Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Jak nastavit defaultni aplikaci?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Porad jsem neprisel na to, jak manualne nastavit vychozi aplikaci. Napriklad pro kalendar misto Outlooku dat PI.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... nejsem si jist, zda to bude fungovat u kalendáře (asi ne) ale pokud je potřeba změnit defaultní aplikaci ve smyslu změnit asociaci souborů s nějakou aplikací tak to umí např. PocketTweak ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Chtel sem to kvuli tomu, ze kdyz treba nejakej Today plugin vyvolava defaultni kalendar tak abych si jako defaultni nastavil ten co potrebuju... Jinak to jde upravit aby otviral jinej program, ale chtel sem to mit ''ciste''. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pocket Informant ma nastaveni techto voleb pri instalaci a snad to bude mit i nekde v konfiguraci, pokud na to clovek zapomnel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Pocket Informant ma nastaveni techto voleb pri instalaci a snad to bude mit i nekde v konfiguraci, pokud na to clovek zapomnel...
    Ja vim, jde mi prote o to, jestli jdou nastavovat defaultni aplikace...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, tak jsem se zase vrtnul do registru...
    Mozna to bude v polozkach tady teto vetve HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Shell\Rai
    Ale ruku do ohne za to nedam... Ale vypada to sympaticky, protoze na kalendari, kontaktech a poznamkach atd. je nasackovany Pocket Informant...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WM 6.x a defaultni jazyk aplikaci - rustina
    Od Michael99 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-03-2009, 23:46
  2. jak nastavit hlavni (defaultni) mp3 prehravac
    Od xfl v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-12-2008, 15:17
  3. defaultní klávesnice - jak nastavit v registrech?
    Od Carpenter_ce4you v sekci + Registry
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-03-2007, 23:54
  4. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-11-2006, 12:16