koukám, že co kraj to jiné dárky:-)já dostal od santy k silvestru HP2210 a ted jsem si objednal YPretec SD 512Mb, takže to bude snad lepší.Doposud tam mám jen svou 128SD z fotáčku:? A jak to bude tak mě moc lákájí mapy, no uvidíme
![]()
koukám, že co kraj to jiné dárky:-)já dostal od santy k silvestru HP2210 a ted jsem si objednal YPretec SD 512Mb, takže to bude snad lepší.Doposud tam mám jen svou 128SD z fotáčku:? A jak to bude tak mě moc lákájí mapy, no uvidíme
![]()
Já si asi Ježíška udělám někdy v létě, mám zálusk na Looxe 720 a 1GB nebo 2 GB SD, jenom nevím jestli to bude ještě za rok 2004 nebo si to už vyberu na rok 2005.
Já si na ježíška především konečně rozběhal WIFI, tak teď chodím s PDA po celým bytě a votravuju všechny jak mi to funguje. A hned na to jsem si rozchodil VNC. Což mě stálo nemalé chvilky přemýšlení, ale nakonec jsem pochopil, že si musím nainstalovat starý dobrý VNC server 3.7, protože VNCViewer si nerozumí s verzí 4.0
No ja nedostal takhle nic, ale udelal jsem si radost sam, po Vanocich: palmOne Zire 72, luxusni InnoPocket hardcase pouzdro, kovovy stylus, pulgigovou karticku, ctectu karticku + roztrojka na USB k pocitaci a BlueTooth USB.
@all:
...boze ludia, jak vam zavidim...)))) aj ja by som chcel nieco dostat...
aspon tu gigovu SDcku...
)))
buzz
No, když vezmu v úvahu, že jsem si všechny dárky vlastně nakoupil za těžce vydělané peníze sám, tak jsem vlastně také "dostal" kulové..![]()
![]()
![]()