Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 4 z 4

Téma: Lze zkompilovat zdrojový kód ve VB .NET bez Visual Studia .NET 2003?

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Ahoj lidi,
    můžu nějak vytvořit program pro WM2003 ve Visual Basic .NET bez Visual Studia .NET 2003? Nejde to třeba jen v MS Pocket PC 2003 SDK přes příkazový řádek? Teprve začínám a kupovat kvůli tomu Visual Studio .NET 2003 by byl drahý špás...:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    Měl bych téměř stejný dotaz. Vím, že Visual studio .NET 2003 má přímou podporu vizuální tvorby pro Smart Device (pda...). Jeho cena je ale cca. 30.000,- kč. To je ale pro mně zbytečné. Pro tvorbu aplikací na PDA mi stačí pouze jeden jazyk - volba padla na Visual Basic .NET 2003 (ten stojí bratru 10x méně) . Nějak se ale nemohu dopátrat, zdali v tomto samostatném produktu opravdu vizuální mobilní komponenty najdu. Vše nasvědčuje tomu, že ano. Ale, ví to někdo jistě? Díky a hezký konec dne...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    201

    A co Microsoft Embedded Visual C++? To se da stahnout z MS zadarmo a zakladni popis vyvoje aplikaci je na na Palmare.cz Programovani PocketPC naruby
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, pokud se nepletu, tak vyvoj pro PDA bez VS.NET samozrejme mozny je, staci mit nainstalovany .NET Framework na PC a snad Windows Mobile 2003 SDK (to by mozna ani nemusel byt podminkou, ale jsou tam emulatory WM2K3(SE)). .NET Framework ma totiz v sobe radkove kompilatory (podobne jako gcc), takze muze vyvijet i pro PC.
    Doporucim prohledat MSDN on-line library ohledne tech prekladacu, clovek se dozvi i dalsi nalezitosti...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WM 5 a Visual Basic
    Od mbara v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-09-2007, 09:56
  2. Vytváření CABu z Visual Studia
    Od moneytoo_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-04-2007, 16:15
  3. Visual Basic
    Od Tom&Tom v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-12-2005, 19:58
  4. Windows Mobile 2003 a Microsoft Money 2003 spolu nefunguji
    Od Fik_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-10-2003, 02:06