Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: LOOX 410 problémy s BT

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    Mám docela dost velikej problém jde o to že nemůžu na LOOXíkovi s počítačem kterej má "BT key MSI PC2PC" rozběhat ActiveSync přes BT ani podle návodu na ce4you a to ani při HáeRovanym LOOXem a taky dál nerozjedu NetworkAccess jediné co se mi povedlo je OBEX FileTransfer doufám že mi někdo poradí jak na to protože neni zrovna pohodlný být na I-NETU přes kabel .
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    A co je na tom pocitaci za system? Hlasi to nejakou chybu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    system je XP a az do ted se mi to nepodarilo rozchodit takze ActiveSync via
    BT uz funguje nevim proc to neslo delal sem to presne podle vaseho navodu a neslo to myslim ze se mi to nakonec povedlo jinak nez popisujete nerikam ze je ten navod spatnej ale ja to udelal takhle:

    BT ikonka v tray Advanced Configuration , zalozka Client Applications dole ADD com port nazev sem udelal ActiveSync via BT a projistotu sem udelal to same v zalozce local services com port v zalozce Client Applications sem nastavil na com 8 v te druhe na com 9 v ActiveSync na PC sem uz nic nastavovat nemusel je v nem nastaven com 4 :?: proc to netusim a menit to radsi nebudu pak sem pokracoval v PDA dal sem nove ActiveSync via BT odklikal pak vybral sve PC tentokrat skoro okamzite PDA naslo sluzby naslo si to ActiveSync a na PC se to poprve zeptalo jestli ma toto pripojeni akceptovat a pote to uz sesynchronizovalo a vse zatim funguje ted vam pisu ze sveho pda a BT pripojeni na internet funguje zatim bez problemu jsem velice potesen ze to funguje pokud bude potreba mohu detailneji popsat jak jsem to udelal i se screenshoty

    s pozdravem ArnieX
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    jsem za to ten navod dat do faq a primlouval bych se za to aby ho napsal nektery z protrelych profesionalu.. Ja to sam rozchodil po dvou dnech experimentu (ten samy HW) asi na 3ti pokus -a to mi zbyly jeste v kompu nefunkcni odkazy ktere nejdou smazat.. Pokud ted budu muse reinstalit XPesa, ceka me to znovu, nebot si vubec postup nepamatuji. (Jen si pamatuji ze je tam nekolik nelogickych kroku a podle povsechneho navodu ktery je u BT modulu v PDA to neslo, protoze se nektere veci musely delat v jinem poradi..)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    Tak dobra ale jestli ten návod má být k něčemu dobrý tak ho raději psát nebudu a zdá se že pomohl a fungoval do té doby co sem nevypnul večer PC tagže to musím udělat znovu a docela mě to štve a zase se to nedaří zdá se že to je asi časté docela by mě zajímalo jestli je chyba v PDA nebo na straně BT key na PC pokud jo tak koupím ten od widcomu třeba bude lepší ale z mobilu do PC a z PC do mobilu problémy nejsou :?: no asi zase přeinstaluju XPčka
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    Tak pavle asi sem na to kápnul kdybych si hned po přeinstalaci XPček přečet pořádně návod na BT tak sem neudelal tu chybu já blb sem nainstaloval servicepack 2 a ten asi už neodinstaluju ale nějak by to přece jít mělo ne?No pokud nepujde poptám se na Mrkvosoftu ale dost pochybuju vo tom že vodpověděj.

    P.S. Pokud se mi to podaří rozchodit tak to funguje až do restartu PC .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od ArnieX
    Tak pavle asi sem na to kápnul kdybych si hned po přeinstalaci XPček přečet pořádně návod na BT tak sem neudelal tu chybu já blb sem nainstaloval servicepack 2 a ten asi už neodinstaluju ale nějak by to přece jít mělo ne?No pokud nepujde poptám se na Mrkvosoftu ale dost pochybuju vo tom že vodpověděj.

    P.S. Pokud se mi to podaří rozchodit tak to funguje až do restartu PC .
    Jo, SP2 je previt. Prave se chystam aktualizovat ten clanek o ActiveSync pres BT. Pro zacatek bych zkusil vypnout ten firewall, ktery se se SP2 nainstaluje a automaticky aktivuje...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    Dobra zkusim to vono já ho totiž instalovat musim táta mě nutí kvůli ochraně sítě bla bla no vypnu firewall a potom se ozvu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    Tak deaktivace firewallu nezabrala ale pro ty jež si nainstalovali SP2 je jednoduchý lék stačí si dát přidat nebo odebrat programy najít si SP2 a jednoduše jen chcípnou prostě kaput odebrat vymazat a po odinstalaci zkusim nastavit znovu BT snad to pomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    servicepack jeden hnusnej už mi to de teda satim a to i po restartu PC budu dál zkoušet a kdyžtak napíšu zatim funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    tak už mám za sebou 3 restarty PC a vše funguje jak má.

    P.S. Samozřejmě zatim
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    4

    Já jsem neměl s připojení 410ky k počítači přes BT, vůbec žádnej problém. Použil jsem navod na CE4YOU. Mam WinXP SP1. Asi jsem měl štěstí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    me to s sp2 jede v pohode, ale pravda ze tebn "porod" jsem si uzil jeste za sp1..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vazne problemy s Loox 420
    Od vondry_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-09-2006, 09:41
  2. Loox N520 - problémy
    Od macekt v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-04-2006, 12:48
  3. FSC Loox 520 a problémy s GPS
    Od Paly_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-03-2006, 14:04
  4. Loox 718 - problemy...
    Od Pinnswin_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 06-05-2005, 12:52