Taky jsem si poridil alkalicke baterie, ale ted jsem koukal nemam asi nejvhodnejsi nabijecku (tam bude asi zakopanej pes). Jak dlouho vydrzi tobe baterie a jak casto klavesnici pouzivas?Původně odesláno od beecher
Mira
Taky jsem si poridil alkalicke baterie, ale ted jsem koukal nemam asi nejvhodnejsi nabijecku (tam bude asi zakopanej pes). Jak dlouho vydrzi tobe baterie a jak casto klavesnici pouzivas?Původně odesláno od beecher
Mira
Doufam,ze se pletu, ale pro jistotu, Alkalicke baterie se nenabijeji! ;-)
Vlastní zkušenost. Používám nabíjecí NiMh baterie Sanyo 900 mAh. Při psaní hodinku denně, vydrží týden. Občas je je dám v nabíječce před nabitím i vybít, aby bylo o ně dobře postaráno.
OpravaPůvodně odesláno od hybo
NiMh
Mira
Alkalicke ne, ale na alkalickych bateriich postavene baterie RAM lze nabijet (ktere lze prave koupit na www.pureenergy.cz, doporucuji variantu XL), ale pouze specialni nabijeckou. Maji oproti normalnim nabijecim (NiCd, NiMH, LiIon, LiPoly) jednu vyhodu, jsou 1,5V, takze je lze pouzit tam, kde selzou 1,2V...Původně odesláno od hybo
Jezis, ja to nikdy nemeril... Ja mam 2 pary a nez jeden vybiju, tak se mi ten druhy nabije...Původně odesláno od Mira
mno to je ale taky neco jineho, ze jo ;-)
Já používám u té klávesnice nabíjeci baterie GP 900mAh.A při používání 2hod denně,vydrží 4dny.Doufám že až mi začne škola ze vydrží v kuse aspon 8 hodin![]()
Nezkousel jste ji nekdo s Acer n50 nebo Loox 410? Funguje to bez problemu?
Acer N50 vyzkouseno a funguje v pohode...
Lze zároveň požívat klávesnici a být přes bluetooth připojen k mobilu na internet?
Ano, lze.
U Aceru n50 je to super. A zkousel jste to nekdo u Fujitsu Siemens Pocket Loox 410 nebo 420?
Dnes mi přišla. Funguje bez problému, pouze mi nefunguje klávest tab. Nevíte co s tím? Jestli to je chyba někde v softwaru, nebo je hardwarově špatná?
To je zalezitost programu, jestli jsou dobre napsany. V cem to zlobi?