Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: The page you are looking for cannot be found. aneb co že to ten welcome.exe vlastně dělá?

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Nedalo mi to a zkusil jsem vygooglovat jaké kouzla soubor welcome.exe vlastně dělá v případě, že přestane správně fungovat Pocket Internet Explorer. Tak tedy ... mimo jiné dojde po spuštění výše uvedeného průvodce nastavením k obnovení souborů CMMapG a CMMapP (u WM2003 zařízení jsou tyto soubory ve složce ConnMgr). Jako důvod proč zrovna tyto dva soubory (resp. nějaká chyba v nich obsažená) způsobuje nefunkčnost Pocket IE, jakýsi člověk z MS (má v podpisu uvedeno Software Development Lead - Pocket IE, Mobile Devices Division, Microsoft Corporation) napsal:

    Those two files are the "database" for the ConnMgrMapURL() API. If they get hosed, PIE (or any other application that is depending 100% on the result of ConnMgrMapURL) will most likely fail (zdroj zde).
    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    BTW Mne to ale prijde jenom jako problem PPC2K2, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Nee, ja se s tim 100% uz nekolikrat setkal i na WM2003, i kdyz predtim mi to subjektivne prislo castejsi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Nee, ja se s tim 100% uz nekolikrat setkal i na WM2003, i kdyz predtim mi to subjektivne prislo castejsi...
    Hm, tak to je zvlastni, ja se s tim na DP2 a ted na Delli jeste nesetkal...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... osobně na tom nic zvláštního nevidím a to i přesto, že se mi tento problém také nějak vyhýbá. Nicméně faktem zůstává, že spoustě uživatelů nejen zde na ce4you tento "podivný krok" (tj. spuštění souboru welcome.exe) opětovně zprovoznil PocketIE. Rozdíl mezi PPC2002 a WM2003 je zatím jen ten, že soubory CMMapG a CMMapP jsou ve WM2003 umístěny ve složce ConnMgr a u PPC2002 jsou přímo v rootu.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    tento problem sem mel taky a diky tomuhle clanku sem ho vyresil... mooc dik
    ja sem vzdycky mazal v PDA slozky Conmgr,profiles,Application data
    no a tim to bylo tak sem porad spouste welcome.exe

    suuuprrr clanek

    moc diik
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...mimochodem, to fakt muze vymyslet jen Microsoft dat takove vitalni informace primo do rootu misto nekam do slozky Windows:sarcastic: :no:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1

    no ja mam problem... po spusteni welcome.exe sa mi ten softik akosi zacyki a musim restertovat... nechapem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... jak zacykli?

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Nespustil si ho viac krat? To se nekdy stane, priupadne spatna kalibrace. Ale vetsinou je to prvni bod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od hybo
    Nespustil si ho viac krat?
    Spustil, ja jsem to taky udelal, on totiz program welcome.exe nezareaguje na spusteni hned, takze clovek klikne jeste jednou (nebo nekolikrat) - takze tuknout jednou a cekat.

    ---

    A jinak, ty soubory jsem si hloupe taky smazal a dneska cely den netusil proc mi nejde IE a blbne Agile Messenger. Jenze spusteni welcome.exe nepomohlo, adresar se soubory nevytvori (ani soubory, kdyz udelam adresar rucne), takze nezbylo nez udelat HR

    Snad si ted budu pamatovat, ze tohle nemam mazat :-)

    Jinak MOC diky za vyreseni problemu!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. centrum.cz jako home page padá...
    Od sikula05 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 10-09-2007, 17:05
  2. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 19:11
  3. Jak se dělá kompletní záloha PDA?
    Od pt_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-03-2006, 13:01
  4. Jak se dela HW reset?
    Od Yen_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-12-2003, 11:47