Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: h6340 backup problems

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    9

    Zdravim vsechny navstevniky fora. Jsem novym majitelem h6340, jsem tim zarizenim opravdu ohromen, az na par veci. Instalace programu je ok, ovsem po zalohovani systemu HP ulitkou ktera je jit vestavena v systemu windows mobile 2003 se mi system zacne trhat, telefon, i aplikace jako takove funguji v poradku, ale pokud zapnu multimedia ( mp3, nebo video), tak se neuveritelnym zpusobem skube, coz prez zazalohovanim systemu nedelalo. Chvilku mi trvalo zen jsem prisel na to ze je toprave onim zalohovanim systemu. Chtel bych se zeptat jestli nekdo ma stejny nebo podobny problem, nebo jestli se takovy problem da resit. ( pokud nekdo vi nebo ma nejakou ideu, prosim napiste sem vase postrehy) diky moc

    Marek Čihař
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ted nechapu - skube se to po zalohovani nebo po obnoveni ze zalohy?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    9

    Pardon..uz jsem to mozna vyresil...zda se ze to onim zalohovanim ( backupem ) neni ... bude to nejsise nejakej programek kterej jsem si vzdy tupe nainstaloval .. alespon doufam .. probnu to a pak dam echo co to je za program..mam jich tu totiz vic. Nejvetsi podezreni mam na pogram ktery upresnuje nastaveni gprs.


    zatim..

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    9

    Takze mam vysledek..onim hrisnikem je aplikace GPRSTweak.PPC2003_ARM .. neinstalujte. Natropi vice skody nez uzitku..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Aha No kazdopadne autor (mluvici cesky bude urcite rad, pokud mu to date na vedomi - najdete ho zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, on taky hlavně není GPRS Tweak určen pro jiná zařízení než je XDA2/MDA2/DP2. Takže se tomu ani moc nedivím, že to zlobí...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    GB-SOFT GPRS & Audio Tweak
    for
    QTek / MDA I+II / XDA I+II
    & Microsoft Windows Mobile 2003
    Phone Editionú


    No ja bych z toho textu ze stranky autora pochopil, ze to je pro QTek / MDA I+II / XDA I+II a dalsi PPCPE zarizeni... Nikde tam nevidim, ze to je pro XDA ONLY...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od marek.cihar
    Natropi vice skody nez uzitku..
    ... ja bych jej taky tak rychle neodsuzoval, spouste lidi s MDA2/XDA2 opravdu pomohl ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    9

    Dobra dejme tomu ze ho neodsuzuji, ale jen varuji ze s nim mohou byt i potize..nemam proti programku vicemene nic, jen jsem musel udelat asi 5x hard reset nez jsem na to prisel..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Add/Remove "Problems"
    Od p3t v sekci Dell
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-03-2006, 19:15
  2. h6340 backup restore failure!
    Od osmijanko v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-02-2006, 14:39
  3. HP H6340 a foto
    Od spiderspace v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-01-2006, 22:19
  4. H6340 a icq
    Od osmijanko v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-06-2005, 15:10