Ty seš na mě ale hodneeej.
Ty seš na mě ale hodneeej.
Pokud to bude nekde u pitneho zdroje, tak klidnePůvodně odesláno od beecher
![]()
Vltava je asi 15m vzdalenaPůvodně odesláno od Lucie
![]()
Maji tam dobre prsicko, colu jen Pepsi. Pivo tusim Budvar.
Abych vás uklidnil, cena bude velmi, velmi lidová, a to 400 za víkend, včetně plné penze a neomezeného množství Plzeňského píva.Původně odesláno od Maeglin
ipf na hrad !Původně odesláno od ipf
![]()
![]()
![]()
Hmmmm,tak v tom případě se možná zdržím i přes noc.. ;o)))
béééééééééé, proč nejsem z Prahy... Z Bystřice pod Hostýnem je to trošku z ruky a s mým "autem" je to docela risk... Sice teď má za sebou dvě jízdy Hradec a zpět, ale to byla asi ta poslední kapka :-)
Až bude sraz blíž a děti zdravé, tak se chci taky zúčastnit, berete ještě stále staré MDA1 cihly? nebo se to bere jako kuriozita :-) další kuriozita, musí mi vydržet ještě rok (ježíšek se odstřelil, tak čekám až mu vyroste nástupce)
Přeji všem vše nej do nového roku!
A sakra, vypadlo mi to nejdůležitější, ta cena je v EURO.
Tak veselej Silvestr![]()
![]()
.
iPF 2005
Já vím, že to je celkem trapné, ale bylo by fajn vědět předběžně cenu a jestli jedete někdo z OV...
XP těším se na tebe chlape....
Bez srandy... jenom 400? to je nějak málo ne?Původně odesláno od Zdenek Malinsky
já na tebe taky..hele,já už na Lenku vylil komplet 4-tou flašku šampaňského,a stále mne to hrozně baví... ;o)) jdu pro další,timhle tempem ouplně zkrachuju,ale neva,všechno NEJ lidi do nového roku!!!!§!,a bacha na policajty! Je jich dneska na silnicích fakt spousta.. ;o( potkal už jsem aspoň 5 aut.. Ať nepřijdete o papíry.. ;o( Já už měl dneska aspoň dvakrát "na mále.." Tak pozor na ně!!!
Lol... ještě že nám řidičák. Dneska jsem jel ráno tramvajkou a pan řidič by si měl taky fouknout, měl problém mi prodat jízdenku![]()
Tak máme po veselém Silvestru a můžeme se bavit vážně (-jiPůvodně odesláno od Maeglin
).
Moje představa je cena v relaci předchozích srazů, tj. max. 1.000 Kč za celý víkend (bez pití samozřejmě). Ale asi to bude něco za něco, a protože si obsadíme celý barák, budeme muset garantovat určitou naplněnost. Takže zřejmě nebude možná benevolence typu "přijedu" a v den příjezdu napíšu ne server "nepřijedu", ale každý si své místo zaplatí a pak si najde náhradu (ono volných míst není mnoho).
Ale vše je v jednání a konečné podmínky se dozvím v pondělí 10. ledna. Zatím hlasujte pro termín a zvažujte své možnosti.
no takže jsem se zase tak moc s 2000 nesekl.... 1000 ubytování 600 vlak 400 útrata.Původně odesláno od ipf
Jestli jedete někdo z OV, dejte vědět pls.
Tak já jedu, finance snad nějaké najdu, ještě kouknu na spojení z Prahy (Čelákovic) vlakem.