Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: kdyz si "ukuchtim" vlastni rom tak mam delat upgrade radia?? moc tomu nerozumim prosiim poradte

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    Ahoj, četl jsem zde několik příspěvků na tohle téma ale stejně tomu uplně nerozumim.. prosím vysvětlete mi něco o tom proč a jestli se musí upgradovat radio u Tmobile MDA I když tam mam pocket pc 2002 phone edition a chci tam dat ukuchtenou ROM s WM2003??

    moc nerozumim jak a co se upgraduje tim radiem někde sem čet ýe to řídí i nabíjení a když se upgrade nepovede tak sou s tim celkem problémy:
    u ipaqu to je jednoduchy tam se jenom upgadne wm2003 ale u mda si nejsem moc jistej

    moc dík za rady..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nejsem si ouplně šur (páč jsem MDA1 nikdy neměl), ale není to spíše o tom, že update na MDA1 je se vším všudy?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    mě jde spíš o to že na upgrade OS v MDA1 je dost článku ale o upgradu rádia moc článků neni :
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ale já to myslel tak, že se rádio upgraduje společně s OSem... Tedy upgrade rádia je součástí upgradu ROM...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Co se týká upgrade radia, tak to dělat nemusíš ... Ale udělal bych to, protože to nové radio je lepší a korektněji tam funguje GPRS ...
    Upgrade ROM je pak totožné s IPAQem ...

    Takže schrnuto, nová ROM bude fungovat i se starým radiem ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    diik za radu .. provedu oba upgrady, jenom kde sezenu to radio? os upgrade uz mam..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Citace Původně odesláno od aaischa
    diik za radu .. provedu oba upgrady, jenom kde sezenu to radio? os upgrade uz mam..
    No ... dalo se to stáhnout na stránkách O2, jen nevím, jestli to tam ještě bude ... Přece jenom je už MDA lehce out ... :-) Taky to bylo na http://www.xda-developers.com . No a kdybys to nenašel ani tam, tak to případně mám doma ... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Radio zrejme najdes na stejnych strankach,kde jsi si ukuchtil ROM. Nebo odkaz na nej. Kdyby ne,najdes nekolik verzi ke ztazeni zrejme tady. Bacha na presne provedeni flesovani MDA1 dle navodu!!! Sam jsem si kdysi flesovanim odpalil dve MDA1, a u tretiho odpaleni jsem byl prtomen.. Nutno podotknout, ze jsme vzdy postupovali dle navodu,a stejne ta MDAcka umrela... Takze jsem presel na bezpecnejsi flesovani pomoci SD karty,a ne kolebky,a uz se nikdy nic zleho neprihodilo, vzdy to probehlo korektne. Radio je nejlepsi tusim 4.21
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    ja sem svojeho iPAQa 3970 uz asi 8x flashoval kolibkou a je to ok
    tak ja to teda radsi udelam s SD karty.. dík za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ale to jsou přeci naprosto odlišná zařízení,tak přeci není nutno provádět upgrade dle stejného postupu.. Prostě je MDA1 na flešování šmejd,tak se nedá nic dělat.. A to přeci neplatí o tvém IPAQu,tak proč to komplikovat?..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    jo jasně máš pravdu..já sem si jenom myslel že přez kolíbku se tomu nemůže nic stát... ale když řikáš že je to takhle tak to radši udělám přez SD

    jenom tak mimo jde udělat i flas u iPAQu prez SD? ja jenom vim ze linux se da z CF ale ja na to nemam Jacket
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. co delat kdyz u compactu nepomaha ani Hard Reset - prosim pomozte !
    Od karlitos_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-10-2006, 22:10
  2. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-12-2005, 00:06
  3. poraďte s Upgrade Eurotel smartphone1 na smartphone 2003
    Od aaischa v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-01-2005, 07:29