Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: AntiZlodej, aneb Najděte si odcizené XDA - IIWPO

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Omlouvam se, jestli to tady uz bylo (ale nic tomu podobneho jsem nenasel). Ted jsem nahodou narazil na XDA-dev na IIWPO, coz je jakasi "aspon" trochu ochrana proti zlodejum (i kdyz)... Co si o nem myslite vy? Znate ho?

    Odkaz: http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=IIWPO
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    128

    Neovladam moc anglictinu, mohl by to nekdo prelozit? Aspon zhruba, co to dela? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    21

    No moje anglictina neni taky nejlepsi
    ale zhruba jde asi o tohle:
    Po stazeni si prizpusobite obsah toho cabu tak aby obsahoval uzivatelske jmeno ktere mate uvedene v informacich o vlastnikovy pristroje (settings->owner info)
    a jeste tam zadate telefoni cislo kam se ma v pripade ze vam to nekdo ukradne zaslat sms.
    Po uprave techto informaci cab spatky zabalite a date ho do extrom.

    A cely to ma fungovat tak ze kdyz vam to nekdo ukradne tak to zrejme bude rezetovat nebo minimalne bude chtit zmenit informace o vlastnikovy pristroje. A presne na to tahle aplikace reaguje Jakmile tam dojde ke zmene informaci o vlastnikovy tak posle sms na telefoni cislo ktere jste zadal pri uprave toho cabu )
    Takze kdyz uz nic jineho tak mate cislo zlodeje. Ale stejne by me zajimalo zda by s tim nase policie byla schopna neco delat ????
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    288

    Citace Původně odesláno od Awe_cZ
    No moje anglictina neni taky nejlepsi
    ale zhruba jde asi o tohle:
    Po stazeni si prizpusobite obsah toho cabu tak aby obsahoval uzivatelske jmeno ktere mate uvedene v informacich o vlastnikovy pristroje (settings->owner info)
    a jeste tam zadate telefoni cislo kam se ma v pripade ze vam to nekdo ukradne zaslat sms.
    Po uprave techto informaci cab spatky zabalite a date ho do extrom.

    A cely to ma fungovat tak ze kdyz vam to nekdo ukradne tak to zrejme bude rezetovat nebo minimalne bude chtit zmenit informace o vlastnikovy pristroje. A presne na to tahle aplikace reaguje Jakmile tam dojde ke zmene informaci o vlastnikovy tak posle sms na telefoni cislo ktere jste zadal pri uprave toho cabu )
    Takze kdyz uz nic jineho tak mate cislo zlodeje. Ale stejne by me zajimalo zda by s tim nase policie byla schopna neco delat ????
    Bohuzel to bys musel zit nekde jinde. Od kamarada jsem slysel, ze jeho matce ukradl zlodej mobil, ale byl to nejakej amater, takze si ho nasla a privedla k nemu policii a i kdyz bylo 100% jisty, ze to ukrad, tak s tim stejne nic neudelali, takze na zlodeje bohuzel asi nic nepomuze, mozna snad vzit spravedlnost do vlastnich rukou
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    21

    Prave to sem si myslel, ale kdyby tam clovek naklusal s poldama a papirama od toho telefonu kdo vi???
    Budme naspon trochu optimisti a doufejme ze by se neco vyresilo...

    Za chvili jdu flashovat a ten programek vyzkousim a pak poreferuju )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    To je velice zajimave... Ale asi to jen tak nebude fungovat na normalnim PDA (
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    21

    No nevím včera jsem to tam nahrál a nechodí to
    Instaloval sem to presne podle toho navodu, ale kdo ví třeba jsem něco přehlíd....
    Možná by to chtělo aby to testnul ještě někdo jinej...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    No ja bych si to nainstaloval, ale zase pro zmenu to neumim pridat do ExtROM (no dobre - je to tam napsane dost jasne - nemel by to byt problem), ale protoze vcera jsme meli stuzkovak a MDAcko se mi z niceho nic samo zHardResetovalo (coz jsem myslel, ze me klepne, protoze kartu nemam a tim padem vsechny fotky v coudu (jeste ze mam i fotak, ale i tak)), takze jeste furt vaham, ze si dneska pujdu popovidat do prodejny TMO (kam stejne budu muset, protoze jak jsem reklamoval ta sluchatka, tak mi dali jine - sice tvrdili, ze jsou k MDAII, ale hned na prvni pohled bylo videt, ze jsou jine - jsem si rikal, ze je to treba novejsi model - kdyz maji jiny kabel (po tom, co jsem tady slysel, ze se ten kabel pare pomerne casto) a sluchatka (spunty) byly stejne - ovsem ouha - vyjdu ven, chci si prehrat mp3ky a hned se mi to nejak nezda - nejsou tam 2, ale jen 1 tlacitko (rikam si, ze by mi to nemuselo vadit - jedno spolecne tlacitko proprijmuti/polozeni hovoru), tak pripojuji k MDAcku - kratkej jack - nesedi tam moc dobre - staci jenom trosku zavadit o konektor a uz nehraje. Dale kolecko na ovladani hlasitosti neni tak jak bylo na originale - v te bouli, ale je tam soupatko, ale ve vysce asi tak 5cm nad jackem - takove ovladani je na dve veci. Tak si rikam, ze se na to jeste mrknu doma, cestou posloucham pisnicky a v tom mi kdosi vola - zmacknu tlacitko - nic, zmacku ho znovu - nic, jeste nic, nic, nic, nic.... Takze vytahnu MDAcko a prijimam to klasicky.
    Cili do prodejny se mi opravdu vylozene chce, tak si rikam, ze bych se pri te prilezitosti poptal na ten HR - co mi reknou (tusim, ze neco ve stylu, ze je to bezne). A protoze otevrenim ExtROMky ztracim zaruku (je to tak, ne?!), tak si tam ted ten programek moc nahra nemuzu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    21

    No je to tak.
    Ale nekde sem tu cet ze pri flashovani pry stracis zaruku na softwerovou cast ne na hardware!!!!!
    Otazkou je jestli je to zkutecne pravda....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    21

    Tak vse je jinak
    Ono to funguje , ale je v tom malej hacek )
    K odeslani sms dojde pouze kdyz se zmeni owner inormation..
    Jenze kdyz se to hardresetne a ten zlodej nic nevyplni tak se ani nic neodesle (
    A kvuli tomu sem myslel ze to nefunguje...
    Takze kdyz to nerezetne a pouze to zmeni tak se to odesle po vypnuti a zapnuti. Po rezetovani se to odesle pouze kdyz tam neco da a vypne to a pak zapne.
    Tento bug pujde odstranit zrejme tim ze v tom reg soubotu se vyplni kolonka last user(nebo nejak tak - sem v praci takze to nevim jiste) potom by to melo sms odelat automaticky po resetu - ale i v pripade ze to rezetnete vy )
    Az dorazim domu tak se na to jeste mrknu a pak to sem napisu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Automaticky po resetu? Doufam, ze po HR (a ne po SR) - jestli jo, tak tak by to melo fungovat - z toho, jak jsem to pochopil, co maji napsane na strankach A jestli mi i po mem HR dojde SMS s tim, ze byla zmena vlastnika, tak mi to vubec vadit nebude - cenu jedne SMSky opravdu klidne obetuji (aspon budu vedet, ze to funguje :yes: )
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    21

    Samozrejme po HR protoze v tu chvili dojde ke zmene stavu toho ownner information
    Otazkou je pokud to vubec bude fungovat - zatim to je pouze moje domenka
    Jak to bude to budu vedet tak kolem 19:00
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    19

    podle me se to vyplati si to poridit, ale podle me to stejne nenajdete kdyz vam ukradnou PDA....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    21

    Tak sem to testnul i s tim ze sem nastavil "LastOwner" na nesmyslnou hodnotu a bohuzel to nefunguje...
    Zajimave je ze kdyz zedituju registr rucne a zmenim tuto hodnotu tak po zapnuti dojde k odeslani sms..
    Takze po HR se to zrejme neodesle zrejme proto, ze se to spousti ve chvili kdy neni telefoni cast uplne nabehla takze to neodesle tu sms ale uz to zmeni hodnotu LastOwner na prazdnej radek tak ze to odpovida a diky tomu se to pri dalsim zapnuti neodesle.... (
    Chtelo by to asi zdrojaky a trochu se v tom pohrabat )
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    kdyz uz jsme to tu nakousli, ma nekdo po vic jak roce nejake prakticke zkusenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Struktura adresářů WM aneb kde co je...
    Od kenpa v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-11-2007, 22:06
  2. Freeciv aneb civilization na ppc
    Od gulii v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-02-2007, 13:59
  3. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 19:11
  4. Loox 520, aneb jak na Wi-fi???
    Od EasyShare_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-07-2006, 08:34
  5. Najděte si odcizené XDA
    Od osch v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-01-2006, 23:34