Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: OT: Instalace programu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    138

    Pri instalaci programu do PDA na pc, mi to hlasi nasledujici chyby.

    SETUP
    Could not write uninstal information

    a nasledne

    Neplatne instalacni soubory systemu Windows CE
    Spravce uloh nemuze nainstalovat tuto aplikaci do mobilniho zarizeni, protoze instalacni soubor je neplatny. Soubor znovu nainstalujte a opakujte akci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od empiK
    Pri instalaci programu do PDA na pc, mi to hlasi nasledujici chyby.

    SETUP
    Could not write uninstal information

    a nasledne

    Neplatne instalacni soubory systemu Windows CE
    Spravce uloh nemuze nainstalovat tuto aplikaci do mobilniho zarizeni, protoze instalacni soubor je neplatny. Soubor znovu nainstalujte a opakujte akci.
    A co instaluješ? Je to pro WM2003? Je to pro tvůj procesor? ... z tohohle se nedá moc vyčíst ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    138

    Jo je, na jinym pocitaci to jde nainstalovat bez problemu, ted sem to zkousel, je to jen na mem :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od empiK
    Jo je, na jinym pocitaci to jde nainstalovat bez problemu, ted sem to zkousel, je to jen na mem :-(
    Tak bych ještě zkusil přes AS odinstalovat (byť jenom z PC) a nainstalovat znovu. Pokud ten program vůbec nemáš v seznamu instalovaných, najdeš ho pravděpodobně v ovládacím panelu "Přidat nebo odebrat programy..." (mluvím pořád o PC).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od empiK
    Jo je, na jinym pocitaci to jde nainstalovat bez problemu, ted sem to zkousel, je to jen na mem :-(
    Co je za system na desktopu, kde to nejde? Mate admin prava? Je na disku C: dost mista?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    102

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Citace Původně odesláno od empiK
    Jo je, na jinym pocitaci to jde nainstalovat bez problemu, ted sem to zkousel, je to jen na mem :-(
    Co je za system na desktopu, kde to nejde? Mate admin prava? Je na disku C: dost mista?
    Myslim že chyba bude fakt v pc...-program se instaluje nejdřív na pc a pak se natáhne do pda.... možná bych i případně zkontroloval nastavení firewallu(jestli nějaký je...) jestli neblokuje přístup k instalaci... a jiné programy instalovat jdou??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    138

    Diky vsem za odpovedi. Je to v nastaveni pocitace, uz mi to IT opravili.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Instalace programů do MDA Vario
    Od mnehyba_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-10-2006, 08:03
  2. Instalace programů do MDAIII
    Od Lissienn_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-02-2005, 21:27
  3. Instalace programů
    Od Luděk Merta v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-11-2004, 19:49
  4. Instalace programů na SD kartu
    Od vkump v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-03-2004, 20:08