip 010.0.0.010, username wap, heslo wap) a pripojovat se pres apn wap.t-mobile.cz. vysledkem je, ze budes platit stejne jako za wap na telefonu, jen budes wapovat na velkem displeji ipaqu. pokud chces "wap za cenu inetu", musis mit pausal, aby ses pres gprs dostal kamkoli na net.
    myslim, ze zabudovany pocket ie wapuje pres externi branu, jen se ve vlastnostech pripojeni nastavi wap proxy na branu t-m. (ve vlastnostech pripojeni zalozka proxy -> button advanced) tohle mam z konferenci, sam jsem to nezkousel, protoze me wap zase az tak moc nelaka.

    pokud pouzivas gprs inet na twistu, musi pouzivat apn profil.t-mobile.cz (na internet.t-mobile.cz hlasi neznamy apn) a hlavne mit nastavenou www proxy podle navodu t-mobilu. aspon navod pro nastaveni t39 toto uvadi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    wap v pIE mi nedavno uplne zazrakem sel, predtim jsem ho skousel a nikdy nesel. nenastavoval jsem zadne proxy, to se hlavne nastavuje jen v work settings, v internet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Guest

    Jo dik zipiik za konstruktivni radu , musim konstatovat ze na internet (tedy na web T-Mobile jsem se z TWISTem uspesne dostal - slo mi o vyzkouseni a tak jsem spokojen [] ) APN musi byt profil.t-mobile.cz (internet.t-mobile.cz je neomezenej internet a tedy pouze pro pausal - proto mi to nechtelo spojit)
    Dale spojeni se musi vytvorit ve Work settings protoze se musi nastavit PROXY na proxi.t-mobile.cz port 3128 (tady jsem mel take trochu problem - porad to neslo - tak jsem nastavil primo ip adresu 62.141.0.20) a pak to skutecne funguje !!! []

    Ted k WAPu :
    Vytvoril jsem APN spojeni na wap.t-mobile.cz , spojeni je ok. Co ale musim nastavit na EzWapu ?
    Je tam CONNECTION TYPE - pokud vyberu Gateway a vypisu 10.0.0.10 aport 9210 tak to nejde [(]
    Zkusil jsem take PROXY a nastavil 10.0.0.10 port 9210 jmeno wap heslo wap a take nejde.
    Muze mi prosim s timto nekdo poradit ?
    Jeste je tam zalozka PUSH to je k cemu ?
    DIK za podnety Condor2

    BTW: Hledal jsem jak tady tak i u t-mobilu tak na mobilmanii atd. ale vyreseni externiho wap prohlizece pro wapove spojeni se nikde nepopisuje [:sarcastic:]
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Guest

    Port samozrejme 9201 to v reakci byl jen uklep
    Condor2
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    ezwap neznam, ale stahnu si ho a ozkousim. spis si ale myslim, ze s twistem nepujde rozebehnout kvuli omezenim. cert vi, jakym zpusobem jesou tat omezeni implementovana a jestli to nezabranuje pouziti wap browseru na pda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Takové omezení není technicky jednoduše realizovatelné.
    Wap by měl chodit stejně jako na mobilu, tedy za stejné peníze, pokud se použije konfigurace jako na mobilu (stejná brána, username a password, APN pro WAP ...
    Je tedy IMHO třeba vytvořit nové připojení (s APN wapu) a použít jej jako defaul připojení pro wapovaví program (nebo pocketIE s tím, že se v připojení musí nastavit korektně brána a port, pocketIE wap umí taky).

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Guest

    nevite, jak pocket ie napsat url wapovou adrwesu? kdyz chci web, napisu http://www.mobil.cz, ale co napsat misto http pro wap.mobil.cz?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    presne jak pisete, staci wap.mobil.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Inet GPRS sharing cez WIFI/BTooth
    Od PhSnake v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-03-2007, 09:48
  2. Vario v Twist sadě
    Od flashman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 29-07-2006, 16:46
  3. n50 a BT klavesnice vs BT inet
    Od Endrju v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-12-2005, 20:33
  4. Eurotel SmartPhone I - natavení pro T-Mobile (Twist)
    Od Pavel Soukup v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-10-2005, 16:09
  5. XDA a roaming s TWIST
    Od var v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-11-2002, 09:10