Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 25 z 25

Téma: Zdielanie Internetu na PC pomocou BT a Access Point na iPAQ hx4700...

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    já to mam přez activesync přez BT a sem spokojen jenom bych potreboval poradit... kazdou chvili se mi stava ze kdyz to spojim active syncem tak sem prez to s ICQ na netu ale pocket IE mi napise ze nemuze najit zadnou stranku.. tak spustim \windows\welcome.exe a zacne to fungovat... ale pak uz to zase zacne blbnout
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od aaischa
    já to mam přez activesync přez BT a sem spokojen jenom bych potreboval poradit... kazdou chvili se mi stava ze kdyz to spojim active syncem tak sem prez to s ICQ na netu ale pocket IE mi napise ze nemuze najit zadnou stranku.. tak spustim \windows\welcome.exe a zacne to fungovat... ale pak uz to zase zacne blbnout
    To už jste rozebírali někde u Acerů, ne? HRknout PDA a přeinstalovat to nepomohlo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    nepomáhá : : ted mam ipaq 3970 a ten samej problem sem mel u ipaqu 3830 ktery sem mel predtim.. newim costim ( vzdycky musim poustet welcome :
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... bohužel se s welcome.exe opravdu jedná o poměrně starou záležitost a asi ti nezbude nic jiného než jej v případě chyby, kterou zmiňuješ, vždy spustit. Otázkou je proč třeba mě se tato chyba vyhýbá a to u všech PDA s PPC a WM, které jsem kdy používal. Je možné, že některá z aplikací, které používáš mění soubory, které PocketIE používá a které jsou nutné pro jeho správnou funkci.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    15

    Nebudete verit, ale uz mi ide internet na PDA cez BT ! :-)))) Aby som usetril cas vsetkym, co si s tym tiez nevedia rady, tak cely problem bol v nastaveniach PROXY. Standardne nastavuje port 80 a treba nastavit 8080 ! A zrazu to ide. Spojil som sa standardne cez ActiveSync BT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Zajimalo by me zda to jde udelat i pres wifi?

    mam nx7010 notebook a hx4700 a potreboval bych to udelat tak

    aby notebook ktery je pripojeny do internetu fungoval jako acces point pro Ipaq tedy na Ipaqu chodit internet

    dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pokud jde o web, tak to resim nejakou jednoduchou proxynou na tom notebooku (AnalogX proxy). Pak jsou snad i metody bridgovani a ja nevim ceho vseho, ale to uz jsem nezkousel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jak přijedu do práce, tak sem napíšu obecný postup, jak to rozchodit, jak přes WiFi, tak přes BT ve W2K a WXP. Je to daleko jednodušší a není k tomu potřeba nějakých proxyn, stačí prostředky Windows, případně BT ovladačů v případě W2K či WXP se SP1...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    i pro XP SP2
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od petrd
    i pro XP SP2
    To bych nějaké WXP se SP2 musel mít... PC doma jsem zrušil...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. S740 a zdieľanie internetu
    Od korenisko v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-06-2009, 13:05
  2. zdielanie internetu cez Wifi
    Od lmt v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-02-2008, 19:03
  3. ACCESS POINT mě nejde zapojit
    Od Madmax1000_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-04-2006, 21:10
  4. Recenze zařízení D-Link DBT-900AP Bluetooth Access Point
    Od Pavel Koza v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-03-2006, 00:38
  5. Wifi karta ako access point
    Od Winnie the Pooh_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-10-2005, 12:18