Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 28 z 28

Téma: Nastavení ActiveSync přes infračervený port (IrDA)

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    23

    Dik.

    Mam Dell Axim X5 + starsi notebook IBM Thinkpad 760XD
    Na notebooku je infra, ale ne USB, takze kabelem se pripojit nemuzu

    Zkousel jsem i neco hledat na Microsoftich strankach, ale bezvysledne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od darnel
    Dik.

    Mam Dell Axim X5 + starsi notebook IBM Thinkpad 760XD
    Na notebooku je infra, ale ne USB, takze kabelem se pripojit nemuzu

    Zkousel jsem i neco hledat na Microsoftich strankach, ale bezvysledne.
    A co je na tom Dellu za verzi OS? To uz je skoro jasne - bez kabelu nezacnete...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    23

    Zrejme Pocket PC 2002 (Microsoft Pocket PC Version 3.11171 (Build 11178)

    No to je teda smula a nechapu proc :-( S jinou verzi OS by to slo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Je v tom zmatek, ale mam za to, ze WM2003 jsem zkousel na uplne cistem pocitaci a pres IrDA to proslo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    23

    hlasim ze ActiveSync s Dellem Axim X5 s PPC 2003 pres irda taktez nefunguje. Vse pri starem
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    131

    To uz je skoro jasne - bez kabelu nezacnete...
    Po instalacii AS na pocitaci treba zrusit hladanie noveho pda. V pda v AS treba zvolit moznost tools/ connect via ir ... a malo by to ist
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    To prave myslim, ze nejde - kdyz totiz zrusite to uvodni vyhledavani, tak se zaroven ActiveSync zavre...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    131

    Mne to vzdy tak funguje, len v nastaveniach pripojenia si zvolim namisto com port irda. Potom AS vzdy zariadenie najde a ponukne nastavenie poloziek synchronizacie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    111

    Mám úplně stejný problém s ASUS 730 - přes infraport se prostě nepřipojím. Vemu si starý iPAQ - ( OS 2002) a vše funguje bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    13

    Infraport FIR používám naprosto bez problémů u 5 let starého
    notebooku HP.
    Jen jsem měl zpočátku problém, systém hlásil chybu IR softwatu
    a nakonec jsem zjistil, že mám IR vypnuto v BIOSu....
    Není tak snadné spojení přerušit, při krátkodobém zakrytí rukou
    atd se nic neděje.
    Opravdu vše funguje tak jednoduše, jak píše Pavel Koza v článku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    17

    Když dám nastavení připojení AS tak mi to wůbec IR nenabídne, co stím? (mám notebook dell C 640(samozřejmě s IR portem)):?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    ja jsem to vyresil dnes a vykazovalo to nasledujici:

    1] vsechno mi normalne fungovalo tak mesic
    2] potom to prestalo fungovat
    3] v AS jsem mel v Connection Settings zaskrtnuto "Allow serial cable or inrared connection to this COM:"
    ... a bylo tom Nokia 6310i on COM1 (neslo to zmenit)
    4] odstranil jsem tu nokii a najednou se tam objevilo "Infrared Port" a zacalo fungovat synchro i pres IR
    5] pak jsem Nokii na COM1 pridal a je to OK

    ... treba to nekomu pomuze

    Souhlasim s temi, kdo synchronizuji pres IR - neustale s sebou taham notebook sem a tam a ta kolebka je pro takove prenaseni dost nestastna - rychlost pro tech par bytu, ktere napisu nebo poznamenam do outlooku je dostacujici. Jasne, bylo by pekne chodit po mistnosti a synchronizovat pres BT, ale za tech 600 Kc mi to nestoji (mozna az budu chtit telefonovat pres Skype prostrednictvim netu na notebooku, tak zmenim nazor)... Ted ty penize radsi utratim za SD kartu

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    180

    Pokoušel jsem se sesynchronizovat LOOXe s notebookem, ale hlásí mi to "chyba 608". Srovnal jsem i rychlosti IR, ale stále mi to nefunguje, nemohl by mi někdo poradit, please?:?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Nastavení ActiveSync přes WiFi
    Od Pavel Koza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 07-04-2008, 17:12
  2. ActiveSync přes IrDA
    Od Chvostoskok_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-02-2008, 22:06
  3. Nastavení ActiveSync přes Bluetooth (WM5 zařízení s ovladačem Microsoft)
    Od Pavel Koza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 24-01-2008, 16:38
  4. Synchronizace ActiveSync přes IRDA?
    Od jan.kulhanek_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-04-2006, 12:22
  5. nastavení e-mailu přes irDA gprs na sony ericsson t610
    Od David Eliáš v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-12-2003, 08:45