Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Nastavení GPRS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    2

    Koupil sem si M MPx200 win2002 CZ.
    Ten manual co mi k tomu daly je uplne nanic spatne vysvetlene nerozumim tomu.
    chtel bych vedet jak kde a co mam nastavit abych si mohl surfovat po netu jak na pocalu a taky kolik to stoji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Navod vytvorim hned co dostanu MPx200 do ruky. Ale kolik to stoji zjistite nejspis u sveho mobilniho operatora - hledejte GPRS. ET a T-M to maji i za pausal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Jestli sis kupoval mpx jen kvuli tomu tak nevim nevim.... Ma pomerne maly display a je pomalucka, takze necteni strankly pomerne trva.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Každý operátor má nastavení malinko jiné....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Chcem sa opytat,ma nieco spolocne nastavenie ked ma aj 2x do dna vyhodi zo siete?
    Napr.ked idem z wap stranky na web alebo ked pocuvam radio cez WMP...
    Casto ma vyhadzovalo,ked som mal program AgileMessenger 3.0 no tento program som vymazal,niekolko dni bolo super,ziadne vyhadzovanie zo siete a teraz to opat zacalo...
    Kamosovi to robi tiez a uz flashol WM2003 a aj tak ho to vyhadzuje zo siete...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pokud mate nastavenou MPx220, tak jak si myslim, ze ji mate nastavenou, tak ano, je mozne, ze vas to odpojuje, protoze mate nastavene jine pristupove body APN pro WAP a pro Internet. Takze kdyz jste na WAPU, tak se MPx220 pripoji na WAPove APN a kdyz prejdete na Internet, tak se odpoji od WAPoveho APN a pripoji se na Internetove...
    Nevim, jestli to pujde, ale zkuste nastavit obe APNka stejna (nejlepe obe jako "internet").
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Citace Původně odesláno od beecher
    Pokud mate nastavenou MPx220, tak jak si myslim, ze ji mate nastavenou, tak ano, je mozne, ze vas to odpojuje, protoze mate nastavene jine pristupove body APN pro WAP a pro Internet. Takze kdyz jste na WAPU, tak se MPx220 pripoji na WAPove APN a kdyz prejdete na Internet, tak se odpoji od WAPoveho APN a pripoji se na Internetove...
    Nevim, jestli to pujde, ale zkuste nastavit obe APNka stejna (nejlepe obe jako "internet").
    No,nemozem nastavit obydve APN internet,lebo potom ma nepripoji na wapove stranky...
    Ja som to myslel tak,ze napr ked surfujes na webe tak ta to jednoducho vyhodi zo siete (ze nemas signal) a musis jedine vybrat baterku a naspat vlozit...zapnut a zase sa pripojit na web alebo wap..hm
    Neviem ci to je nastavenim alebo OS WM2002 alebo nejakou chybou u MPx200
    Pockam na vyjadrenie Zdenicky...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Co máš za prohlížeč? Zkus zatím stáhnout Operu a vyzkoušet. IE prý dělá s 2k2 problémy.
    A proč si tam nedáš 2k3?
    EDIT: Teď jsem pro jistotu konzultoval se Zdeničkou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Co máš za prohlížeč? Zkus zatím stáhnout Operu a vyzkoušet. IE prý dělá s 2k2 problémy.
    A proč si tam nedáš 2k3?
    EDIT: Teď jsem pro jistotu konzultoval se Zdeničkou.
    No mam WM2002...takze Operu stiahnut nemozem.
    Je iba pre WM2003 :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak si to flešni na w2k3. Kámoš tvůj už to dělal, tak ví, jak na to. Alespoň jsi to tu někde psal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Myslela jsem, že by to mohlo být prohlížečem, zkusit to můžeš. Každopádně, mě se taky občas stává, že mi uplně vypadne signál a pomůže jen restart. Stalo se mi to za posledních 14 dní asi 3x... Dřív jsem se s tím nesetkala, takže je možný, že to je zas nějaká buga. Zkoušels HR? Já mám od včerejška W2k2 a zatím v pohodě. Až se mi vrátí MPx ze servisu, tak si je asi ještě chvilku nechám na testování...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    5 dní hodně aktivního používání agille a zatím mi ani jednou signál nevypadl... za to se to kouše jak o život : grrrr. Můžeš zkusit hard reset, ale pokud to nepomůže, zdá se, že se s tím budeš muset smířit.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. MDA Compact - nastavení WAP GPRS u O2.
    Od Blue Seal v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 21-02-2008, 20:27
  2. X500+ a nastavení MMS a GPRS
    Od w1z1 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-09-2007, 21:41
  3. Nastavení GPRS
    Od parth_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-04-2007, 19:45
  4. Nastaveni MMS & WAP & GPRS
    Od jackrash v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-05-2005, 18:36
  5. Nastavení GPRS u Eurotel GO
    Od jirkont v sekci Motorola
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-01-2005, 15:37